تا اونجایی که من میدونم سی پی یو ی جی 810 330 مگا هرتزیه
که فکر کنم کافی باشه
تا اونجایی که من میدونم سی پی یو ی جی 810 330 مگا هرتزیه
که فکر کنم کافی باشه
سلام به همگی ....
G810 پردازشگر 330 مگاهرتزی داره ولی N95 8GB پردازشگر 333 مگاهرتزی داره ... G810 از IceMobile amplifier استفاده میکنه که N95 فکر نکنم داشته باشه ... G810 توی سیمبینش از Qualcomm MSM6260 استفاده کرده که نوکیا اجازه استفاده از این کارو توی هیچ کدوم از گوشیهاش نداره بکنه .... چیپ ست N95 رو نمیدونم ولی G810 از چیپ ست TI OMAP 2430 استفاده میکنه که شامل 2D/3D-accelerator هستش که جون میده واسه بازی و ویدیوهای سه بعدی ... رم G810 اینطور که میگم 84 مگابایت ( مطمئن نیستم ) ولی N95 8GB رم 128 مگابایتی داره ...
به نظر من الان نمیشه این 2 گوشیو مقایسه کرد آخه تا G810 نیاد که نمیشه نظر داد !
موفق باشین ...
علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟
Qualcomm MSM6260 یعنی چی؟ از قیمت احتمالیش خبر نداری؟هم قیمت ان82 باشه خوبه در ضمن رم 8 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟
مشتری خوب پیدا شد ما هم فروختیمش (380 تومن)علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟
سلام زیمکا جان ...
Qualcomm اسم یک شرکت مخابراتی هستش که امکانات وسیعیو دراختیار کاربر میزاره .... البته توی ایران فکر نکنم کاربرد داشته باشه .... خودم هم باهاش کار نکردم...
با این که خودم از طرفداران سرسخت سامسونگ و بالاخص طراحی هاش هستم اما مطمئنم که این سیستم عاملی که سامسونگ رو G810 قرار داده خالی از اشکال نیست اما نوکیا چند سال که داره از سیستم عامل سری 60 توو گوشی هاش استفاده می کنه و عملا به مشکلاتش و طریقه ی حلشون واقف تره تا سامسونگ...
منم نگران همينم.
از محدوديت برنامه هاش همين بس كه تو موبايل رويو نوشته بود هيچ برنامه ديگه اي با gps ش مچ نميشه و فقط با برنامه خودش كار ميكنه. خب اين يعني بلا استفاده شدنش براي ما ايرانيا.
و اینک سلام..........................
و سال جدید برهمگان مبارک.................................!!!
دوستان خواهشن نوکیا رو با سامسونگ قیاس نکن!!!!! نوکیا اگه 50 سال دیگه هم گوشی سیمبین بزنه بازم توش مشکل داره!!!! در ضمن سامسونگ اولین گوشی سیستم عامل دارش که نیست که ندونه چی به چی هست!!!!!
یه چیزه دیگه ساموسنگ برای همه استفاده کنندهاش احترام قائل هست ، مثل نوکیا تحت کفالت جایی نیست که مجبور باشه به یکی خدمات بده به یکی نده.!!!
برای بحث و تبادل نظر در مورد 2 اسمارت فون بی رقیب دنیا در حال حاظر:
(ان95 8گیگ و سامسونگ جی810)
برید به این ادرس...
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسپیکر نیست . یه طرح که بالا و پایین گوشی وجود داره . اگه توی این عکس دقت کنی میبنی که کاملا بسته هستش این شیارها . اسپیکرش همون گوشیشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)