Gold Dragonعزيز سلام
نه برنامه جديدي نصب نكردم
ميگم ممكنه از آپديت كردنش باشه يا از ورژنش باشه
Gold Dragonعزيز سلام
نه برنامه جديدي نصب نكردم
ميگم ممكنه از آپديت كردنش باشه يا از ورژنش باشه
دوست خوبم سلامنوشته شده توسط Master
براي من حدود يك ساعت طول كشيد تا كل هارد رو اسكن كنه. حدودا همين تعداد فايل روي سيستمم هست.
در مورد اينكه چرا فايلهاي پسوند زيپ و rar رو چك نمي كنه بايد بگم كه اگه اين فايلهاي فشرده داراي پسورد باشند و پسوردشان را بدوني چك مي كنه وگرنه مي توني در تنظيمات طوري تنظيم كني كه پسورد دارها را چك نكند. ولي بدون پسوردها رو كه صد درصد چك مي كنه.
هومن جان سلام
اگه منظورت در مورد اسكن فايلهاي فشرده است بايد بگم كه فايلهاي فشرده مثل zip - rar مي توانند داراي پسورد باشند. يعني براي باز كردنشان نياز به پسورد هست.
در هنگام اسكن با كاسپرسكي به اين فايلها كه برسد به شرطي مي تواند آنها را اسكن كند كه پسورد آن را داشته باشد. وگرنه نمي تواند. البته مي توانيد در تنظيمات آن طوري تغيير ايجاد كنيد كه اصلا چنين فايلهايي را اسكن نكند. ولي اگر بنا بر اسكن باشد حتما بايد پسورد آنها را وارد نماييد.
البته هر آنتي ويروس ديگري نيز همينطور است و بدون دانستن پسورد نمي تواند آنها را اسكن نمايد.
نه مهدي جان . من منظور تو رو تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خوام .(جوابي كه به من داده بودي)
هومن جان سلام
شما روي آيكون my computer كليك راست كرده و properties رو بزن. بعد به سربرگ system restore رفته و تيك turn off system restore on all drives رو بزن.
اين كار چه فايده اي داره ؟ (هم خود ريستور هم غير فعال كردن اون) .
البته من بعضي وقتا كه كامپيوتر قاط مي زنه اون رو از منو اكسسسوريز ريستور مي كنم به چند روز قبل اين همون ريستور هست يا نه ( با زدن اون تيك ديگه نمي تونم اين كار رو بكنم)؟
هومن جان سلام
سيستم ريستور براي همين كاري است كه گفتي. يعني اگر ويندوزت دچار مشكلي شود و اين سيستم فعال باشد، مي تواني به حالت قبل برش گرداني. اما اگر فعال نباشد ديگر اين امكان رو نداري. ولي به نظر من بهتره غيرفعالش كني. من هر موقع ويندوز جديد نصب مي كنم اولين كاري كه مي كنم غيرفعال كردن اين گزينه است.
ساسان جان سلامنوشته شده توسط sAsAn.K
يعني تو يك روز بدون هيچ اضافه كردن برنامه جديد بايد دو برابر رم قبلي رو اشغال كنه![]()
هااااااااااااااااا يعني قبلا كمتر اشغال مي كرده؟
شايد برديش روي Maxmium قدرت Real-Time اش رو ميگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)