بدون گارانتی 450 تومنهاقا قیمتش چنده؟صدا رو بیخیال(شوخی)!!!!!!
الان تبلیغشو تو ماهواره دیدم
حال کردم.دم سامسونگ گرم
بدون گارانتی 450 تومنهاقا قیمتش چنده؟صدا رو بیخیال(شوخی)!!!!!!
الان تبلیغشو تو ماهواره دیدم
حال کردم.دم سامسونگ گرم
نه دادش!!!!!!!!!!
بدون گارانتی با امکانات فارسی 388 !!!!!
یکی از بچه های موبایلستان این گوشی رو خریده و میگه صداش خوبه در حدان73ولی فکر نکنم انقدر بلند باشه در مورد کیفیتش هم که خودم مطمئنم کیفیت بالایی داره.عکساش رو هم دیدم یکی از عکساش رو هم توی کلوپکا850 دیدم یعنی از یک سوژه فکر کنم اون دوستمون کا850 رو فروخته و جی800 خریده اگه اینجوری باشه عکس جی800 با کیفیت تر بودده.
با اجازه ی اون دوستمون من دو عکس از این گوشی که خودشون گذاشتن میذارم.
![]()
آقا زیمکا جون . این کسی که این گوشی رو خرید اسمش اسمائیل . نظرش رو هم درباره این گوشی گذاشته بودم . خودش میگفت که کیفیت دوربین کا 850 افتضاح . کیفیت دوربین جی 800 باعث شده که دوربین حرفه ای کانن 950 رو بفروشه . یا مثلا میگفت اگه دوتا گوشی با دوربین خوب توی بازار باشه یکیش جی 800 . درضمن اینم بگم اصلا تعصب هم نداره ماهی به گوشی داره عوض میکنه از همه نوع مارک هم داشته . 42 سال هم سنشه
آقا منظورتون رو نفهميدم. ممکنه بيشتر توضيح بدين.
ممنون!
2
از حرفاتون معلومه که با سامسونگ لجين
دوست من در مورد فيلمبرداري سامسونگ نوکيا نيست که حافظه ي داخليش 20 يا 30 مگ باشه. اکثر مدلهاش حافظه ي بالاي 60 مگ دارن. مثل d830 خودم که 80 مگ هست. يا همين F500 که 350 مگ هست. پس ديگه کسي بيشتر از اين حافظه فيلمبرداري نميکنه.
در مورد باتري هم ضعيف بودنشون(البته تعداديشون) به علت نازک بودنشونه. بازم مثل d830 خودم که 9.9 mm
چه بسا نوکيا هم همچين باتري قوي اي نداره(مثل n72 که 260 ساعت standby داره) با اون کلفتيش.
در مورد اکولايزر من که دوتا مدل از سامسوگ دارم هر دوشون اکولايزر دارن!
اميدوارم توجيه شده باشين.![]()
از حرفات معلومه که خیلی خاطر سامسونگ رو میخوای!!!!!
اصلا من تایید نمیکنم ببین اگه کیفیت فیلمبردای بالا باشه یعنی با VGA یا QVGA باشه مطمئن باش اگه 5 دقیقه فیلم بگیری بالای 30-40 مگابایت جا میگیره.
اون قضیه حافظه داخلی ماخلی هم اصلا یه بحث غیر منطقی هستش اگه به این باشه ان82 بالای 100 مگابایت حافظه داخلی داره همچنی ان95 پس بی خیال این حرف ها شو اگه سونی هم باشه دبلیو900 حدود 450 مگابایت داخلی و کا800 هم 72 مگابایت
اما یو700 که من داشتم دور و بر 20 مگابایت حافظه داشت.
در مورد اکولایزر هم باید بگم که یو700 قابلیتن تنظیم اکولایزر رو نداره.
اما یو600 و دی820 که خودم داشتم داره.
امیدوارم توجیه شده باشین![]()
Last edited by zimka_14162; 19-01-2008 at 10:16.
شرمنده اینترنت قاط زد زیاد شد.
Last edited by zimka_14162; 19-01-2008 at 10:18.
درسته حق با شماست کیفیت عکس این گوشی از کا850 بهتره. ممکنه کا850 با فریمور جدید تا حدودی معایبش رو برطرف کنه که احتمالش زیاده خود سونی اریکسون هم پی برده که توی این گوشی گند زده.
اون اقا اسماعیل گفته بود که صداش بلند و در حد ان73 با کیفیت بالا هستش. من منکر کیفیتش نمیشم چون یو700 که داشتم کیفیتش خیلی بالا بود حتی از دبلیو950 هم کیفیتش بیشتر بودحداقل در همون حد بود.
میدونی من از چی جی800 خوشم اومده؟از اینکه خیلی گوشی شیک و باکلاسی هستش که هر کسی رو تحریک میکنه تا بخرتش البته اگه صداش بلند باشه این گوشی به مراتب فروشش از دی900 و یو600 بالاتر خواهد بود با وجود اینکه سامسونگ فروش خوب در ایران نداره.
یادم میاد یا شما یا اون سامسونگ مون که رفته آلماناین گوشی رو تست کرده بود توی نمایشگاه میگفت که صداش متوسط هستش.
جی800 فعلا قیمتش بالاست میگن حدود 450 هستش با این حال خریدش از کا850 به صرفه تر هست اما نه به اندازه ی ان82 نوکیا.
جی800 بزرگترین عیبش همون نداشتن سیمباین هستش که این روزا واسه ی من مهم شده.
یه سوال دیگه هم داشتم
مهیار خان گوشیهای جاوا محدودیت ذخیره پیام داره مثلا یو600 هزار تا چه رسیو و چه سند.
اما توی کا850 و دبلیو910 سونی اریکسون با انتخاب اینکه توی مموری کارت ذخیره بشه این ظرفیت نامحدود شده آیا در جی800 همچین امکانی وجود داره؟
در ضمن جی800 با اون فلاشش گند زد.
کسی صدای این گوشی رو تست کرده یا نه ؟
کسی قیمت اخر این گوشی رو نداره؟
Last edited by zimka_14162; 19-01-2008 at 10:21.
ببینم این آقا بعد از یک ماه گوشی قبلیش را چی کار میکنه ؟؟؟
ببین اگه نمیخواد ... ما طالبیم ها .... بده به ما ، ما هم یه صفایی بکنیم![]()
دوستان دیروز رفته بودم اندیشه گوشی بخرم که هم زمان 1نفر اونجا جی800 خرید با قیمت420 تومن
راستش موقعی داشت صدای گوشیو امتحان می کرد خود فروشنده هم ان82 داشت و صدای جی800 مقداری از ان82 کمتر بودولی خود فروشنده می گفت دوربین جی800 بهتره
ولی به نظر خودم جی800 تو خیلی عکس خشگل تره تا از نزدیک و فکر کنم جای انگشت هم به خاطر بدنش روش زیاد بمونه![]()
Last edited by corey; 19-01-2008 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)