تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 193

نام تاپيک: The Neverhood

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میدونی که بازی دو تا پایان داره ..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض کمک

با سلام

من تو بازی نورهود تا رادیو رفتم آهنگش رو هم شنیدم ولی وقتی می رم تو اتاق که اون یکی رادیو رو تنظیم کنم خاموش و کار نمی کنه ؟؟؟؟؟!!!!!! نمی دونم جائی رو باید فعال کنم ؟ لطفا زود بهم بگید دارم کل می اندازم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

با سلام

من تو بازی نورهود تا رادیو رفتم آهنگش رو هم شنیدم ولی وقتی می رم تو اتاق که اون یکی رادیو رو تنظیم کنم خاموش و کار نمی کنه ؟؟؟؟؟!!!!!! نمی دونم جائی رو باید فعال کنم ؟ لطفا زود بهم بگید دارم کل می اندازم
    برگرد برو اول بازی و طناب مربوط به رادیو رو یه بار بکش (فقط یه بار)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنونم حل شد
    حالا تا آخرش رفتم ولی هر کاری می کنم اون دکمه قرمزه که شکلای عجیب داره حل نمیشه هر چی شکل صدا دار زدم نشد ؟ آیا 1 بار وارد کنم یا 2 بار ؟ هر چی هم پست های قبلی رو خوندم نفهمیدم لطفا برام کامل بنویسید ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من با جزئیاتش یادم نیست
    فقط یادمه که باید اونی که صدا داشت رو عوض می کردی ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ممنونم حل شد
    حالا تا آخرش رفتم ولی هر کاری می کنم اون دکمه قرمزه که شکلای عجیب داره حل نمیشه هر چی شکل صدا دار زدم نشد ؟ آیا 1 بار وارد کنم یا 2 بار ؟ هر چی هم پست های قبلی رو خوندم نفهمیدم لطفا برام کامل بنویسید ممنونم
    شما اونجایی که اون دکمه قرمزه کنار توپ هست رو یکبار میزنی تا وقتی که شکل هاش تموم شه و تموم شکل ها رو به ترتیب یادداشت می کنی . توی اون یکی جای دیگه همین شکل ها رو به همین ترتیب وارد می کنی دقیقا به همین ترتیب اگر اشتباه باشه باید بری از اول دوباره شکل ها رو ببینی (اگر یکی رو هم اشتباه وارد کنی). بعد اون دریچه باز میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وای یکی کمک کنه ------------------------

من آخر neverhood گیر کردم ----- نمیدونم با اون شکلهای عجیب غریب چه کنم ؟

یکی کمک کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بر simon137 و gorgnamaa و همه دوستان

من هر کاری میکنم در آخر اون شکلهای عجیب وو غریب رو که می زنم دری باز نمی شه !!!!! دیگه کفرم در اومده - تازه کل هم انداختم دهنم ...
    بببینید توضیح می دم من همه فیلما رو برداشتم و سعی کردم همه جا رو سر بزنم فقط اون جایی بود که آدم آهنی تو فیلم به زور یه ساختمون هرمی سفید رو چرخوند اونجا نمیدونم کجاست و نرفتم ؟؟؟ آیا اونجا خبری هست ؟

وقتی هم که رفتم توی قسمتی که اون دستگاه اشکال مسخره و قارچ و پازل و موش داره همون اول یه چشم روی یه مثلث هست که مثل آیفونه و حرف می زنه . اونجا چند بار بزنمش تا حرف بزنه ؟

آیا در مرحله آخر باید اون طناب هایی که اول بازی هست بزنم دوباره ؟
    حسابی شک کردم که جایی دوباره باید چیزی رو بزنم ؟
    خلاصه هر کاری کردم نتونستم معمای اون شکلها رو تموم کنم تازه خیلی راه امتحان کردم مثلا :
    1-توی دستگاه اولی 12 دوره زدم و 12 شکل که صدا میداد رو نوشتم و بردم زدم اونجای دومی نشد !!!!!
    2- همه همون شکلها رو بعلاوه شکل 12 که صدا میداد رفتم و زدم باز نشد !!
    3 - همه شکلهایی که صدا داد تو اولی رو رفتم تو دومی زدم و هر جایی که اون شکل آدمک (یا درخت نمی دونم چیه) اومد و صدا داد زدم به جای اون شکلی که از دستگاه اولی یادداشت کرده بودم باز ننننننننننننشد !!!!!

تازه با اون ماشین پت پتی که رفتم به اون جایی که دو قسمت دنیا به هم وصل می شد و یه راه جدید براش باز می شد و در آخرش یک فیلم طبقه پایین افتاده و میله ها نمیگذارند اون فیلم آخری رو بردارم چطوری رد کنم ؟

خواهشا برام تک تک سوالهام رو جواب بدید و چون خنگم و گیر کردم خوب توضیح بدید که تمومش کنم پدر سوخته رو

مممممممممممممممممنونم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من هر کاری میکنم در آخر اون شکلهای عجیب وو غریب رو که می زنم دری باز نمی شه !!!!!
    در مورد اون صدا اول دکمه رو اونقدر فشار می دی که صدای داد و هوار دسته جمعی بده بعد یازده تصویر بعد رو می کشی وقتی برای بار یازدهم همون صدا شنیده شد دیگه نمی کشی یازده تصویر ما بین این دو تصویر با صدای شیون دسته جمعی رو می کشی...

بببینید توضیح می دم من همه فیلما رو برداشتم و سعی کردم همه جا رو سر بزنم فقط اون جایی بود که آدم آهنی تو فیلم به زور یه ساختمون هرمی سفید رو چرخوند اونجا نمیدونم کجاست و نرفتم ؟؟؟ آیا اونجا خبری هست ؟
    بله عزیز فکر کنم اونجا خبریه... با همین دستگاه هایی که ظاهر و غیب میشه یک سری به اونجا بزن...

وقتی هم که رفتم توی قسمتی که اون دستگاه اشکال مسخره و قارچ و پازل و موش داره همون اول یه چشم روی یه مثلث هست که مثل آیفونه و حرف می زنه . اونجا چند بار بزنمش تا حرف بزنه ؟
    یکی توضیح بدی بدک نیست...

آیا در مرحله آخر باید اون طناب هایی که اول بازی هست بزنم دوباره ؟
    خیر
    حسابی شک کردم که جایی دوباره باید چیزی رو بزنم ؟
    خیر

تازه با اون ماشین پت پتی که رفتم به اون جایی که دو قسمت دنیا به هم وصل می شد و یه راه جدید براش باز می شد و در آخرش یک فیلم طبقه پایین افتاده و میله ها نمیگذارند اون فیلم آخری رو بردارم چطوری رد کنم ؟
    اون شکلک ها برای همینه که اون دریچه باز شه اون کارت رو برداری

یکی واضحتر بپرس من سعی می کنم تا اونجایی که یادمه جوابت رو بدم

قربانت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام simon137

شما این رو برای اون شکل مسخره ها گفتی : در مورد اون صدا اول دکمه رو اونقدر فشار می دی که صدای داد و هوار دسته جمعی بده بعد یازده تصویر بعد رو می کشی وقتی برای بار یازدهم همون صدا شنیده شد دیگه نمی کشی یازده تصویر ما بین این دو تصوl
    Last edited by ali_s_226; 12-06-2008 at 15:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •