از راهنمايي همتون ممنون...
ولي انگاري اين گوشي پي 990 دوست نداره از پيشم بره ...
امروز خواستم برم بازار بفروشمش ، ولي هر كار مي كنم روشن نميشه :d
از راهنمايي همتون ممنون...
ولي انگاري اين گوشي پي 990 دوست نداره از پيشم بره ...
امروز خواستم برم بازار بفروشمش ، ولي هر كار مي كنم روشن نميشه :d
آقا ، خانم ، رفیق...........
دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژ................ ..... نمیشه از طریق کامپیوتر با گوشی رفت اینترنت.......... یعنی نت رو با بلوتوث بقرستی رو گوشی ، با گوشی بری نت.....................!!!
من تا حالا اینو امتحان نکردم ... ولی خیلی دلم میخواد بدونم که میشه یا نه ... کسی تا حالا از این روش استفاده کرده ؟؟؟
ولی اگه درکل حساب کنیم کاره جالبی از آب در نمیاد . از توی کامپیوتره اطلاعات رو بفرستی تو گوشی بعد نگاه کنی !!! فقط ارزشه امتحان کردن رو داره که میشه یا نه
Last edited by babi; 15-07-2008 at 00:18.
نه دوست عزيز...
تو اين روش شما بجاي خط تلفن & كارت اينترنت از سيم كارت ايرانشلت استفاده مي كني . كه براي استفاده از سيم كارت يه گوشي لازمه كه اين قابليتو داشته باشه ، كه دوستان گفتن يو700 اين كارو انجام ميده .
من هميشه با اين روش از نوكيا يا سوني اريكسونم ميام نت ولي تاحالا سامسونگ نداشتم كه بخوام آزمايش كنم .
الانم با پي 990 اومدم .
هنوز این گوشی چینی رو نفروختی................؟؟؟!! آپدیت هم نشد..........؟؟!!!الانم با پي 990 اومدم![]()
Last edited by perjixen; 15-07-2008 at 19:36.
دوست خوبم (Perjixen) میخواستم بددونم که جاوا رو بالاخره نصب کردی ؟ مشکلی در حین نصب بوجود آمد یا خیر و اینکه بعد از نصب جاوا تونستی برنامه یا بازی بر روی گوشی نصب کنی . ؟
گوشي چيني ؟؟؟؟ محض ياد آوري : اصل فرانسست
حتما آپديت شد كه من باهاش اومدم نت
دلم نمياد بفروشمش![]()
دوست خوبم ، بابی............... آره نصب کردم مشکلی هم نداره............ الان ، برنامه و بازی روش دارم...............!!!
ok . ما هم بریم این جاوا رو نصب کنیم تا ببینیم چی میشه . حالا چه برنامه هایی میشه روش نصب کرد . یعنی با چه پسوندهایی ؟
جار............. و جاد..................!!
الان هم ، بازی دارم ، کانتر و فانتس تیک 4 ، ............................!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)