حالا چی میشد که میذاشت ؟ مگه سی 905 سونی نیست که هم جی پی اس داره و هم وای فای![]()
حالا چی میشد که میذاشت ؟ مگه سی 905 سونی نیست که هم جی پی اس داره و هم وای فای![]()
بالاخره f480 زودتر از g810 به ایران اومد.
البته ایندفعه برای فروش...
با قیمت 700 هزار تومن و ضمانت مایکروتل!
کاربری لذت بخش یکی از امکانات این گوشیه!
به همه توصیه میکنم یه بارم که شده با این گوشی کار کنن.
دوستان قاب محافظ این گوشی هم باتری داره؟؟
700 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! خیلی خیلی گرونه
راستی دوستان برای دیدن و کار کردن با این گوشی برید پاساژ گلستان
مطمئنی.....................؟؟؟؟!! من میدونم اگه برم ، تو پاساژ سیل میاد ، طوفان میشه ، زمونه تیر و تار میشه................
ولی 700 تا خیلی گرونه.................!! من فکر میکردم با قیمت اولیه 600 میاد تا به 520-530 برسه..........!! البته امیدوارم در نهایت بشه 150 که توان خرید داشته باشم.
راستی سعید جان ، این آمار کجاست................؟؟؟!!!
آره مطمئنم میلاد نور جی810 و یو900 داره گلستان هم f480
ولی اگه 520 تومن میومد خوب بود این جوری یو900 هم ارزون میشد
ولی با این قیمت کسی f480 نمی خره که همه میرن ان95 و ان82 میخرن چون فنلاندیه اصلا خراب نمیشه آنتن دهیش خوبه و از همه مهم تر سیستم عامل داره و چون f480 سیستم عامل نداره برای همین ننمیشه باهاش تماس گرفت یا مثلا میرن کا850 یا c902 میخرن چون لنز سایبرشات داره و 5مگا سایبرشات واقعی هستش و معادل 8مگا سامسونگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
این آمار علاالدین هست.
ولی اونقدرها هم گرون نیست برای قیمت اولیه ی یه گوشی به این تمیزی!
قیمت اولیش خیلی خوبه !
قیمت اولیه F480 تو اروپا 930 دلار بود که الان شده 700 دلار .
من انشاالله یه ماه دیگه این گوشی رو میخرم . تا اون موقع قیمتش یه کم اومده پایین تر .
راستی پاساژ گلستان کجاست ؟ اگه میشه آدرس رو بگین .
ممنون .
واقعا 930 دلار!!!!!!!!!!!
مایکروتل می گفت میخواد این گوشی با قیمت 600 تومن وارد کنه
پاساژ گلستان: شهرک غرب خیابان ایران زمین روبروی پاساژ ایران زمین
علی جان (اسمت همین بود دیگه........؟؟!!).
این از اون پستها بود.................... تو کلوپ سامسونگ به فن بوی های سامسونگ........... حرف به میون بیاد ، اونم سونی اریکسون و نوکیا............. بعدش چی انتن دهی......و دوام..............!!!!!
در ضمن چرا کسی این گوشی رو نخره..........؟؟؟؟!! خیلی هستن ، گوشی 5 میخوان بدون سیستم عامل.......... با رابط کاربری قوی........... مثل امیر جان()........... دیدی چه قدر هستن.........؟؟؟!!!!
ولی کلا ، چون قیمتش بالاس کسی نمیره سراغش دلیل خوبی نیست........ الان یو 900 هم رده و شاید بالاتر از 82 هست ، قبول به میزان اون فروش نداره...... ولی بالاخره فروش میکنه........!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)