فکر کنم این دوستمون منظورشون Kane & Lynch هست !
چون توی اون این قابلیت هست .
فکر کنم این دوستمون منظورشون Kane & Lynch هست !
چون توی اون این قابلیت هست .
تایید میشه !! منم همچین چیزی که دوستمون گفت رو ندیدم !!!
مثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)
بله , تایید میشه
خوشحالم که بازی اینقدر طرفدار داره. من الان Rank 13 هستم روی حالت Realistic دارم بازی میکنم
تحت شبکش خیلی عالیه. فقط اگر میشد انلاین بازی کرد عالی بود من رجیستر کردماما هم میخوام
join شم میگه سریال نامبر, دنبال یک سریال میگردم .چون من انریل رو دارم با سریال الکی و سی دی کپی بازی میکنم
منم حرف سروش رو تائید میکنم تو شماره قبلی با کلید space بود تو این یکی رو نمیدونممثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)
سم جان این درسته که شما میتونید به دوستانتان امپول بزنید و اونا رو خوب کنید و یا دستور بدین تا رفیق دیگه تون اینکار رو میکنن ولی اینکه خودتون رو اونا امپول بزنن در بازی وجود نداشت و شاید من بهش بر نخوردم که امکان نداره من سری قبل رو در دو حالت مدیوم و سخت تموم کردم ........حالا شما منظورتون چیه من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بله مثل اينكه درسته فقط خودتون ميتونيد يه دوستانتون آمپول بزنيد اونا نميتونن من از همگي عذر خواهي ميكنم شرمنده وقتتون را گرفتم.
اونا که عقلشون به این چیزا قد نمیده بابا![]()
والا چی بگم من که تاحالا توی این ورژن ها اینطور چیزی ندیدم !مثل اينه كه شما اصلا Rainbow Six را يازي نكردي عزيز ديگه يعني اينقدر ما .... شما تو همين شماره هم وقتي دوستانتون تير ميخورند و به روي زمين ميافتند شما ميتونيد بهش آمپول تزريق كنيد و از مردن اون جلوگيري كنيد برين و امتحان كنيد بعد بياين اينجا نظر بدين(ميخوام خوب باشم نميزارين)
راستی دوستان منم بازی رو گرفتم .
واقعا گرافیکش بهتر شده .
من نمیدونم شماها روی چه حسابی میگید گرافیکش بدتر شده !
ولی هنوز اساسی بازی نکردم .
نمای کوه واقعا قشنگ بود ( اول بازی )
کیا ؟!!! .....
ما از اول منظورمون این بود که دوستان نمی تونن به ما آمپول بزنن فقط ما می تونیم به اونها یا خودشون به خودشون !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)