سلام خوبین
سلام خوبین
Last edited by soshiance; 26-12-2007 at 21:20.
ببخشید متنم همش کوچیک چاپ میشه به خاطر همین چند تا تاپیک شد
Last edited by soshiance; 26-12-2007 at 21:23.
سلام
برای اپلود عکست برو تو این سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه خبر داغ داغ داغ فقطنسوزی
امروز w960رو تو پاساز علائدین دیدم خیلی شیک و زیبا بود مخصوصا ترکیب رنگ مشکی با سفید صدفی فوق العاده شده بود جالب اینکهw960 رو کنار w950 گذاشته بود و w960 بزرگتر به نظر میرسید البته به خاطر رنگش هست تو پاساز فقط 1 مغازه w960 داشت .
قیمت و بگم فکتون میاد پایین پس اخر سر میگم .در کل خیلی امید وار نباشین برای اسفند 1387 میتونید حساب کنید که عید 1388 بخرینش تازه یه خبر سوزناک تر هم دارم .
خوب قیمت 780 هزار تومان خودتون و کنترل کنید من خودم به اندازه کافی حرس خوردم تازه جالب ترم میشه من که لبخند از لبام شکفته بود از فروشنده پرسیدم تو پکیجش شارز رو میزی داره گفت نه گفتم هنزفیری استریو بلوتوس که دیگه داره گفت نه .من که شاخم در اومده بود و توقع داشتم بگه قلم اضافه و کیف و ... هم داره گفتم فقط هنزفیری پورتابل داره گفت اره همین .
گفتم که تو سایت زده که داره گفت نه اون تو سایته . من که دارم دیونه میشم اخه این قیمت اونم بدونه هنزفیری استریو بلوتوس .من همیشه به همه پیشنهاد میدم که گوشی های سونی اریکسون بخرین چون به صرفه تره و نوکیا الکی گرونه و پول اسمش و میگیره اگر 2 تا گوشی با قابلیت یکسان و با هم مقایسه کنیم میبینیم که نوکیا گرونتره . این و به همه میگفتم ولی امروز با دیدن n82 که دوربین 5 کارزایس داره و با قیمت 660 یا 680 دقیقا یادم نیست یا n95 هشت گیگ با قیمت 680 من نمیدونم اسب مگه مغز ادم و گاز گرفته بره w960 بخره اونم فقط با یه هنزفیریه پورتابل .من رفته بودم بازار تا ببینم با تعرفه جدید گوشی ها چه تغییری کرده شما بگید 1500 تومن ارزونتر شده باشه فقط موقعی که تعرفه میخواد بره بالا یا تازه تصویب میشه میکشن رو جنس های خرید قبل شون . اینا ...زاده تر از این حرفان
راستی ایفون اخرین ورزنش هم 770 بود از w960 هم عکس گرفتم بگید چطوری اپلودش کنم
من دیگه اعصاب ندارم
Last edited by soshiance; 26-12-2007 at 21:41.
به نظر من چون تنها مغازه ای که W960 داره قیمت پرت گفته و قصد فروش نداره مگر به کسایی که پولشون زیادی کرده.
من نمیفهمم چرا اینقدر حرس میخوری
یه سوال اول که ان 95 امده بود چند بود؟
یا پی 1 که اولش امد چند بود؟جز اینکه 800 تومن بود...تازه پی 1 که از دبلیو 960 کمتر داره و بیشتر نداره...با این حساب من فکر میکردم اولش از شروع پی 1 یعنی 800 تومن هم بیشتره..اما الان میبینیم خیلی ها هم اوضاع بد نیست
پی 1 چند ماهه قیمتش به 400 رسیده؟خوب دبلیو 960 هم همینه..مگه اینکه به بازار قبل عید بخوره و کمی باز بره بالا...در کل 2 ماهه قول میدم قیمتش نرمال میشه
اینکه سال بعد بشه خریدش رو قبول ندارم...نهایت نهایتش اردیبهشت 87 میشه با بهترین قیمت خریدش
عکست رو بگذار ببینیم اونی که شما دیدی چه رنگی بوده و ...
ممنون راست میگیا یعنی قیمتش از p1 برای شروع کمتر بوده اوج حرس من از اینه که هنزفیری استریو بلوتوس چی شده ؟؟؟
فقط اینکه ببخشید بیشتر عکس نگرفتم چون تو مغازه و پشت ویترین خیلی شلوغ بود و اینکه فروشنده ها معمولا گوشی های گرون و از پشت ویترین در نمیارن . در ضمن جعبش هم مشکیه.
من میزارم خیلی بزرک میشه صفحه تاپیک بهم میریزه یکی لطف کنه زحمت شو بکشه من اپلود کردمش 2 تا عکس هست لطفا بعد از وارد شدن به سایت به قسمت گالری برید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فقط مشکی داره.
Last edited by soshiance; 26-12-2007 at 22:07.
شرمنده هر کاری کردم کوچیکش کنم نشد. با دوربین n73 انداختم
Last edited by soshiance; 27-12-2007 at 10:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)