میدونی که بازی دو تا پایان داره ..........
میدونی که بازی دو تا پایان داره ..........
با سلام
من تو بازی نورهود تا رادیو رفتم آهنگش رو هم شنیدم ولی وقتی می رم تو اتاق که اون یکی رادیو رو تنظیم کنم خاموش و کار نمی کنه ؟؟؟؟؟!!!!!! نمی دونم جائی رو باید فعال کنم ؟ لطفا زود بهم بگید دارم کل می اندازم
![]()
برگرد برو اول بازی و طناب مربوط به رادیو رو یه بار بکش (فقط یه بار)
ممنونم حل شد
حالا تا آخرش رفتم ولی هر کاری می کنم اون دکمه قرمزه که شکلای عجیب داره حل نمیشه هر چی شکل صدا دار زدم نشد ؟ آیا 1 بار وارد کنم یا 2 بار ؟ هر چی هم پست های قبلی رو خوندم نفهمیدم لطفا برام کامل بنویسید ممنونم
من با جزئیاتش یادم نیست
فقط یادمه که باید اونی که صدا داشت رو عوض می کردی ...
شما اونجایی که اون دکمه قرمزه کنار توپ هست رو یکبار میزنی تا وقتی که شکل هاش تموم شه و تموم شکل ها رو به ترتیب یادداشت می کنی . توی اون یکی جای دیگه همین شکل ها رو به همین ترتیب وارد می کنی دقیقا به همین ترتیب اگر اشتباه باشه باید بری از اول دوباره شکل ها رو ببینی (اگر یکی رو هم اشتباه وارد کنی). بعد اون دریچه باز میشه
وای یکی کمک کنه ------------------------
من آخر neverhood گیر کردم ----- نمیدونم با اون شکلهای عجیب غریب چه کنم ؟
یکی کمک کنه
سلام بر simon137 و gorgnamaa و همه دوستان
من هر کاری میکنم در آخر اون شکلهای عجیب وو غریب رو که می زنم دری باز نمی شه !!!!! دیگه کفرم در اومده - تازه کل هم انداختم دهنم ...
بببینید توضیح می دم من همه فیلما رو برداشتم و سعی کردم همه جا رو سر بزنم فقط اون جایی بود که آدم آهنی تو فیلم به زور یه ساختمون هرمی سفید رو چرخوند اونجا نمیدونم کجاست و نرفتم ؟؟؟ آیا اونجا خبری هست ؟
وقتی هم که رفتم توی قسمتی که اون دستگاه اشکال مسخره و قارچ و پازل و موش داره همون اول یه چشم روی یه مثلث هست که مثل آیفونه و حرف می زنه . اونجا چند بار بزنمش تا حرف بزنه ؟
آیا در مرحله آخر باید اون طناب هایی که اول بازی هست بزنم دوباره ؟
حسابی شک کردم که جایی دوباره باید چیزی رو بزنم ؟
خلاصه هر کاری کردم نتونستم معمای اون شکلها رو تموم کنم تازه خیلی راه امتحان کردم مثلا :
1-توی دستگاه اولی 12 دوره زدم و 12 شکل که صدا میداد رو نوشتم و بردم زدم اونجای دومی نشد !!!!!
2- همه همون شکلها رو بعلاوه شکل 12 که صدا میداد رفتم و زدم باز نشد !!
3 - همه شکلهایی که صدا داد تو اولی رو رفتم تو دومی زدم و هر جایی که اون شکل آدمک (یا درخت نمی دونم چیه) اومد و صدا داد زدم به جای اون شکلی که از دستگاه اولی یادداشت کرده بودم باز ننننننننننننشد !!!!!
تازه با اون ماشین پت پتی که رفتم به اون جایی که دو قسمت دنیا به هم وصل می شد و یه راه جدید براش باز می شد و در آخرش یک فیلم طبقه پایین افتاده و میله ها نمیگذارند اون فیلم آخری رو بردارم چطوری رد کنم ؟
خواهشا برام تک تک سوالهام رو جواب بدید و چون خنگم و گیر کردم خوب توضیح بدید که تمومش کنم پدر سوخته رو
مممممممممممممممممنونم
سلام دوست عزیز
در مورد اون صدا اول دکمه رو اونقدر فشار می دی که صدای داد و هوار دسته جمعی بده بعد یازده تصویر بعد رو می کشی وقتی برای بار یازدهم همون صدا شنیده شد دیگه نمی کشی یازده تصویر ما بین این دو تصویر با صدای شیون دسته جمعی رو می کشی...من هر کاری میکنم در آخر اون شکلهای عجیب وو غریب رو که می زنم دری باز نمی شه !!!!!
بله عزیز فکر کنم اونجا خبریه... با همین دستگاه هایی که ظاهر و غیب میشه یک سری به اونجا بزن...بببینید توضیح می دم من همه فیلما رو برداشتم و سعی کردم همه جا رو سر بزنم فقط اون جایی بود که آدم آهنی تو فیلم به زور یه ساختمون هرمی سفید رو چرخوند اونجا نمیدونم کجاست و نرفتم ؟؟؟ آیا اونجا خبری هست ؟
یکی توضیح بدی بدک نیست...وقتی هم که رفتم توی قسمتی که اون دستگاه اشکال مسخره و قارچ و پازل و موش داره همون اول یه چشم روی یه مثلث هست که مثل آیفونه و حرف می زنه . اونجا چند بار بزنمش تا حرف بزنه ؟
خیرآیا در مرحله آخر باید اون طناب هایی که اول بازی هست بزنم دوباره ؟
خیرحسابی شک کردم که جایی دوباره باید چیزی رو بزنم ؟
اون شکلک ها برای همینه که اون دریچه باز شه اون کارت رو برداریتازه با اون ماشین پت پتی که رفتم به اون جایی که دو قسمت دنیا به هم وصل می شد و یه راه جدید براش باز می شد و در آخرش یک فیلم طبقه پایین افتاده و میله ها نمیگذارند اون فیلم آخری رو بردارم چطوری رد کنم ؟
یکی واضحتر بپرس من سعی می کنم تا اونجایی که یادمه جوابت رو بدم
قربانت
سلام simon137
شما این رو برای اون شکل مسخره ها گفتی : در مورد اون صدا اول دکمه رو اونقدر فشار می دی که صدای داد و هوار دسته جمعی بده بعد یازده تصویر بعد رو می کشی وقتی برای بار یازدهم همون صدا شنیده شد دیگه نمی کشی یازده تصویر ما بین این دو تصوl
Last edited by ali_s_226; 12-06-2008 at 15:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)