تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 38 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 374

نام تاپيک: فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800 برای کاربران مبتدی

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پس آموزشی که تو پست اول هست کشکه؟؟؟

داره خودمونی میشه red dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

devil عزیز ممنون که جواب دادی ولی یه سوال دیگه برای تبدیل k750 به w800 با برنامه setool2lite از همون اول باید نوع گوشیم رو w800 انتخاب کنم .( منظورم موقعیه که دارم فلشش میکنم . )

داره خودمونی میشه albaloot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    دل کویر ( .: قومس :. ) --سمنان--

6

devil عزیز ممنون که جواب دادی ولی یه سوال دیگه برای تبدیل k750 به w800 با برنامه setool2lite از همون اول باید نوع گوشیم رو w800 انتخاب کنم .( منظورم موقعیه که دارم فلشش میکنم . )
    البته ببخشید که من دارم جواب میدم
    اگه گوشیت k750 است و میخوای به w800 تبدیل کنی باید مدل گوشی رو همون k750 انتخاب کنی
    بعد از اینکه گوشیت به w800 تبدیل شد دیگه باید مدل گوشی رو w800 انتخاب کنی
    با آرزوی موفقیت

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون albaloot عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه JAVAD_YAS14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

حالا برای اینکه گوشی توسط این برنامه ها شناخته شود و پس از وصل کردن کابل گوشی روشن نشود نیاز به درایور مخصوص با نام USB Flash Driver هست.ابتدا فایل درایور رو از لینک زیر دریافت کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس این فایلها رو در محلی روی هارددیسک کامپیوتر استخراج(Unzip) کنید.گوشی رو خاموش کرده و سیمکارت و مموری کارت رو خارج کنید.باتری رو در محل خود قرار داده و دکمه C روی گوشی رو نگه دارید و کابل را به گوشی وصل کنید.در این هنگام ویندوز(در کامپیوتر) پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید را میدهد و برنامه نصب درایور باز میشود.همانند نصب یک سخت افزار در ویندوز عمل کرده و هر وقت درایور خواست از فایلهایی که از لینک بالا دانلود کرده و در هارددیسک کامپیوتر استخراج کردید استفاده کنید تا درایور نصب شود.بعد از نصب این درایور شما میتونید از گوشی خود به عنوان یک دستگاه رم ریدر(در حالت خاموش)نیز استفاده کنید.
    ميشه توضيح بدين كه چه طوري ميتونيم اون فايلي رو كه براي اتصال گوشي به وسيله USB دانلود كرديم براي ويندوز تعريف كنيم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ميشه توضيح بدين كه چه طوري ميتونيم اون فايلي رو كه براي اتصال گوشي به وسيله USB دانلود كرديم براي ويندوز تعريف كنيم
    تو همون پستی که نقل قول کردی توضیح دادم.
    سپس این فایلها رو در محلی روی هارددیسک کامپیوتر استخراج(Unzip) کنید.گوشی رو خاموش کرده و سیمکارت و مموری کارت رو خارج کنید.باتری رو در محل خود قرار داده و دکمه C روی گوشی رو نگه دارید و کابل را به گوشی وصل کنید.در این هنگام ویندوز(در کامپیوتر) پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید را میدهد و برنامه نصب درایور باز میشود.همانند نصب یک سخت افزار در ویندوز عمل کرده و هر وقت درایور خواست از فایلهایی که از لینک بالا دانلود کرده و در هارددیسک کامپیوتر استخراج کردید استفاده کنید تا درایور نصب شود.بعد از نصب این درایور شما میتونید از گوشی خود به عنوان یک دستگاه رم ریدر(در حالت خاموش)نیز استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

تو همون پستی که نقل قول کردی توضیح دادم.
    مشكل من اين جاست كه نميتونم اون فايل رو براي ويندوز تعريف كنم
    اصلا وقتي كه ميخوام تعريفش كنم از اون فايل نميتونم به عنوان يك تعريف كننده براي ويندوز استفاده كنم
    لطفا كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من العان گوشیم( k750 ) رو فلش کردم و w800 کردمش ولی فلش من با فلشی که توی اون فیلم فلش بود فرق داشت یعنی فقط تا قسمت block 291\291 ادامه پیدا کرد و بعدش تموم شد ولی العان خود گوشی درسته و تبدیل به w800 شده . فقط یه مشکل مگه وقتی گوشی فلش میشه نباید تمام اطلاعات روی گوشی حذف بشه چون مال من هیچی پاک نشده حتی منویی که نصب کرده بودمم هنوز هست .
    ----------------------------------------------------------------------------------
    راستی داشت یادم میرفت وقتی گوشیم رو روشن کردم setup wizard بالا نیومد و وقتی هم که رفتم توی phone language دنبال زبان فارسی نبود و فقط زبان انگلیسی رو داشت در صورتی که من از همون کاستومایزی که گفته بودین استفاده کردم .
    ممنون میشم یکی راهنماییم کنه .
    Last edited by red dragon; 22-01-2008 at 12:57.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

9

من ميخوام k750 را به w800 تبديل كنم
    اول اين كه از چه برنامه اي واسه اين كار استفاده كنم بهتره
    دوم اينكه يكي از دوستان زحمتي بكشه وتوضيح كاملي رو با تمام جزءييات بده تا دچار مشكل نشم
    تو تایپک فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800 برای کاربران مبتدی امدی پس پست اول رو برو یه نگاهی بنداز به جوابت میرسی....
    Last edited by Hadi King; 23-01-2008 at 15:28.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

حالا با توجه به Cid و Brown/Red بودن گوشی خود فایلهای Main و Fs برای W800 را از لینکهای زیر دانلود کنید:
    Cid49Red
    اين فايل هارو نميشه دانلود كرد
    يكي لطف كنه و يك جاي ديگه اين دوتا فايل رو آپلود كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •