عکس زیاده ، اما هیچکدوم رسمی نیست . یعنی معلوم نیست که دقیقا بازی همونجوری هست یا که نه .
عکس زیاده ، اما هیچکدوم رسمی نیست . یعنی معلوم نیست که دقیقا بازی همونجوری هست یا که نه .
رفتم بخرم گفت 4500
بيخيال شدم من با 4500 ميرم يه بازي باحال مي گيرم
نسخه قديميش كه مي گن باگ داشته و تو همایش راهنمائیی و رانندگی مفتي پخش مي كردن
مگه اومد که شما قیمت کردی؟
سلام
كسي عكس از محيط اين بازي نداره ؟
يا سايتي درباره بازي توضيح نداده ؟
من قبلا توي مجله خونده بودم كه دارند همچين بازي ميسازند ..
ممنون
آقا من خودم رفتم خريدم....همون 4500.... بعد از نصب بازي يا از طريق اينترنت بايد كد فعال سازي رو بگيريم يا تلفن....
از طريق اينترنت: خدا رو شكر سايتشو نمي آره. اصلاً ارور مي ده (اگه مي اورد جاي تعجب بود)
از طريق تلفن: شماره اي كه داده رو هرچي ميگيرم ... از اون بوق ها مي زنه كه يعني اصلاً همچين شماره اي در شبكه وجود نداره.........باز هم خدا شكر.....
فعلاً چيز ديگه اي نمي دونم![]()
پس تا فردا.......
راست ميگي...قيمتش يه مقدار بالاست...من با 4500تومن ميرم اراك 1هفته هم اونجا ميمونم.نوشته شده توسط MaFia
![]()
![]()
ما که بالاخره نفهمیدیم اومده یا نه؟
اگه اومده باباجون یه عکس ازش بزارید![]()
تلفونشون جواب داد. مي گفت يه چند ساعتي خطشون تعطيل بود
1- گرافيك بازي اصلاً خوب نيست.
2- كنترل ماشين خيلي سخته..... دنده منده انگار نداره..... اگه به خيالتون NFS خوب مي رويد اين جا......
3- قسمت اول بازي معلوم نيست چيه؟؟؟؟ تا راه مي افتيد هي جلوتون سنگ مي افته...(اينو حتماً بايد ببينيد تا بفهميد چي ميگم). اگه فهميديد به منم بگيد چون به هيچ عنوان درك نمي كنم
4- يه قسمت هايي اگه وسط بازي esc بزنيد از بازي مي آد بيرون. توي منوي اوليه نمي ره
5- ديالوگ هاش جذاب نيست.
6- حداقل وقتي مي گن همه چيزش داخليه و انقدر نگران كپي رايتشن بهتر بود از آهنگ فيفا 98 توي اول بازي استفاده نمي كردن و خودشون يه آهنگ مي ساختن
شايد براي شروع بعضي ها بگن خوب باشه. به هر حال بقيه هم بخرن نظر بدن.... شايد من تند رفتم
هنوز خيلي از ويژگيهاشو كشف نكردم.
انشا الله بازي هاي بعدي بهتر باشن
بابا اومده..... برو بخرش. با عكس چيزي دستگيرت نمي شه. خودت باد امتحان كنينوشته شده توسط ebinem173
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)