سلام مشکل من هم همینه ولی access point من d-link dwl-2100ap که به خاطر همین نتونستم از راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام مشکل من هم همینه ولی access point من d-link dwl-2100ap که به خاطر همین نتونستم از راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید
3 روز گذشت کسی نیست ؟
سلام دوستان
من یک شبکه ADSL دارم که به کمک یک سویچ به صورت Per to Per تمام سیستم هام رو به اینترنت وصل کرده ام مودم من قابلیت DHCP را ساپورت میکنه و Ip ها هم به صورت اتوماتیک تغییر میکنه
ولی من میخوام این شبکه را به صورت سرور و کلاینت تبدیل کنم تا بتونم مدیریت شبکه را به عهده بگیرم(ضمنا اگه Ip خودم برای سیستم ها معرفی کنم سیستم هشدار وصل نمیشه)
روش من اول مودم ADSL را به کارت شبکه سیستم سرور وصل کردم و Ip آن هم به صورت اتوماتیک گذاشتم و گزینه Share کردن اینترنت را فعال کردم بعد کارت شبکه دوم را به هاب وصل کردم و برای ان یک Ip معرفی کردم و برای دیگر سیستم ها از هاب به آنها وصل کردم و برای انها هم Ip معرفی کردم.نتیجه کار شبکه فعال شد!!! ولی............
عیب کا نمیدونم کجاست چون تو دیگر کامپیوتر ها اصلا سرعت Send و Receive ندارم.
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.متشکرم
کسی میدونه مودم comtrend ct-5611 رو چجوری میشه کانفیگ کرد که وقتی مودم رو روشن کردی اتوماتیک وصل بشه به اینترنت و نیازی به ساخت کانکشن داخل ویندوز نداشته باشه ؟
دوستان سلام.
اول از همه خودم خوش اومدم!!!
دوستان عزیز کسی میتونه winroute رو آموزش بده؟
سلام دوست عزیز شما باید روی کامپیوترهای کلاینت در قسمت default gateway ادرسip سیستم سرور رو وارد کنی .
default gateway
با سلام
آیا نمی شود به جای یک سیستم با دو کارت شبکه از یک کارت شبکه و یک سوئیچر استفاده نمود؟
به عبارت دیگر تمام وسایل اعم از مودم و دو سیستم را به سوئیچر وصل نمود؟
سوال بعدی
چگونه می توان ip مودم adsl رو بدست آورم؟
با تشکر
در ضمن بنده قبلا از مشترک شرکتی بودم که بدون مشکل دو کامپیوتر بصورت کاملا مجزا به وسیله مودم
Comtrend Modem ADSL2+ Combo Router CT-5611 به اینترنت وصل بودند
اما از وقتی که مشترک پارس آنلاین شدم دیگر این امکان برایم فراهم نیست آیا راه حل خاصی سراغ دارید؟
لطفا مرا راهنمایی کنید؟
Last edited by didar11; 22-05-2009 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)