من adsl 512 پارس انلاین دارم این هم وضعیت ping ام هست چه کار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من adsl 512 پارس انلاین دارم این هم وضعیت ping ام هست چه کار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بالاخره چه ککار کنیم من هم pingam بالاست سالی 1 بار تو گارنا کسی رو میبینم چه کنم پایین بیاد؟
اگه كسي راه حلي داره بگه ، من تا يكي دو سال پيش پينگم خوب بود و از 70 بيشتر نميشد ولي تو اين چند روز اخير پينگم شده بالاي 200 و گاهي به 1000 هم ميرسه و تو بازي واركرافت [Garena] لگ دارم !
اينترنتم Shatel هستش با سرعت 128
Plz Help Me !
داشتم تو اينترنت چرخ ميزدم اين سايت رو ديدم ، راستش خودم ترسيدم امتحان كنم ، يكي انجام بده ببينه درست ميشه يا نه ، جوابشو به ما هم بگه!
ممنون
سايت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همگی سلام
دوستان من با نرم افزار Game Ranger فیفا 10 بازی میکنم، و همینطور با Xfire بازی Call Of Duty 2 , Modern Warfare. اما مشکل اساسی من بالا بودن پینگم هست! (در حدود 300 تا 400) "و سرعتم 128 نامحدود هست" این بالا بودن پینگ باعث میشه که استعدادم رو نتونم تو بازی ها نشون بدم
حالا سوالم اینه که آیا با پایین آوردن روزولیشن گیم آیا میشه پینگ کمتری گرفت؟
یا اصلا راهی برای پایین آوردن این پینگ لعنتی هست!؟؟
آیا با سرعت 128 معقولانه هست که من میشینم پای فیفا و Call Of Duty؟
کسی میتونه به صورت تقریبی بگه در صورت بازی کردن بر حصب اینکه اینترنت من از نوع محدوده در یک ساعت تو یک بازی معمولی چقدر میتونه مصرف کنه
( 1 ساعت چند Mb )
ثلا من خودم کانتر بازم مقدار سند و رسیوت تو بازیه کانتر به 8*8 میرسه البته می تونی با کانفیگ تغیر بدی ولی خب کیفیت بازی کم میشه در ثانیه 8 کیلو سند 8 کیلو رسیو!
ببین برای این که پینگ خوبی داشته باشی توجه داشته باش که قبل از هر تلفنی توی خونه و هر وصیله ای که به خط تلفنت وصل میشه حتما اسپیلیدر نصب کن
2- سعی کن یک خط مستقیم از ورودی تلفن خونه برای اینترنت خودت داشته باشی
3- اگه نویز تلفنت زیاده ( تلفن را بردار 1 شماره بگیر و خوب گوش کن اگه صدای خش خش داشتی نویز داری) از ورودی خونه چک کن اگه اونجا مشکلی نداشتی پس سیم کشی داخلیت خرابه
4-برا مرکز مخابراتی خود (MDF) تماس بگیر و بگو روی خطط نویز زیادی دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)