با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم در رابطه با تغییر hedar بالی صفحه
من می خواستم سوال کنم که توی چه فایلی میشه header رو تغیر داد
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوالی داشتم در رابطه با تغییر hedar بالی صفحه
من می خواستم سوال کنم که توی چه فایلی میشه header رو تغیر داد
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
آقا من یه سایت با دیتالایف دارم
میخواستم ببینم میشه این smf رو نصب کنم و با دیتالایف هماهنگش کنم ... یعنی دیتابیس سایت و فروم smf یکی باشه ، کسی که در سایت عضو هست به طور خودکار عضو فروم هم باشه و بلعکس ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید و نحوه کار رو هم بگید
نه اصلا چنین چیزی ممکن نیست چون smf پسورد هارو دیکد می کنه و نمیشه هماهنگش کرد ولی اگه سایتتون رو تازه راه انداختین می تونید با انجمن ساز mybb ستش کنید این در صورتی هماهنگ میشه که کاربرای جدید باشه و با کاربران قدیمی هماهنگ نمیشه![]()
میشه بگید باید چی کار کنم تا با mybb هماهنگ بشه ؟؟؟؟
سلام . خیر عزیز همچین چیزی ممکن نمی شود. 1 بار در تایپیک آموزش گذاشته شده بود . جستجو کنید منم اگه پیدا کردم برایتان در همین جا قرار می دهم .
سربلند و سرافراز باشید
اینجا یه سرچی بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک سوال خنده دار !
من الان از سایت smf نسخه ی اخر رو دانلود کردم .. چطور الان فارسیش کنم ؟
پکیچ های فارسی رو هم دارم ولی تاثیری نداره وقتی میریزم !
من اطلاعی راجع به smf ندارم ولی خوب حالا تو پروفایل گفتید میام یه پستی میدم
معمولا فایل زبان توی فولدره languages هستش که در یک فایل php نام زبان مثلا english یا en یا ... هستش که با استفاده از array معمولا زبان یک سایت رو عوض بدل میکنندیعنی این array میاد با مقدار تایین شده مقداری که روبه روی اون کلمه یعنی بعد => وجود داره رو قرار میده
![]()
سلام
دوستان من با freeforum.org یه فروم رایگان ساختم که از PHPBB استفاده می کنه من وارد کنترل پنل مدیریتم شدم و رفتم تو قسمت زبان ها و از لیست سایر زبان ها زبان فارسی را اضافه کردم ولی زبان انگلیسی حالت پیش فرضه وقتیم می خوام پاکش کنم به انگلیسی پیام می ده حالت پیش فرضو نمیشه پاک کرد چی کار کنم حالت پیش فرضو بزارم رو فارسی تا فروم فارسی شه ؟
ممنون می شم کمک کنید .
سلام
جوملا بهتره يا smf?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)