من آخر با تاخیر خیلی زیاد رفتم مدل KX-TG6641 به قیمت 129 تومن خریدم و واقعا از انتخابم راضی هستم.(بدون ضمانت, سر کوچه
)
من آخر با تاخیر خیلی زیاد رفتم مدل KX-TG6641 به قیمت 129 تومن خریدم و واقعا از انتخابم راضی هستم.(بدون ضمانت, سر کوچه
)
salam az inja download kon kamel,
پاناسونيك گوشي داره كه ژاپني باشه؟ قيمت تو چه حدوديه؟
زاپنی ها خوب نیست چون قدیمی هستند فرکانسشون به جای 2 و خورده ایی گیگا هرتز رو مگا هرتز هست برای همین تداخل پیش میاد و ...
جدید ها که زاپنی نیستند خیلی بهتر هستند. به دلایل خیلی متعدد.
مدل های پیشنهادیم هم تو چند پست قبل گفته بودم.
اگه برای شما مهمه که خیلی خوش ساخت باشه باید بری 300-450 پول مدل های دست بالای زیمنس رو بدی مخصوصا اون مدل 400 و خورده ایی که بدنه تیتانیوم داره و خیلی خوش ساخته و قابلیت های سخت افزاری بی نظیری داره.
سلام
تلفن بیسیم زیمنس مدل A495 خوبه از همه نظر؟
سلام دوستان . چند سالی بود من از گوشی پاناسونیک مدل kx-tc 1282 jxb استفاده میکردم که فوق العاده گوشی خوبی از نظر صدا بود ولی چند هفته پیش دکمه های شماره گیر گوشی خراب شد و یک بار هم خود گوشی رو نزد تعمیرکار بردم ولی فایده ای نداشت و دو روز بعد خراب شد که فردای انروز به پیشنهاد بچه محلها رفتم خیابان اکباتان تهران و گوشی با برد بالا حدودا 30 کیلومتر رو گرفتم این گوشی مدلش senao plus 258 که قیمت تایوانی اون 420 هزار تومنه و ازش خیلی راضیم .منزل ما کرجه و تا هشتگرد از سمت غرب و تا شهریار هم سیگنالش قابل دریافته و در تهران از میدان ازادی تا میدان ولیعصر برد داره ...و اگه سوالی دارید بنده در خدمتم/.
درود به همه
میخواستم یه تلفن بیسیم واسه خونمون بخرم، حقیقتش چون هیچگونه اطلاعاتی در این مورد نداشتم گفتم از شماها که میدونید بپرسم
یه تلفن میخوام که اولا شیک باشه، چون خونمون بچه 3 ساله داریم به راحتی خراب نشه، کیفیت صداش خوب باشه، منشی تلفنی داشته باشه، بشه گوشیشو اگه گم شد پیدا کرد (تلفن و پایه با هم ارتباط داخلی داشته باشن)، باطریش اگه آخرش بود حتما هشدار بده، باطری زاپاس داشته باشه، برق رفت بی تلفن نشیم،گارانتی معتبر داشته باشه .... بودجه تا 250 تومن
پیشنهاد شما چیه؟
سپاس
کلا این بابای ما با زیمنس حال میکنه.
ایرادات مهم و عجیب زیمنس که اگر کسی ندونه انگار این شرکت سال اولشه داره گوشی میزنه!! از زبون کسی که سه مدل زیمنس رو داره(یکی مدل 4 الی 5 سال پیش،یه مدل متوسط و جدید و یه مدل گرون قیمت با صحفه نمایش رنگی و بلوتوثSL785):
1-اولا همیشه تو خونه باید دنبال گوشی های زیمنس بگردی.چون صدای بیسیم همیشه کمه و بعضی از ملودی های جوری تنظیم شدند که موقع زنگ خوردن گوشی،بیسیم و پایه همزمان زنگ میخورن و صدای زنگ بلند پایه،صدای کم بیسیم رو خفه میکنه و اکثر مواقع یه معضل به حساب میاد کل اهل بیت منزل مثل فیلم های چارلی چاپلین عین فرفره کل خونه رو باید دنبال گوشی بگردند..حالا وای به اون روزی که گوشی تو یه اتاق دیگه باشه یا چیزی روی گوشی رو پوشنده باشه.
راه حل:کلا صدای پایه رو قطع کردیم.
2-گوشی های ارزون و متوسط زیمنش بک لایت صحفه کلید ندارند که شماره گیری رو توی تاریکی سحت میکنه.بعضی از مدل ها حتی نمایشگر نورانی هم ندارند.
3-قصد دارید از تلفن استفاده کنید ولی تلفن نیست!!حالا بگرد دنبالش! فاجعه اینجاست که مدل های ارزون و قدیمی داری دکمه ای نیستند که فشار دادن اون تلفن بیسیم زنگ بخوره!!این یکی دیگه واقعا رو اعصابه
4-لامپ چشمک زن بسیار ضعیف و بی مصرف عمل میکنه.پس به امید این نباشید که توی تاریکی گوشی رو پیدا کنید.
5-اما ایراد یکی از گوشی های گرون قیمت زیمنس،صحفه کلید SL785 که فکر کنم الان قیمتش 600 700 تومن شده باشه بسیار مرخرفه.یه صحفه صاف که خیلی بد دسته.روز اول که دیدمش اصلا فکر کردم صحفه تاچ تشریف دارند ولی یه مدت که گذشت کلیدها بقدری سفت شدند که باید با زور فشار بدم و.کلا گذاشتمش کنار و از مدل معمولی استفاده میکنم.بلوتسش هم کلا بی مصرف بود.
اما مزایا زیمنس:
برد خوب،کیفیت مکالمه خوب
همین!!
الان هم که مستقل شدم و قصد دارم واسه اولین بار پاناسونیک بخرم.این مدل پاناسونیک مد نظرمه:KX-TG6643B
ببینیم چی از آب در میاد
تلفن بیسیم با برد 10 کیلومتر موجو است توی بازار؟؟!
بیسیم های تو بازار هم بدون رله 10 کیلومتر نمیگیرند چه برسه به تلفن بی سیم اسم وسیله رو داری اشتباه میگی
برو نونبیاد صاایران بگو چند تا بیسیم HF نظامی میخوام بی زحمت...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)