این لینک درایور Z6 اگه نتونسید توی این سایت Id بسازید چند روز منتظر بمونید تا من همین فایل رو یک جا اپلود کنم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک درایور Z6 اگه نتونسید توی این سایت Id بسازید چند روز منتظر بمونید تا من همین فایل رو یک جا اپلود کنم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دستت درد نکنه! فقط یه چیزی...
همونطور که اعلام کردم امروز خریدم. ولی به نظرم آنتنش مشکلی نداره. در حقیقت انگار فلشش کردن! شاید باور نکنید ولی منوی فارسی هم داره!!!
حالا واقعا لازمه من فلشش کنم؟!
اقا نشد هر چی زور زدیم نشد توی modmymoto ثبت نام کردم و رفتم تو لینک ولی دانلودش خودش لینک میشه به یه سایت دیگه به اسم motodev توی اون هم ثبت نام کردم که خیلی سخت بود ولی ارور میده و نمیزاره دانلود کنم مثل اینکه ثبت نامم هنوز کامل نیست و دانلود نمیتونم بکنم . توی گوگل هم که سرچ کردم هرچی سایت پیدا کردم همش باید رجیستر میکردی و همش پولکی.
خلاصه فعلا هیچ کاری نمیتونم بکنم بدونه درایور . یه جورایی دارم ناامید میشم خیلی گوشیه خوبیه ولی اذیت میکنه.به فیتکو هم زنگ زدم گفت که این مشکل شبکه هست هنوز یک سری از گوشی های ما رجیستر نشده تو مخابرات که تا 2-3 روز اینده درست میشه و تو همه مناطق انتن میده ولی خودم فکر میکنم اونم چرت گفته چیزی سرش نمیشد.
ممنون میشم بتونی برام درایور رو آپ کنی
گوشیت چینیه یا سنگاپور؟ تو کدوم منطقه میشید ؟ مسیرت به آریاشهر کاشانی یادگار امام بین حکیم و جلال ....
اونورا میخوره ؟ ماله من اونجا با سیمکارت مشکل پیدا میکنه و سیم رو نمیشناسه.از ولیعصر خریدی ؟
یا اصلا دوست عزیز اگه برات زحمته خودت درایور رو از کجا اوردی دانلود کردی ؟ یا سی دی ؟ سی دی یی هست که توش باشه من بتونم بخرم ؟
سلام
دیروز من MOTO RIZR Z8 خریدم
گوشی خیلی قشنگیه خیلی هم قدرتمند و شیک اما نه برای منی که قدرت و راحتی کار با A1200 تجربه کردم
به همه اونهایی A1200 دارن توصیه میکنم گوشیشونو فقط با چیزی جدیدتر و در کلاس A1200 عوض کنند
در ضمن من A1200 و Z8 و Z6 با نرم افزار MatraxBench 2.1 تست کردم نتیجه رو ببینید:
ROKR Z6: 920
A1200 : 725
RIZR Z8 : 694
اشتباه نشده Z6 از همه قویتره
دوباره سلام
راستی با اینکه Z8 پروفایل A2DP رو ساپورت میکنه اما نمی تونه Stereo Bluetooth Headset DS970 Sony Ericsson رو پشتیبانی کنه در حالی که A1200 این مشکل رو نداشت مثل اینکه این موتورولا نامرد کاری کرده که گوشی فقط با محصولات خودش کار کنه دوستان اگه راه حلی برای این مشکل هست لطفا به من کمک کنین
نه عزیزم دلیلی نداره فلشش کنی
فقط کافیه که روش چندتا برنامه نصب کنی که من یکم سرم خلوت بشه تاپیک Z6 روحسابی میسازم...
عزیزم اصلآ فکرش رو هم نکن من برات اپلودش میکنم وا گوشیت رو کاری میکنم که با آپلو هم عوضش نکنی
من گوشی رو از جمهوری خریدم منم درایوررو دانلود کردم از یک سایت روسی که باید عضو بشی و کمی روسی بلد باشی ولی خیالت راحت من الان دارمش و برای همگی آپلودش میکنم
با این درایورمیتونی حتی از گوشی استفاده وبکم و یا مودم GPRS رو بکنی خیلی کامله
عزیزم Z8 جز تنها گوشی هایی هست که 30 فریم در ثانیه فیلم پخش و ضبط میکنه این گوشی دوتا پردازنده داره که پردازنده دوم ش تو هیچ برنامه ای شناسایی نمیشه نکته جالب اینه که سرعتش به خاطر پردازندش نیست و به خاطر MVM رمش هستش که توی دنیا هیچ رقیبی نداره
این گوشی رو با A1200 مقایسه نکن عزیزم این کار خیلی کم لطفی هست A1200 وقتی روشنه حتی رمش رو نمیشه در آورد انوقت این گوشی رو میشه سیم کارتش رو عوض کرد وقتی روشنه گوشی تو 3 سوت بوت میشه و توی توابع سه بعدی Z6 رو هم میخوره این گوشی رو به عنوان یکی از شاهکار هایی موتو میشناسن....
این گوش اولین و تنها گوشی هست با این ورژن از سیمبین تکامل یافته و توی سایتی هم چون Wekipedia ازش به عنوان یک شاهکار یاد شده
تنها گوشی هست توی دنیا که وقتی روشنه میشه سیم کارتش رو عوض کرد و از سیمکارت بعدی استفاده کرد
تنها گوشی هست که از حافظه نظامی MVM استفاده کرده
حالا برات تو این هفته کلی برنامه میگذارم تا قدر این گوشی رو به فهمی
این باز بر میگرده به نسخه فلشش شما گوشی های احتملآ گوشی Z8 با کلاس بلوتوث اون گوشی سازگار نیست گوشی شما موتورلا محصوب نمیشه و در درجه اول سیمبین هستش سیبمن ورژن بالایی که هنوز در هیچ گوشی به کار نرفته و فقط مختص موتورلا هستش و هیچ شرکت حق استفاده ازش رو داره ای ورژن سیمبن چون فقط برای موتورلا هستش فعلآ با اون هدست سازگار نیست چون SE هستش سعی میکینم در مورد این موضوع تحقیق کنم و بهتون بگم که چطوری این مشکل برطرف میشه ولی در هر صورت بدونید سیمبین اون هدست روساپورت نمیکنه A1200 چون لینوکس بود راحت ساپورتش میکرد به شما قول میدم هیچ گوشی سیمبن دیگه هم ساپورتش نکننه مگر روش چیز خاصی نصب بشه مثل سخت افزار هایی که توی XP شناسایی میشن ولی با Vista کار نمیکنن
در هر صورت من توی V3Xاین مشکل رو حل کردم راه حل Z8 رو هم براتون پیدا میکنم..
Last edited by Apachi; 12-03-2008 at 00:51.
اقا شرمنده z8 رو از ایران بخریم بهتره یا مثلا از کشوری مثل عربستان کدوم خوبه
از توجه شما متشکرم در ضمن اگر راه حلی برای مشکل هندزفری DS970 پیدا بشه بسیار عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)