یکی از دوستان این گوشیو امروز خرید ...
با قیمت 545 هزار تومان . میگه محشره و دوربینش حرف نداره . از میکروتل گرقته
یکی از دوستان این گوشیو امروز خرید ...
با قیمت 545 هزار تومان . میگه محشره و دوربینش حرف نداره . از میکروتل گرقته
چرا اینقدر گرون ؟ مگه حدود 400 نبود قیمتش ؟
2 تا سوال ازش بپرس امیر جان که امتحان کنه
1. اجرای فایل های جاوا بالای 1 مگا بایت
2.میزان صدای اسپیکرش به نسبت یکی از گوشی های نوکیایی
بیشتر دم دست هستند
ممنون
دوستان یک کمکی کنید.
من تا حالا گوشی سامسونگ نداشتم .بدلیل اینکه فکر می کردم گوشی ها سامسونگ فقط از نظر ظاهر کیفیت بالایی دارد و افت قیمت انها نسبت به نوکیا و سونی اریکسون بیشتر وا از نظر نرم افزاری پایین هستند. حالا درخواست من این است که کسی از دوستان تا حالا U900 گرفته و از نزدیک با هاش کار کرده. از لحاظ دوربین چی آیا دوربین U900 Soul بهتره یا k850 . ایا در زیر نور خورشی صفحه خوانایی کمی داره؟
در کل کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنین K850 یا u900 قیمت مهم نیست .
Last edited by mani6606; 23-05-2008 at 09:02.
آقا توروخدا این حرفو نزن . کا 850 یا یو 900 ؟ ال سی دی یو 900 16 میلیون رنگ . همون دکمه های لمسیش همرو تعجب برانگیز میکنه . شکل ظاهریش هم که نگو . فکر کنم تشخیص چهره هم داشته باشه . کا 850 که خیلی بی کیفیت دوربینش . اینو همه میدونن . 100 در 100 یو 900 بهتره !
از نظر دوربین که D900 بهتر از K850 میگیره چه برسه به U900 Soul
شیکی هم که نگم بهتره ! اون کی پد تاچش میارزه به کل k850
صفحه نمایش هیچ گوشی جز آیفون در هوای آزاد خوب نیست . پس هرکی گفته اومده بزنه تو سر این گوشی .
خلاصه فقط و فقط U900 Soul .
شارز u900 چه جوریه باطریش که 880 میلی امپره. صداش چی؟ . یک سوال دیگه من دست یکی از دوستان u700 دیدم قسمت کشویی کمی بسفتی باز می شد u900 به سفتی U700 است؟
اسلایدش که نرمه............... از یو 600 نرم تره................ ولی به نظرم یو 600 روانتره......... شما برو علا الدین ، دستت بگیر.
یه سوال ، این گوشی اسلاید بالاش همه تاچ............... پس چرا مثل یو 600 و یو 700 ، کلید فیزیکی ، بالاش نداره؟؟؟؟ این جوری نمیشه که تو حالت بسته باش کار کرد................... مگر یه اتفاق خارق العاده پیش اومده باشه.
اقا ما تو مشهد هستیم .امروز این گوشی رو از نزدیک لمس کردم . خدایش تا حالا همچین گوشی ندیده بودم . فقط بعدش اشک در امد بدلیل اینکه قیمت اون در مشهد حدود 480 هزار تومان بود.
خیلی گوشی تمیزی هستش ...
خریدی بیا واسمون تعریفشو کن !
تو خیابون دست یکی دیدم
طرف محبت کرد 30 ثانیه دستم داد !
حالت اسلایدش خیلی خوبه
ال سی ذی اش یه کم به نظرم کوچک اومد
کلید هاشم خوبه
فقط می گفت صدای خروجی اسپیکرش کمه و ایراد این گوشی اینه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)