تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 167

نام تاپيک: بحث درباره Geforce 9600 GT اولین کارت سری 9

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

3870 هم از 10.1 پشتيباني ميكنه
    دوست عزیز من هم اینو میدونم 3850 هم ساپورت میکنه .... مشکل من اینه که من تست اخر رو ندیدم چون تا موقعی که پست بدم صحفه کامل لود نشده بود ...
    می بخشید حالا ... ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب مثل اینکه سقوط قیمت ها شروع شده !!!
    الان فعلا پایین ترین قیمت ماله XFX هست البته با کلاک های دیفالت (کارتش هم هنوز نیومده ولی بزودی میاد)
    این هم آدرس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    137,34 € عالیه! پس میشه قید سری 8 رو زد ... قیمت بقیه رو جایی زده؟ (Gigabyte و Asus و Inno3D و Sparkle و Sapphire)

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اشتبا ه می کنی قیمت و اینجا ببین اینو می گن پایین ترین قیمت البته اگه معتبر باشه

پایین ترین قیمتو Palit با Ex. Vat =£99.96 Inc. Vat£=117.45

اینجا قیمتاش همه فکر کنم به پوند باشه

ادرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب حالا هرچه پایین تر بهتر تا اون موقع ما اون بود حالا شما می گی اینه خوب حتما اگه منبعش درست باشه اینه دیگه .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رو چه قطعاتي تست شده با چه برندهايي و چه ويندوزي و چه دايركت ايكسي
    اينا همه مهم بعد ميشه گفت درسته يا نه
    خوب این هم لیست قطعاتی که روش تست شده :

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از هیچی نتیجه گرفتی 9800GX2 کارت وحشتناکیه!!
    دقت کنید تاثیر در رزولوشنهای پایین خیلی نیست، من نمی فهمم چه دلیلی داشته تاثیر رو در رزولوشنهای مختلف با هم میانگین بگیرن ؟؟؟
    خوب حالا این مربوط میشه به اینکه مثلا در هر بازی مثلا چقدر افزایش کارایی داشته . که یکی 30 % بوده یکی 40 % بوده یکی 50 % به بالا بوده اینها حالا اینها اومدن گفتن که درکل فلان % افزایش کاراییی . خوب بالاخره در کل یک موضوع صحبت کردن یعنی میانگین تک تک اجزاء بحث . این طور نیست !!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

137,34 € عالیه! پس میشه قید سری 8 رو زد ... قیمت بقیه رو جایی زده؟ (Gigabyte و Asus و Inno3D و Sparkle و Sapphire)
    چی مگر Sapphire هم کارت های انویدیا رو میزنه ؟؟ جل الخالق !!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب حالا این مربوط میشه به اینکه مثلا در هر بازی مثلا چقدر افزایش کارایی داشته . که یکی 30 % بوده یکی 40 % بوده یکی 50 % به بالا بوده اینها حالا اینها اومدن گفتن که درکل فلان % افزایش کاراییی . خوب بالاخره در کل یک موضوع صحبت کردن یعنی میانگین تک تک اجزاء بحث . این طور نیست !!
    بله درسته، ولی این که بیان و یک بازی رو توی 10 رزولوشن مختلف تست بگیرن ( که 95 درصد کاربرهای خانگی به 9 تا از اون 10 تا دسترسی ندارن!! ) و بعد همه رو با هم میانگین بگیرند، واقعا کار بی خودیه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چی مگر Sapphire هم کارت های انویدیا رو میزنه ؟؟ جل الخالق !!!
    ببخشید! این یه مورد اشتباه اومد تو لیست!

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

بله درسته، ولی این که بیان و یک بازی رو توی 10 رزولوشن مختلف تست بگیرن ( که 95 درصد کاربرهای خانگی به 9 تا از اون 10 تا دسترسی ندارن!! ) و بعد همه رو با هم میانگین بگیرند، واقعا کار بی خودیه!
    چرا کار بیخودیه ؟! خب اینجا فقط بحث performace بیشتر مطرحه ! حالا به هرقیمتی ! اصلآ از نظر من قدرت یه کارت تو رزولیشن های بالا ( فشار اساسی ) خودش رو نشون میده !

خب شاید اصلآ کسی دوست داشته باشه ( بیشتر گیمرهای خارج کشور ) با مانیتور 22 اینچ به بالا بازی کنه ! اینجاست که رزولیشن بالا به کار میاد !

از نظر من این کار خیلی علمی و منطقی هست . الان دیگه خیلی از سایت های معروف کم کم دارن رزولیشن 768*1024 رو هم کنار میزارن !

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چرا کار بیخودیه ؟! خب اینجا فقط بحث performace بیشتر مطرحه ! حالا به هرقیمتی ! اصلآ از نظر من قدرت یه کارت تو رزولیشن های بالا ( فشار اساسی ) خودش رو نشون میده !

خب شاید اصلآ کسی دوست داشته باشه ( بیشتر گیمرهای خارج کشور ) با مانیتور 22 اینچ به بالا بازی کنه ! اینجاست که رزولیشن بالا به کار میاد !

از نظر من این کار خیلی علمی و منطقی هست . الان دیگه خیلی از سایت های معروف کم کم دارن رزولیشن 768*1024 رو هم کنار میزارن !
    درسته. 1024x768 یک رزولوشن مرده است ولی بالاترین رزولوشنی که حتی با یک مانیتور 22 اینچ High-End میشه بهش درسترسی داشت همین 1680x1050 است. برای 1920x1200 باید بیشتر از ده میلیون ریال (به ریال گفتم خفن تر بشه! ) پول مانیتور داد. تست گرفتن توی رزولوشن بالا اشکالی نداره ولی میانگین گرفتن نتایج و نتیجه گیری از روش به نظرم مورد داشته باشه!
    ولی اگه بخواهیم بحث Performance به هر قیمتی رو بیاریم وسط، من میگم چرا نرفتن روی 2650x1600.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •