تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 124

نام تاپيک: Creative Zen Vision : M

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یک چیزی تو مایه های zen vision m میخوام، با Line in . میشه کمک کنید.
    راستی فرق بین صفحه 256000 رنگ zen vision m با صفحه 16 میلیون رنگ، zen چیه !؟!؟ چقدر اختلاف داره ؟
    مرسی، شاد باشید
    مرسی دوست عزیزم.

در مورد سوال دوم، راستش منظورم اینه که، چقدر اختلاف دارند. یعنی تفاوت کیفیت فاحش هست یا نه اونقدر فرق نداره !
    راستش دیروز تماس کرفتم با چندتا نمایندگی شاب، اکثرا تعطیل بودند ولی یکی دوتا باز بودند، فقط یدونه ZVM پیدا کردم که اونم 30 گیگ بود فکر کنم حدود 210 تومن میداد. یه جا دیگه هم 60 پیدا کردم، میداد 270 تومن.
    و خود zen رو پرسیدم گفت 215 تومن که 16 گیگ بود .
    حالا نمیدونم چه کنم ؟؟! میخوام به امید خدا بعد از تعطیلات برم بگیرم.
    اگر میشه یه مقایسه بین zen و ZVM بکنید ! مرسی
    در مورد مدلهای مشابه zvm که line in داشته باشن : بستگی به بودجه ات داره - یعنی اونایی که توی کلاس zvm هستن و Line in دارن ، اکثرا بالای 250-300 تومن هستن (مثل همون مدلهایی که دوستمون گفت) ...

اما در کلاس creative zen (فلش های پرامکانات) ، یکی دو مدل هستن ... بخصوص cowon D2

در مورد تفاوت رنگ ها : اختلاف 256 کیلو و 16 میلیون ، قابل توجهه ... ولی 256 هم خوبه و اکثر مصرف کننده ها رو راضی می کنه ...

در مورد انتخاب :
    شما اگه اتصال به TV می خوای - به حافظه بالا نیاز داری - و پشتیبانی از فرمت های ویدئویی مختلف رو می خوای zvm بخر ...

اما اگه کارت حافظه واسه ات مهمه و یه مقدار هم شیکی ، می تونی بری سراغ zen ...

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مرسی دوست عزیزم.

در مورد سوال دوم، راستش منظورم اینه که، چقدر اختلاف دارند. یعنی تفاوت کیفیت فاحش هست یا نه اونقدر فرق نداره !
    راستش دیروز تماس کرفتم با چندتا نمایندگی شاب، اکثرا تعطیل بودند ولی یکی دوتا باز بودند، فقط یدونه ZVM پیدا کردم که اونم 30 گیگ بود فکر کنم حدود 210 تومن میداد. یه جا دیگه هم 60 پیدا کردم، میداد 270 تومن.
    و خود zen رو پرسیدم گفت 215 تومن که 16 گیگ بود .
    حالا نمیدونم چه کنم ؟؟! میخوام به امید خدا بعد از تعطیلات برم بگیرم.
    اگر میشه یه مقایسه بین zen و ZVM بکنید ! مرسی
    مطمئنی 16 گیگ, 215 تومان بود؟؟!!!
    اگه میخوای بین creative مقایسه کنی, بهترین کار اینه که از تو سایت creative مقایسه کنی ...
    Last edited by saedy; 19-03-2008 at 14:31.

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

11

در مورد مدلهای مشابه zvm که line in داشته باشن : بستگی به بودجه ات داره - یعنی اونایی که توی کلاس zvm هستن و Line in دارن ، اکثرا بالای 250-300 تومن هستن (مثل همون مدلهایی که دوستمون گفت) ...

اما در کلاس creative zen (فلش های پرامکانات) ، یکی دو مدل هستن ... بخصوص cowon D2

در مورد تفاوت رنگ ها : اختلاف 256 کیلو و 16 میلیون ، قابل توجهه ... ولی 256 هم خوبه و اکثر مصرف کننده ها رو راضی می کنه ...

در مورد انتخاب :
    شما اگه اتصال به TV می خوای - به حافظه بالا نیاز داری - و پشتیبانی از فرمت های ویدئویی مختلف رو می خوای zvm بخر ...

اما اگه کارت حافظه واسه ات مهمه و یه مقدار هم شیکی ، می تونی بری سراغ zen ...

با تشکر از شما دوست عزیز و با اطلاعات، من تو این چند روزه اکثر پستهای شما رو خوندم و لذت بردم

راستش من بیشتر از 250 تومن نمیخوام بزارم.

در درجه اول اینها مهمه : حافظه کافی + ساپورت فرمتهای مختلف + کیفیت صفحه نمایش

در درجه دوم : line in + ظاهر جالب و زیبا + اتصال به TV + ضبط صدا

کارت حافظه هم اصلا برام مهم نیست !

میخواستم بدونم اختلاف فرمتهای Zvm و ZEN چیه ؟؟ توی سایت creative فرمتهای صوتی ZEN رو بیشتر اعلام کرده بود و تو فرمتهای تصویری Zvm و ZEN باهم یکی بودند.
    راستش اینکه ZEN ، اتصال به TV نداره و حافظش هم به نسبت کم هست، کمی باعث میشه طرف Zvm برم. از طرفی من ظاهر Zvm رو بیشتر میپسندم. ولی کیفیت صفحه ZEN آدم رو وسوسه میکنه.

Last edited by fabio13; 19-03-2008 at 15:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه میخوای بین creative مقایسه کنی, بهترین کار اینه که از تو سایت creative مقایسه کنی ...
    آره. خوب یادمه. یا گفت 210 یا 215. از یکی از نماینده های شاب تو پایتخت پرسیدم.
    سایت creative رو انقدر خوندم قاطی کردم. بازم مرسی رفیق

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه ؟؟ Zvm یا Zen میتونند یک فایل با مشخصات زیر رو پخش کنند ؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی، حداکثر تا چه Bitrate رو ساپورت میکنند ؟؟

مرسی. سال نو مبارک
    Last edited by fabio13; 20-03-2008 at 07:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره. خوب یادمه. یا گفت 210 یا 215. از یکی از نماینده های شاب تو پایتخت پرسیدم.
    سایت creative رو انقدر خوندم قاطی کردم. بازم مرسی رفیق
    منم فکر می کنم قیمت 16 گیگ باید بالاتر از این حرفا باشه ... 210 تومن قیمت 8 گیگ باید باشه ... قیمت 16 گیگ باید سمت 250 تومن باشه ...
    با تشکر از شما دوست عزیز و با اطلاعات، من تو این چند روزه اکثر پستهای شما رو خوندم و لذت بردم

راستش من بیشتر از 250 تومن نمیخوام بزارم.

در درجه اول اینها مهمه : حافظه کافی + ساپورت فرمتهای مختلف + کیفیت صفحه نمایش

در درجه دوم : line in + ظاهر جالب و زیبا + اتصال به TV + ضبط صدا

کارت حافظه هم اصلا برام مهم نیست !

میخواستم بدونم اختلاف فرمتهای Zvm و ZEN چیه ؟؟ توی سایت creative فرمتهای صوتی ZEN رو بیشتر اعلام کرده بود و تو فرمتهای تصویری Zvm و ZEN باهم یکی بودند.
    راستش اینکه ZEN ، اتصال به TV نداره و حافظش هم به نسبت کم هست، کمی باعث میشه طرف Zvm برم. از طرفی من ظاهر Zvm رو بیشتر میپسندم. ولی کیفیت صفحه ZEN آدم رو وسوسه میکنه.

با این نیازهایی که داری و اگه می خوای ویدئو باهاش ببینی ، vision:m انتخاب بهتری به نظر میاد ...

اختلاف فرمت ها : zvm اکثر فرمت ها رو یه ضرب ساپورت می کنه .. یعنی می ریزی توش و تماشا می کنی ... اما zen نیاز به کانورت داره ... یعنی اکثر فرمت ها رو قبول داره ، اما قبلش باید کانورت انجام بشه ... بنابراین zvm وضع بهتری داره ...

در مورد صفحه : مطمئن باش صفحه نمایش zvm کیفیت خیلی خوب و قانع کننده ای داره ... اکثر مدلها ، حتی در حد zvm هم نیستن ... یعنی با همین شرایط هم جزو بهترین هاس ...
    یه سوال دیگه ؟؟ Zvm یا Zen میتونند یک فایل با مشخصات زیر رو پخش کنند ؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی، حداکثر تا چه Bitrate رو ساپورت میکنند ؟؟

مرسی. سال نو مبارک
    سوال خوبیه ... تا اونجا که یادمه حداکثر اینا رو ساپورت می کرد : سایز : 720x576 - بیت ریت : حدود 1200 - ضمنا صدای AC3 رو ساپورت نمی کنه ...

با اون حساب این فایل تو نباید مشکلی داشته باشه ... من خودم 70 درصد divx هایی که می خوام باهاش ببینم رو بدون مشکل می تونم ببینم ... بهرحال ، نهایتا اگه تبدیل بخواد هم خودش انجام میده ...ظرف 10-20 دقیقه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    توضیحات عالی بود. منم به امید خدا همین ZVm رو که این روزا کم هم شده، میگیرم.
    شاد باشی دوست عزیز

داره خودمونی میشه karoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

سلام .سال نو همگي مبارك..نميخوام از بدي مدل ZEN V M چيزي بگم اما حقيقت اينه كه همونطور كه قبلا هم گفته بودم سه ماه پيش يه دونه 60گيگش رو خريدم كه بعد از دو سه هفته كار كردن از كار ايستاد و يه تيكه آجر شد!!!راههاي مختلف هم علاجش نكرد..راهنمايي دوستان از جمله سيمور عزيز هم كارساز نشد..آخر كلام اين كه اين مدل تا زمانيكه كار ميكنه خوبه اما وقتي مشكل پيدا بكنه ديگه واويلاااااا..جالب اين كه بعد ازفرستادنش به گارانتي شاب(تهران) گفتن كه نمونه مشابهش قحطه!!! و نداريم و بجاش با هزار چونه زدن يه ZEn 16 + يه دونه Neeon 2 مدل 1 گيگ!! اين كه نفع كردم يا ضرر بماند..اين مطلبو نوشتم تا دوستان در جريان باشن كه..هر چقدر پول ميدي آش نميخوري!!!!

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شما همونی نبودی که گفته بود برای همکارش گرفته و گذاشته کنار موبایل!!!
    سلام.كاش درمورد اين FirmWareبيشتر توضيح ميدادين شايد مشكل من هم حل بشه ..راستش يه مدت پيش يه دونه از همين مدل 60گيگا خريدم واسه همكارم.ديشب گذاشته توي كيفش بغل موبايلش.امروز كه روشنش كرده پيغام Recovery Mode ميده!!!اولا دليلش چيه؟دوم اينكه چطوري مشكلش حل ميشه؟توي گزينه هاش هم Clean up . format,reboot هم هست اما همگي پيغام Hard Disk Problem ميدن..كمكم كنين لطفا
    میبینم گارانتی هم که بد باهات تا نکرده؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .سال نو همگي مبارك..نميخوام از بدي مدل ZEN V M چيزي بگم اما حقيقت اينه كه همونطور كه قبلا هم گفته بودم سه ماه پيش يه دونه 60گيگش رو خريدم كه بعد از دو سه هفته كار كردن از كار ايستاد و يه تيكه آجر شد!!!راههاي مختلف هم علاجش نكرد..راهنمايي دوستان از جمله سيمور عزيز هم كارساز نشد..آخر كلام اين كه اين مدل تا زمانيكه كار ميكنه خوبه اما وقتي مشكل پيدا بكنه ديگه واويلاااااا..جالب اين كه بعد ازفرستادنش به گارانتي شاب(تهران) گفتن كه نمونه مشابهش قحطه!!! و نداريم و بجاش با هزار چونه زدن يه ZEn 16 + يه دونه Neeon 2 مدل 1 گيگ!! اين كه نفع كردم يا ضرر بماند..اين مطلبو نوشتم تا دوستان در جريان باشن كه..هر چقدر پول ميدي آش نميخوري!!!!
    خیلی متاسفم که این مشکل برای شما پیش اومده .. و ظاهرا یه مقدار بدشانسی هم چاشنی اش شده ... اما فکر کنم قبول داشته باشی که با یه مثال نمیشه کل یه سری رو زیر سوال برد ... منظورم اینه که جمله ی " تا زمانيكه كار ميكنه خوبه اما وقتي مشكل پيدا بكنه ديگه واويلاااااا" رو به نظرم میشه واسه اکثر مدلها و اکثر مارک ها به کار برد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •