تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 120

نام تاپيک: گوشی های سمینار بارسلونا معرفی شدند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اینا که خیلی وقته معرفی شدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا که از اندازه تصویر ضایع شدی میگی مقایسش درست نیست !!
    شما که ویندوز موبایل با سیمبیان مقایسه می کنی و اگه یک بار با ویندوز موبایل کار کرده باشین متوجه میشین که ویندوز موبایل چقدر از سیمبیان کامل تره
    در هر صورت امیدوارم که نوکیا با همکاری ماکروسافت ویندوز موبایل تولید کنه که رقابت در این زمینه هم بهتر بشه و همون طور که گفتن گوشی خوب طرفدار داره نه برند خاص

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ................؟

اینا که خیلی وقته معرفی شدن
    ببخشید می تونم بپرسم منظورتون کدوم گوشی بود؟ گوشی N96 و N78 که تازه 10 دقیقه پیش بصورت رسمی وارد سایت gsmarena شد HtC ها هم که هنوز رسمی معرفی نشده من کاری ندارم که قبلآ حرفش بود و می خواست معرفی بشه من قصدم از زدن این تاپیک این بود که تمام گوشی های معرفی شده در این سمینار رو اینجا بگم فقط همین حالا اگه شما ناراحتی چشم دیگه معرفی نمیکنم.
    نمی دونم چرا بچه های این کلوپ اینطوریند بخدا به کسی که حقوق میدن اینقدر طرفداری نمیکنه از دیشب که من این تاپیک و زدم فقط دارن دعوا میکنن سر یه گوشی بخدا آدم پشیمون میشه پست بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حالا که چی اینقدر بحث میکنید!!!بابا بسه!!!گور بابای شرکتها!فقط توی فکر منافع خودشون هستند!!!همین نوکیا مثل سگ تا چند سال پیش از ملت میخورد!!!حالا چند تا رقیب برای خودش دیده ترسیده هی زرت و زرت ان95 ان96 ان78 ان200 ان میلیون تولید میکنه که عقب نیفته!!!تنها نو اوریش همون ال سی دی 16 میلیون رنگ هست!بقیش بوقه!!همین الجی بیچاره که هیچ خبری ازش نیست!همش کارش نواوریه!یه تک گوشی داده بیرون نصف ال سی دی تاچ نصفش معمولی با همین تا اخر سال توی رده ی 5 میمونه!اما نوکیا و سونی اریک باید 10 تا 10 تا مدل معرفی کنند تا بازار رو از دست ندن!!!الجی با همون یه کایو990 5 مگاپیکسلی خیلی سود کرد!نوکیا 100 تا 5 مگاپیکسلی زده !!!همه هم یکی از یکی زشت تر!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا که چی اینقدر بحث میکنید!!!بابا بسه!!!گور بابای شرکتها!فقط توی فکر منافع خودشون هستند!!!همین نوکیا مثل سگ تا چند سال پیش از ملت میخورد!!!حالا چند تا رقیب برای خودش دیده ترسیده هی زرت و زرت ان95 ان96 ان78 ان200 ان میلیون تولید میکنه که عقب نیفته!!!تنها نو اوریش همون ال سی دی 16 میلیون رنگ هست!بقیش بوقه!!همین الجی بیچاره که هیچ خبری ازش نیست!همش کارش نواوریه!یه تک گوشی داده بیرون نصف ال سی دی تاچ نصفش معمولی با همین تا اخر سال توی رده ی 5 میمونه!اما نوکیا و سونی اریک باید 10 تا 10 تا مدل معرفی کنند تا بازار رو از دست ندن!!!الجی با همون یه کایو990 5 مگاپیکسلی خیلی سود کرد!نوکیا 100 تا 5 مگاپیکسلی زده !!!همه هم یکی از یکی زشت تر!!!
    rainsky rainsky حمایتت می کنم
    من اهل کوفه نیستم rainsky تنها بمونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

corey جان ممنونم!من متعلق به همه ی شما هستم!!!!!!!!!!دی:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دستتو دراز کن...نگو گوشت بو میده!!!

همکاری کرده تا چشت دراد...نوکی شمام بره همکاری کنه ppc بزنه ...حداقلش اینه xperia از ppc های حاضر htc هم سرتره !

چشمتون روشن n96 تون هم معرفی شد...قرار بود تاچ باشه ؟ ولی نیست ..همون n95 رو رنگ کردن یه 8 گیگ اضاف کردن آوردن دست خالی نباشن....هه هه هه ای خدای من شارژ و بخورم..........................
    Talk time Up to 3 h 40 min

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اگه جا شما بووودم دیگه اینجا نمیومدم
    آره والا
    داداش اینا پر روتر از این حرفان.باز میان.تو ساسان و امین Rainy رو نگاه کن.چون فهمیدن کم آوردن نمیان.امین که خودش اعتراف کرد ولی بعضی هاشون خیلی پررو تشزیف دارن.Xperia که هیچ.اگه سونی W1 رو هم بده و معرفی کنه اینا باز میان میگن E90 بهتره

ن96 هنوز همه سامسونگ و سونی رو میخوره !!
    فکر کنم با اون شارژش نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سامان خان خواهشا پر رو نشو!من پته ی دو شرکت سونی اریک و نوکیا رو ریختم بیرون!!!وگرنه باز هم میگم نوکیا بهتر از سونی اریک هست!این کاملا از محصولاتی که تا کنون تولید کردند مشخصه!شاید سال دیگه سال سونی اریک باشه!که باز هم بعید میدونم1چون هیچ وقت یک گوشی موبایل رو با پاکت پیسی مقایسه نمیکنند و ایکس پریا یک پاکت پی سی هست و طرفداری خاص خودشو داره!اما ان96 یک گوشی سوپر مولتی مدیای کامل هست!!!!
    Last edited by rainysky50; 11-02-2008 at 15:24.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ان96 یک گوشی سوپر مولتی مدیای کامل هست!!!!
    که شمایلش فقط عوض شده نسبت به n95 8gb

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

بیخیال شید.شما که میدونید طرفدارای نوکیا منطق ندارن
    تایید میشه

و انگه که نوکیا در هزاران سال پیش ان800 و جدیدا ها ان810 را معرفی کرده بود سونی اریک در حال عهد قرار داد با htc بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

و آنگاه امین پس از سال ها لب به سخن گشود

آسمون جون هر کی دوست داری پست نده. بابا مگه نمیخواستی بری؟ برو دیگه! اه

آره والا.امین برو دیگه

منطق رو دقیقا میشه توی SAEED_BARCELONA & saman65 & ^HAMID^^ دید
    کور بشه هرکی نتونه ببینه

اینم غول Htc که ترجیح میدم خودتون مشخصات رو ببینید چون بی نهایت جالب هستش

این و باد ببرن با LopTop ها مقایسه کنند نه با موبایل ها.با این سایزش

اقایون من رفتم تهران!3 روز دیگه برمیگردم!1 ساعت دیگه حرکته!بای!!
    خدا رو شکر.به سلامت.3جای 3 روز اگه هفته دیگه هم برگشتی اشکال نداره ها

شما که ویندوز موبایل با سیمبیان مقایسه می کنی و اگه یک بار با ویندوز موبایل کار کرده باشین متوجه میشین که ویندوز موبایل چقدر از سیمبیان کامل تره
    در هر صورت امیدوارم که نوکیا با همکاری ماکروسافت ویندوز موبایل تولید کنه که رقابت در این زمینه هم بهتر بشه و همون طور که گفتن گوشی خوب طرفدار داره نه برند خاص

شدیدا تایید میشه.مخصوصا این جملت:همون طور که گفتن گوشی خوب طرفدار داره نه برند خاص(حرف همیشگی من هم همینه)

فکر کنم اشتباهی رخ داده.این واقعا پست امینه؟فکر کیکنم این پست سعید یا حمیده ولی اشتباهی به اسم Rayiny Sky ثبت شده
    ولی نه.شاید هم امین اومده به جمع سونی اریکسونی ها.آخه امین جون.تو که اینا رو میگی چرا باز میای طرف نوکیا رو میگیری ها؟

rainsky rainsky حمایتت می کنم
    من اهل کوفه نیستم rainsky تنها بمونه

منم حمایتت میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •