این سایتی که معرفی کرده نسخه کاملش رو مجانی می ده؟!!
بعد این عکسی که گذاشتی و ساعت دیجیتال مثل touch flo داره ، یعنی این رو هم میشه بع عنوان today انتخاب کرد؟ من از همین سایتی که گفتی دانلود کنم؟
این سایتی که معرفی کرده نسخه کاملش رو مجانی می ده؟!!
بعد این عکسی که گذاشتی و ساعت دیجیتال مثل touch flo داره ، یعنی این رو هم میشه بع عنوان today انتخاب کرد؟ من از همین سایتی که گفتی دانلود کنم؟
PointUI دو تا نسخه داره یکی پرو و اون یکی هم مجانی. نسخه پروش تقریبا 10 ماه یا 11 ماهی میشه که آپدیت نشده. اما نسخه مجانیش که فرق زیادی هم با نسخه پرو نداره زود زود آپدیت میشه و اشکلاتش رو رفع میکنند چون طرفداری نسخه مجانی خیلی بیشترن.
اون ساعت تاچ فلو رو هم که دیدی در اصل یک تم برای اینترفیس PointUI است اسمشم اگر یادم باشه Ponit UI Android Sense است.
این اسکین رو میتونی براش از اینجا دانلود کنی.
خود PointUI Home رو هم میتونی از اینجا دانلود کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سایتش هم فقط میشه نسخه مجانیش رو دانلود کرد برای نسخه پولیش اول باید پول بدی تا بعد لینک دانلود بهت بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه tweak رو هم براش دانلود کن که بدردت میخوره. اگر خواستی خودت واسش اسکین بسازی یا تغییراتی توش بدی دستت باز تر میشه.
از همون لینک بالایی که برای دانلود pointui دادم برای دانلود Pro Tweak میتونی استفاده کنی.
اگر هم خواستی به صفحه Home پلاگین های بدرد بخور مثل این پایینی ها بزاری میتونی از اینجا براش دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nextgen یک widget خیلی قشنگ برای نسخه پروشه اگر خواستی اونم یک نگاه بنداز.
اینم یک موزیک پلیر قشنکه که میتونی به پلیر های خودت لینکش کنی اما این تو پخش بشه. اسمشم PointSenseMusic
اینم برای اس ام اس هست که تو مایه های تاچ فلوه اما قشنگ تر و بزرگتر.
بقیه شم خودت یک نگاه بنداز چیزای خوبی توش میتونی پیدا کنی و home خودت رو بسازی.
یکی اینو کامل نقد و مقایسه کنه لطفا
برای تنوع بد نیست ، تنها مشکلی که هست اینه که واسه رزیلوشن WVGA تقریبا هیچی نداره !
من که نصب کردم سرعتش خیلی خوب بود ، ظاهر جذاربی هم داره .
دوست عزیز اون چیزی رو که میخوای اسمشو در گوگل + یدونه wvga بزن اکثر مواقع در فروم ها و سایت های دیگه براش درست میکنند.
پوینت سنس هم نسخه wvga داره در توضیحاتش نوشته.
With WVGA & WQVGA device:
-Applets fit the screen so no need to mod any thing.
-Maybe I need resize graphics a bit for better performance!
از اینجا هم میتونی بگیریش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ، ممنون . من تنها سایت و انجمن خودش رو گشته بودم .
نمی دونم اینجا مکان مناسبی برای بحث در مورد این UI هست یا نه .
من چندتا Applet رو گرفتم ، نصب هم کردم ولی چیزی اضافه نشده ! روش خاصی داره ؟
قسمت Slide Show هم پوشه ای رو انتخاب نمی کنه ! نمی دونم چرا ...
سلام.
فکر میکنم یک تاپیک جدا براش زده بشه یا اینکه تو قسمت نرم افزار پیگیری بشه تا بچه های 9502 بتونن استفاده بیشتری از ااین تاپیک ببرن.
شاد باشید.
ممنون. تقريبا كامل و سبكه ، خيلي از spb 3.5 راحت تر بالا مياد و سريع تره. البته ظاهر spb اونم تويه ورژن جديدش واقعا عاليه. حيف كه باطري و مثل چي مي خوره.
اما اين برنامه نه! دستت مرسي![]()
Last edited by hitman2004; 08-11-2009 at 17:52.
سلام
مي خواستم بدونم آيا كيبورد اكسترنال براي پاكت پي سي ها هست يا؟ يه كيبورد بزرگ كه با usb وايرلس يا بلوتوث وصل شه.
تويه سايت هاي خارجي ديدم. مي خواستم بدونم توويه ايران هم هست يا نه؟
سلام
مي خواستم بدونم آيا كيبورد اكسترنال براي پاكت پي سي ها هست يا؟ يه كيبورد بزرگ كه با usb وايرلس يا بلوتوث وصل شه.
تويه سايت هاي خارجي ديدم. مي خواستم بدونم توويه ايران هم هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)