من تازه کارم تعداد جمعیت 94 و سربازهام هم از بس بهم حمله کردن 2 -3 تا بیشتر نمونده
من تازه کارم تعداد جمعیت 94 و سربازهام هم از بس بهم حمله کردن 2 -3 تا بیشتر نمونده
چجوری باید توی بازار این کار رو بکنم ! من بلئ نیستم...
---------
ویرایش : خودم فهمیدم . ولی آخه چرا اینجوری شده ! من قبلا گندمم زیاد بود . حالا همش پریده !
Last edited by CinemaTik; 23-06-2009 at 10:02.
الان هم هستید؟
نه دیگه نیستم حوصلم که ازش سررفت استارت اوور کردم اومدم سرور ایران چون اونم حال نداشتم دادم به جانشین این یکیو ببینم بازیش چجوریه!
خوش به حالت ما که توی سرور ایران 1000 تا تولید گندم داریم همیشه با یه چیزای دیگه تعویض میکنیم خوب تا وقتی که نتونستی گندم زارو ارتقاء بدی یعنی منابعشو نداشتی چیزی که زیاد داریو با گندم عوض کن که همه البته میگن ما گندم میدیم ایو میگیریم![]()
Last edited by Zende; 23-06-2009 at 10:15.
واقعا توليد گندمت 1000؟
من كل توليدم 1350 هست كه 1061 مصرف ميشه
تازه اونم با آسياب 5 و نانوايي 4
لينكهاي كمكي براي دوستان تازه وارد
تهيه كننده خودم هستم
تصوير پايين رو با نرم افزار پينت ويندوز باز كنيد تا راحتتر بتونيد مرورش كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم مسلما به ابهامات اخير دوستان كه در پستهاي بالا پرسيدند خيلي كمك ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن پيشنهاد ميكنم به لينكهاي امضام هم توجه كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sid; 23-06-2009 at 12:58.
بله ممنون
اریک جان نانوایی هم بکن لول 5 راحت تره بعد برو سراغ دگر لول های گندم زار
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان .....
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
hamid.wireless@gmail.com
سلام دوستان
مثل اینکه بخش پیام ها درست شده . میشه پیام فرستاد و دریافت کرد ...
بله درست شده مرسی که گفتید
اگه منظورتون اینه که میخواید یه بازی بسازید خوب براش یه تاپیک بزنید البته اونجوری هام که شما فکر می کنید آسون نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)