تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 209

نام تاپيک: UEFA Euro 2008

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

screenshot هایی از دموی یورو 2008 :

من که بادیدن ای عکسا کلی ناامید شدم!!!!!!!!
    برای دیدن تمام screenshot به لینک منبع بروید(44 تا هستش)

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud King; 30-03-2008 at 20:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض هه هه هه

هه هه هه هه میگم واقعآ ارزش داشت این همه ما واس این بازی اتاری خدمون رو خسته کردیم؟؟؟؟؟
    اخه چرا این شرکت مسخره که حالا یه بازی درست و حسابی زده رو واس کامپیوتر نمیاره؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ببخشید یه کم تند رفتم خیلی عصبی بودم نمیدونید که چقدر منتظر این بازی بودم حالا همگی بریم دعا کنیم که این شرکت عزیز واس خیلیها بیاد و فیفا09 رو نکست کنه واس کامپیوتر نمیدونم هنوز هم مطمئن نیستم که بازی واس کامپیوتر نکست خواهد بود!!!!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب بیا حالا اگه فوشش بدیم EA رو که می گن spam نده . . . .
    اصلا به نظر من این بازیه ایندفه کلا اسپمه ساخته شده . خاک بر سر اون EA که به خاطر بعضی ها این کاراشو می کنه اگه تا چند وقت دیگه کار دسته خودش نداد . اون وعده ای هم که داده گفته fifa09 کامپیوتر از کنسول ها هم پیشرفته تر خواهد بود هم چرت هست . حتما همین نسخه هستش فقط ia کمی تغییر دادن . بعد می گن برای چی PES بازی می کنی . خوب fifa بره خودشو آدم کنه بعد . . . .
    این یارو مرتیکه مسئول بخش Current-gen فیفا رو باید کشت (البته این بابا تا موقعی که بازی برای PS2 بیاد کار خواهد کرد و نه بیشتر ).
    بریم همون ACC و R6Vegas 2 رو بازی کنیم حال کنیم که هر دوش ته next-gen هستش و توی PC مثل آب خردن میاد بالا .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هه هه هه هه میگم واقعآ ارزش داشت این همه ما واس این بازی اتاری خدمون رو خسته کردیم؟؟؟؟؟
    اخه چرا این شرکت مسخره که حالا یه بازی درست و حسابی زده رو واس کامپیوتر نمیاره؟؟؟؟؟
    ببخشید یه کم تند رفتم خیلی عصبی بودم نمیدونید که چقدر منتظر این بازی بودم حالا همگی بریم دعا کنیم که این شرکت عزیز واس خیلیها بیاد و فیفا09 رو نکست کنه واس کامپیوتر نمیدونم هنوز هم مطمئن نیستم که بازی واس کامپیوتر نکست خواهد بود!!!!
    خوب بیا حالا اگه فوشش بدیم EA رو که می گن spam نده . . . .
    اصلا به نظر من این بازیه ایندفه کلا اسپمه ساخته شده . خاک بر سر اون EA که به خاطر بعضی ها این کاراشو می کنه اگه تا چند وقت دیگه کار دسته خودش نداد . اون وعده ای هم که داده گفته fifa09 کامپیوتر از کنسول ها هم پیشرفته تر خواهد بود هم چرت هست . حتما همین نسخه هستش فقط ia کمی تغییر دادن . بعد می گن برای چی PES بازی می کنی . خوب fifa بره خودشو آدم کنه بعد . . . .
    این یارو مرتیکه مسئول بخش Current-gen فیفا رو باید کشت (البته این بابا تا موقعی که بازی برای PS2 بیاد کار خواهد کرد و نه بیشتر ).
    بریم همون ACC و R6Vegas 2 رو بازی کنیم حال کنیم که هر دوش ته next-gen هستش و توی PC مثل آب خردن میاد بالا .
    واقعآ که
    دوست من با نظر شما موافقم
    همون آتاری خودمون خیلی بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خبر خوشحال کننده :
    با ساخته شدن کارت گرافیک nvidia 9800gtx که قدرت گرافیکی ان حتی از کنسولها هم قویتر است و توانایی پخش hd را دارد باعث خواهد شد که بازیهای نکست را بهتر از هر کنسولی اجرا کند و قیمت اون هم فعلآ 600 دلار است و باید بگم که ایشالا بعد از این دیگه هیچ شرکتی نمیتونه ادعا کنه که کامپیتر نمیتونه بازیهارو اجرا کنه و باید گفت که دیگه نگران نباشید ...ایشالا همه بازیهای بعدی نکست خوهد بود..

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خبر خوشحال کننده :
    با ساخته شدن کارت گرافیک nvidia 9800gtx که قدرت گرافیکی ان حتی از کنسولها هم قویتر است و توانایی پخش hd را دارد باعث خواهد شد که بازیهای نکست را بهتر از هر کنسولی اجرا کند و قیمت اون هم فعلآ 600 دلار است و باید بگم که ایشالا بعد از این دیگه هیچ شرکتی نمیتونه ادعا کنه که کامپیتر نمیتونه بازیهارو اجرا کنه و باید گفت که دیگه نگران نباشید ...ایشالا همه بازیهای بعدی نکست خوهد بود..
    خیلی خبر خوبی بود
    ولی این کارت گرافیک کی میاد ایران
    البته واسه من خبر بدی بود چون کارت گرافیکم 512 هست
    و شاید باید عوضش کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

والا خبر اینکه کی میاد ایران دستم نیست ولی تابستان نشده حتمآ اومده از همین الان عیدیا رو جمع کنید که یه فیفا 09 واقعی ر و بازی کنید....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نسخه کم حجم!!!!!!!!
    سایت FIFASoccer Russia نسخه سبکتر این دمو را به صورت فشرده شده با حجم 160 مگابایت در سایت خود قرار داده ااست. این نسخه برای طرفداران این بازی که سرعت اینترنت بالا ندارند کارایی دارد، به گفته FIFASoccer.ru کیفیت بازی در نسخه سبک شده افت نکرده است.

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: irfo.ir

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مروری بر دموی یورو 2008
    سايت IRFO نقدي بر دموي يورو 2008 نوشته كه در زير موجود است:
    نسخه Next-Gen این بازی از نظرگيمپلي(بویژه طبیعی تر شدن سرعت حرکت توپ و بازیکنان نسبت به فيفا08، گرافیک، حرکات و کنترلها، مسایل حاشیه ای مثل بارش باران، مه و بخار هوا، عکس العمل مربیان در محوطه فنی، شادیهای قابل کنترل و … پیشرفت زیادی داشته و هیجان زیادی به بازیکن می دهد.

اما نسخه PC آن نیز گرچه رسما تحت ویرایش Next-Gen ارایه نشده ولی بهبود در گيمپلي، بالا رفتن گرافیک، سیستم کنترلی بهتر، سیستم هوشمند (AI) طبیعی تر و مسایل حاشیه ای چیزی کم از ویرایش Next-Gen ندارد.

همچنین رفع باگهایی در دروازه بان یا حرکات اضافه بازیکنان نیز این بازی را مهیج و طبیعی تر کرده.

البته نباید فراموش کرد که این پیشرفتها برای یک گيمر نسبتا گران تمام شده چون او باید سیستم سخت افزاری خود را ارتقا دهد تا بتواند از این بازی لذت کافی برد … گرچه یک گيمر حرفه ای می بایست همیشه دارای سیستمی با کارایی بالا باشد!
    Last edited by Masoud King; 07-04-2008 at 11:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •