سلام مجدد
لطفا موقع رنگي كردن اين عكس به جزئياتش توجه داشته باشين .![]()
لود نميشه ؟ خوب اين هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیرزو باشید
سلام مجدد
لطفا موقع رنگي كردن اين عكس به جزئياتش توجه داشته باشين .![]()
لود نميشه ؟ خوب اين هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیرزو باشید
سلام
حامدجان![]()
شماره یک : لکهای قو ه ای روی پیراهن پسره دیده میشه که به نظرم همون رنگیه که برای بگراند استفاده کردین و یادتون رفته پاک کنین .
شماره دو : داخل چشم رو هم یادتاون رفته پاک کنین . مخصوصا سفیدی چشم که پاک نشده .
شماره سه : صورت خیلی روشن شده و نورانی - بهتر بود کمتر از ابزار Dodge Tool استفاده می کردین .
شماره چهار : گل سر ها رو هم هم رنگ مو کردین . ( ببخشید اسمشو نمیدونستم گل سر دیگه ؟ )
شماره پنج : ساعت هم با رنگ بگراند یکی شده .
شماره شش : دکمه فلزی رو با لباس رنگ کردین .
شماره هفت : قسمتی بگراند ه که رنگ نشده .
قربانت : شاهین
شاهین جان خیلی خیلی ممنون بخاطر اینکه وقت گذاشتی و عکس منو بررسی کردی. واقعا سازنده بود
ضمنا اسمم حامد هستش نه حمید![]()
سلامضمنا اسمم حامد هستش نه حمید
حامد جان شرمنده خطای دید بود . پیر شدیم رفت .
موفق باشی عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو هم رنگی کردم...البته مورد " دقت " رو زیاد رعایت نکردم
سلام مجدد
پس چی رو دقت کردی . باز هم اضافات رنگ رو خوب پاک نکردی . فردا با اولیات میای و اگر نه همون پشت در می مونی .
=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=
دوستان عزیزی که تو این تاپیک فعالیت داشتن کجا رفتن . حالا معلوم شد که بعضی ها فقط واسه جایزه بوده که فعالیت داشتن .
افسوس .
آقا اجازه تورو خدا ...آقااااا !!!تورو خدا !!!!
راستش آقا شاهین زیاد حسش نبود ، میخواستم یه فعالیتی کرده باشم ، ممنون از تذکرتون
بچه ها این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت خوبیه ها واسه آپلود عکس ، ایرانی اصله !!!
سلامراستش آقا شاهین زیاد حسش نبود ، میخواستم یه فعالیتی کرده باشم
دوستان خواهش مي كنم رو كار وقت بزارين . حتما كل عكس رو تو يه مدت كوتاه اونم سريع رنگي نكنين .
من خودم تمام قسمتهاي يك عكس رو تو يه زمان و در يك روز انجام نميدم . هر قسمت رو كه رنگي مي كنم . خوب بهش نگاه مي كنم . تا مطمعا نشم خوب در اومده يا نه سراغ قسمت بعدي نميرم . ( ولي با اين همه دقت بازم اشكالات زيادي تو كارهام ديده ميشه ) .
دوستان اگه دوست دارين اين آموزش رو خوب ياد بگيرين بايد خيلي وقت بزارين و زياد تمرين كنين . ( از ما گفتن )
قربانتان : شاهين
شاهین جان امیدوار بودم حالا که جایزه نمیدی حداقل نظرت رو میگفتی و اشکالات کار رو گوشزد می کردی. (برای همه)دوستان عزیزی که تو این تاپیک فعالیت داشتن کجا رفتن . حالا معلوم شد که بعضی ها فقط واسه جایزه بوده که فعالیت داشتن .افسوس .
خوب نه جایزه هست و نه تحلیل و موشکافی، معلومه خیلی ها دلسرد میشن.
البته من شخصا ایراد گرفتن رو به جایزه ترجیه میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)