تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 18 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 171

نام تاپيک: W960 یا N 95 8gb

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن در جواب soshiance عزیز سونی اریکی باید بگم که:
    و خداوندفایل منیجر را افرید!واللهو خلقا فایلا منیجرا!!!
    شما اگه میرفتید توی سیتینگ ان 95 و قسمت مموری کارت اون وقت با فایل منیجر حرفه ای این گوشی مواجه میشدید!!در ضمن والله ما 5700 داریم هم توی گالری و هم توی فایل منیجر همه ی قسمتها جدا شده هستند!!sound clip ها در یک جا mp3 ها در موزیک پلیر و فیلمها در videos و تصاویر در قسمت ایمیجها!!!پس مشکل از شما بوده!دی:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

در ضمن در جواب soshiance عزیز سونی اریکی باید بگم که:
    و خداوندفایل منیجر را افرید!واللهو خلقا فایلا منیجرا!!!
    شما اگه میرفتید توی سیتینگ ان 95 و قسمت مموری کارت اون وقت با فایل منیجر حرفه ای این گوشی مواجه میشدید!!در ضمن والله ما 5700 داریم هم توی گالری و هم توی فایل منیجر همه ی قسمتها جدا شده هستند!!sound clip ها در یک جا mp3 ها در موزیک پلیر و فیلمها در videos و تصاویر در قسمت ایمیجها!!!پس مشکل از شما بوده!دی:

در ضمن ..اینم اضافه کن...قابلیت پوشه بندی و آلبوم بندی ..برای عکسها..آهنگها و....در گالری....

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن آدم باید با یه سیستم کاربری که محیط زیبا داشته باشه استفاده کنه که اسمش گالریه
    من حاظرم عکسها و فیلمهایم با هم باشن ولی یه گالری خوشکل مثل حالت n95 رو داشته باشم
    که گوشی های سونی اریسکون از این امکانات بهرمند نیستن
    همین w950 یه picture gallery داره که ازش حالت به هم میخوره
    ترجیح میدی که با همون فایل منیجر کار کنی
    برای همین اکثر(یا بهتره بگم همه)کسانی که سونی اریکسون دارند ناچار برای استفاده از مولتی مدیا از فایل منیجر استفاده میکنن
    گوشی های نوکیا روی سیستم گالریشون خیلی کار شده و کارکرد با اون خیلی لذت بخشه
    در ضمن نوکیا تا اونجایی که تونسته دسترسی به گالری رو آسون کرده نسبت به فایل منیجر اش
    پس به این نتیجه میرسیم کسانی که سونی اریکسون دارن با همون گوشی هاشون حال کنن
    چون کار کردن با گوشی معمولی رو بلد نیستن
    واقعا زشته که بلد نباشی فایل منیجر گوشیت کجاست
    به فرض هم که ندونی یعنی اینقدر با اون محیط پوشه ای فایل منیجر عادت کردی که نمیتونی با گالری کار کنی؟؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خیلی تکیه این که همه عکس ها و فیلم ها رو میریزه یه جا
    با حال بود لطفا بازم از این شوخی ها بفرمایین حمید خان .....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ساسان...زور بیخود نزن واسه قلبت ضرر داره ! شلوغ کردی...سیمبین که 960 هم داره...کیفیت صداشم که بیشتره (به نقل از gsmarena) واکمن 3 داره ...لمسی هم که هست...حالا میمونه gps و ال سیدی(قبلا بحث شده) و دوربین ( که بازم بحث شد) و حافظه داخلی هم که w960 کم نداره اینم جزو امکاناته ؟ cpu هم که نمیخوای لا نوون بزاری بخوری..گوشی رو جواب بده کافیه....بعد منظورت شارژ بیشتر بود؟ یه چیزی بگو بگنجه !!! لازم به توضیح نیست........

کلا این بحثا فایده نداره...چند تا fan boy میان زور میزنن .. جنگ و دعوا میکنن تا برند مقابل رو خراب کنن..از هر ابزاری هم استفاده میکنن..گوشی تا حالا هنگ نکرده میگه من که اینو دارم (حالا ما خودمونم داریما..هه هه) روزی 8 بار هنگ میکنه...آره اصلا آشغاله...تو که ناراضی هستی برو بفروشش چرا خودتو عذاب میدی...دیگه هم از این برند نخر!! خووووب؟ آباریکلا !
    تایید میشه.

دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!

اووه اوووه.حیف که اینجا فرومه و زشته منم مثل خودت جوابت رو بدم وگرنه میگفتم ..
    داداش گلم احترام خودت رو نگه دار.داق کردی یه لیوان آب بخور.دلیل نمیشه که فحش بدی
    مثل اینکه موضوع تاپیک و ندیدی.من اینجا رو زدم که در موری امکانات این 2 تا گوشی بحث بشه نه اینکه شما بیاین بگین به درک که دوربین 5MP اش و ال سی دیش واست مهم نیست.

منم فکر میکنم گفتم که چه چیزایی میخوام.بچه 15 ساله هم نیستم که موبایل بخرم که باهاش بازی کنم.
    در مورد امکانات سوپر مولتی مدیا هم گفتم که فقط کیفیت هندفری رو میخوام.همین

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

6

دعواااا دعواااا ! جنبه نداری بحث نکن ! آهای با توام که توهین میکنی !

rainysky : سلام! اولا حمید جان احترام خودتونو نگه دارید!متاسفانه شما سونی اریکی ها چند چیز رو درک نمیکنید!!یکی اینکه چرا سونی اریکسون حتی برای رضای خدا و پیغمبر هم که شده یه دونه گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ مانند سامسونگ و نوکیا نداده بیرون!که این دلیلش بر میگرده به عدم توانایی تولید یک باتری مناسب !
    خیلی خوشحالم که نمیزنه .. گوشی که تو یه روز شارژش تموم شه به درده من نمیخوره..همون نوکیا باتری مناسب زده بسه ...6 ساعت البته بازم خوبه به نظر من(باتری کمپرسی گذاشته روش)... برو با 5700 حال کن... 3 ساعت !

!دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!
    همه که مثله شما خوره دوربین و ال سی دی نیستند...عمرا اگه من واسه دوربین پول گوشی بدم..گوشی خوب باشه یه دوربین 2 هم باشه کار را بندازه راضیم.. عکس حرفه ای میخوای بگیری دوربین دیجیتال ...200 تومن میدی دوربین 8 عالی بت میدن... 2.0 السیدی قبلن گفتم چیزی نیست که بخوای باش پز بدی ...

ان 95 8 گیگ دارای 2 اسپیکر استریوی کاملا برتر در کیفیت هست!!حالا اگه دبل 960 شما صداش بلنده اون مشکل سونی اریکسونه چون سیاست جدید نوکیا فقط کیفیته!
    اسپیکر استریو الزاما دلیل بر کیفیت نیست .. n73 هم استریو ..قیژ قیژ میکنه..مهم اینه رو صداش ...اکولایزاش چه قدر کار شده باشه ... w960 برتر است...

هزارما اینکه اگه دبلیو 960 از سخت افزار و ال سی دی ان95 8 گیگ استفاده میکرد من همین جا به قران قسم میخورم که باتری بیشتر از یک روز شارژ دوام نمی اورد!

هر کی سخت افزار میزاره فکر باتریشم میکنه..هر گوشی متناسب با عملکردش باتری میزارن واسش .....

در مورد تاچ اسکرین که دیگه تکنولوژی انچنان خاصی نیست(مگر مثل ایفون مولتی تاچ باشه!!)چندین بار گفتم که سیمبین مورد استفاده ی نوکیا رابط گرافیکیه تاچ اسکرین رو نداره و uiq هم در انحصار سونی اریکه!!نوکیا قول ارائه ی تاچ اسکرین رو بر روی همین سیمبین سری 60 داده که اگه عملی کنه به جرئت میگم تنها برتری سونی اریکسون در مقابل نوکیا هم از بین میره و میمونه نوکیا و سامسونگ!همچنین نوکیا ان810 و 7710 دارای صفحه ی تاچ اسکرین هستند!پس نوکیا از این لحاظ هم کم نداره فقط سیمبین مورد استفاده اش کم داره!
    بحث درباره این دو تا گوشیه...دار و ندار نوکیا رو نریز رو دایره ....650 تومن آدم پول بده ..السیدی 2.8 داشته باشه ..بده بالا با شماره هاش ور بره یا با جوی استیک کار کنه ؟! اینقدر بخوام پول بدم میریم پاکت pc میگیرم..(البته قبلا هم گفتم قیمت 960 بالاست و قیمت واقعیش رو 400 تومنه...تازه اومده قیمتش بالاست...طبیعی هم هست)

در رقابت 5 مگاپیکسلیها کا850 سونی اریکسون هم یا سوم بود یا چهارم اینو همه حتی خود شخص شما هم در باطنتون میدونید ولی به رو نمیارید!
    چه ربطی داشت به شب یلدا ؟!

ساسان جان دیگه بحث رو با سونی اریکی ها ادامه نده!خود شما هم دبلیو 950 رو که عین دبل 960 هست دارید و میدونید چه جیگریه پس به قول همین اقا حمید برای قلبتون خوب نیست زیادی درگیر بشین!
    ساسان اولین نفری هست دیدم که میگه کیفیت صدای 950 خوب نیست...قبلا به من میگفت ازش راضیم بعد نمیدونم چی شد تعصبش به افکارش غلبه کرد و از راه به در شد

در مورد مسایل جزیی مانند gps و خروجی تی وی ان 95 8 گیگ هم صحبت نکردم تا این پست به مذاق سونی اریکی ها خوش بیاد!!!دی:
    gps که 70 درصد امکاناتش پولیه...میگه پول بده راهو نشونت بدم...امکانات صوتیش پولیه ....که ... البته بودنش بهتر از نبودنه ....

والسلام ....نامه تمام ... (اخخخ تففف) اینم انگشت پای نامه

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

10

شما تجربه کردی ...نه ؟!
    عمرا اگه بیخود بخام تو سر گوشی بزنم یا برندی و خراب کنم...ولی هستند کسانی که تو این فروم ملتو منحرف میکنن..یه نگاه دور و برت بندازی میبینی .....

خیلی تکیه این که همه عکس ها و فیلم ها رو میریزه یه جا
    با حال بود لطفا بازم از این شوخی ها بفرمایین حمید خان .....
    تیکه میای ؟!!

منظور عکس و ویدئو در گالریه !

در ضمن آدم باید با یه سیستم کاربری که محیط زیبا داشته باشه استفاده کنه که اسمش گالریه
    من حاظرم عکسها و فیلمهایم با هم باشن ولی یه گالری خوشکل مثل حالت n95 رو داشته باشم
    که گوشی های سونی اریسکون از این امکانات بهرمند نیستن
    هر گوشی رابط خاص خودشو داره ...محیط گوشیهای سونی ericsson ساده و سریعه...تو 3 سوت همه چیزاشو پیدا میکنی.. دیگه یه 3d gallery هم امکاناته.؟. عکسو میگیره میچرخونه بهت نشون میده ؟ یه نرم افزاره مثله بقیه.اولا تا load شه زمان میبره بعدشم حداقل نوکیا زحمت نداده به خودش ویدئو رو از عکس سوا کنه...یه جا تو imags&video بهت نشون میده...بغل ویدئو هم آیکن فیلم میزاره قاطی نکنی...

شما اگه میرفتید توی سیتینگ ان 95 و قسمت مموری کارت اون وقت با فایل منیجر حرفه ای این گوشی مواجه میشدید!!
    دیگه اینم نمیذاشت ...بایستی به عقل طراح شک کرد ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عمرا اگه بیخود بخام تو سر گوشی بزنم یا برندی و خراب کنم...ولی هستند کسانی که تو این فروم ملتو منحرف میکنن..یه نگاه دور و برت بندازی میبینی .....

تیکه میای ؟!!

منظور عکس و ویدئو در گالریه !

هر گوشی رابط خاص خودشو داره ...محیط گوشیهای سونی ericsson ساده و سریعه...تو 3 سوت همه چیزاشو پیدا میکنی.. دیگه یه 3d gallery هم امکاناته.؟. عکسو میگیره میچرخونه بهت نشون میده ؟ یه نرم افزاره مثله بقیه.اولا تا load شه زمان میبره بعدشم حداقل نوکیا زحمت نداده به خودش ویدئو رو از عکس سوا کنه...یه جا تو imags&video بهت نشون میده...بغل ویدئو هم آیکن فیلم میزاره قاطی نکنی...

دیگه اینم نمیذاشت ...بایستی به عقل طراح شک کرد ....
    سلام!اولا من اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام!البته هیچ دلیلی برای ناراحت شدن کسی پیدا نکردم!دوما مثل اینکه دوباره همون پست قبلی رو باید اینجا paste کنم چون باز هم همون حرفهای تکراری!در مورد گالری هم همونطور که گفتم والله بالله ما گالری داریم توی 5700 ویدئو ها جدا و ایمیجها جدا و سوند کلیپها جدا و اهنگهای mp3 هم جدا هستند!این توی گالری بود!اما توی فایل منیجر هم عین سونی اریکسون همه چیز سر جای خودشه!!در مورد شارژ باتری زبونم مو در اورد ولی کسی جواب سوال در مورد ال سی دی 16 میلیون رنگ رو بهم نداد!!!!در مورد gps هم خدمتتون عارضم که gps صوتی فقط پولیه که طبق اصول لوشاتلیه باز هم باید گفت به درک که gps صوتیش پولیه!!!صوت میخوام برای چی؟؟راهو بهم نشون بده همین کفاف میکنه!!در مورد جوابتون در باره ی اسپیکر ان 73 متوجه شدم که شما ان95 8 گیگ رو با ان73 مثل اینکه اشتباه گرفتید چون این دو هیچ وجه تشابهی با هم ندارند و ان95 8 گیگ در اسپیکر اخر کیفیته ور بطی به قژ قژ و بلندی نداره!!در مورد شک کردن به عقل طراح گالری نوکیا من قبلا هم گفتم که من هم به صحت عقل برنامه ریز شرکت سونی اریکسون شک کردم چون گوشیهایی که داده بیرون همه رو که رو هم بزاری به پای ان82 و ان95 8 گیگ و جی800 سامسونگ نمیشن!!در مورد گرافیک n gage هم بحث شده ولی میدونم الان سعید جان میاد میگه که سونی هم پلی اتیشن 3 رو تولید کرده!!!!!!!!!!من دیگه حرفی ندارم دوباره هم در مورد اون کلمه ی درکی که گفتم معذرت میخوام!!!ولی هیچ نیازی به معذرت خواهی ندیدم!!!دی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •