دوست عزیز من هم اینو میدونم 3850 هم ساپورت میکنه .... مشکل من اینه که من تست اخر رو ندیدم چون تا موقعی که پست بدم صحفه کامل لود نشده بود ...3870 هم از 10.1 پشتيباني ميكنه
می بخشید حالا ... ؟؟؟![]()
دوست عزیز من هم اینو میدونم 3850 هم ساپورت میکنه .... مشکل من اینه که من تست اخر رو ندیدم چون تا موقعی که پست بدم صحفه کامل لود نشده بود ...3870 هم از 10.1 پشتيباني ميكنه
می بخشید حالا ... ؟؟؟![]()
137,34 € عالیه! پس میشه قید سری 8 رو زد ... قیمت بقیه رو جایی زده؟ (Gigabyte و Asus و Inno3D و Sparkle و Sapphire)
خوب حالا هرچه پایین تر بهتر تا اون موقع ما اون بود حالا شما می گی اینه خوب حتما اگه منبعش درست باشه اینه دیگه .![]()
خوب این هم لیست قطعاتی که روش تست شده :
![]()
خوب حالا این مربوط میشه به اینکه مثلا در هر بازی مثلا چقدر افزایش کارایی داشته . که یکی 30 % بوده یکی 40 % بوده یکی 50 % به بالا بوده اینها حالا اینها اومدن گفتن که درکل فلان % افزایش کاراییی . خوب بالاخره در کل یک موضوع صحبت کردن یعنی میانگین تک تک اجزاء بحث . این طور نیست !!
چی مگر Sapphire هم کارت های انویدیا رو میزنه ؟؟ جل الخالق !!!![]()
بله درسته، ولی این که بیان و یک بازی رو توی 10 رزولوشن مختلف تست بگیرن ( که 95 درصد کاربرهای خانگی به 9 تا از اون 10 تا دسترسی ندارن!! ) و بعد همه رو با هم میانگین بگیرند، واقعا کار بی خودیه!
ببخشید! این یه مورد اشتباه اومد تو لیست!
چرا کار بیخودیه ؟! خب اینجا فقط بحث performace بیشتر مطرحه ! حالا به هرقیمتی ! اصلآ از نظر من قدرت یه کارت تو رزولیشن های بالا ( فشار اساسی ) خودش رو نشون میده !
خب شاید اصلآ کسی دوست داشته باشه ( بیشتر گیمرهای خارج کشور ) با مانیتور 22 اینچ به بالا بازی کنه ! اینجاست که رزولیشن بالا به کار میاد !
از نظر من این کار خیلی علمی و منطقی هست . الان دیگه خیلی از سایت های معروف کم کم دارن رزولیشن 768*1024 رو هم کنار میزارن !
درسته. 1024x768 یک رزولوشن مرده است ولی بالاترین رزولوشنی که حتی با یک مانیتور 22 اینچ High-End میشه بهش درسترسی داشت همین 1680x1050 است. برای 1920x1200 باید بیشتر از ده میلیون ریال (به ریال گفتم خفن تر بشه!) پول مانیتور داد. تست گرفتن توی رزولوشن بالا اشکالی نداره ولی میانگین گرفتن نتایج و نتیجه گیری از روش به نظرم مورد داشته باشه!
ولی اگه بخواهیم بحث Performance به هر قیمتی رو بیاریم وسط، من میگم چرا نرفتن روی 2650x1600.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)