چشم دیگه شاکی نمیشمبابا سعید چرا اینقدر شاکی می شی حالا ؟؟
نه این قابلیتو نداره. w910 و w580 اینطورینمن شنیدم این گوشی این امکان رو داره که با تکون دادنش
بری اهنگ بعدی !
صحت داره ؟
چشم دیگه شاکی نمیشمبابا سعید چرا اینقدر شاکی می شی حالا ؟؟
نه این قابلیتو نداره. w910 و w580 اینطورینمن شنیدم این گوشی این امکان رو داره که با تکون دادنش
بری اهنگ بعدی !
صحت داره ؟
ملت کسی نخرید این گوشی رو, اصلا به بازار اومد ؟
اگر کسی خبر داره بگه چنده ؟ (ایران - خارج کشور)
تو علاالدين هست مثل اينكه
780 تومن
تکلیف این گوشیه بدبختو مشخص کنید دیگه مردیم از بلاتکلیفی .. والا
من تو علاالدین قیمت کردم 780 بود البته فقط همون 1 مغازه داشت در ضمن تو پکیجش هم هنزفیری بلوتوس استریو نداشت و شارز رومیزی هم نداشت
به احتمال زیاد برداشتنش تا مثل امکانات دیگر گوشی ها جدا بفروشنش !من تو علاالدین قیمت کردم 780 بود البته فقط همون 1 مغازه داشت در ضمن تو پکیجش هم هنزفیری بلوتوس استریو نداشت و شارز رومیزی هم نداشتتو ایران همه چیز اینجوریه ,...
ولی دقت کنید روش شارژ رو میزی و هندزفری بلوتوث حتماً هست , عجله نکنید تا تمام مغازه ها بیارن بعد برین بخرین . این جوری که من فهمیدم داره همون سری های آزمایشی که 2 ماه پیش به بازار عرضه شده بود وارد ایران میشه , که صداشون اصلا جالب نیست (یعنی اون طوری که باید باشه نیست) و همون طوری هم که دوستومن گفت ممکنه بسیاری از قطعات جانبی رو هم نداشته باشه .
موفق باشید.
چقدر این فروشنده ها نامردن.اخه دیگه یه هندزفری چیه؟؟؟؟
نامرد که خوب ...
ولی میدونی همین یه هندز فری چقدر واسشون سود داره؟
100% سودشه
یعنی یه هندزفری که تو یه پک گوشی هست رو بر میدارن
گوشی رو با پک ناقص به قیمت کامل میفروشن به مشتری
هندزفری رو هم به قیمت روز میفروشن
اگه اون هندزفری 50 تومن هم باشه
میشه 50 هزار تومن سود خالص
:d
شارژ رو میزی رو نمیدونم ولی هندفری بلوتوسشو کمپانی چون خیلی گرون میشده برداشته از تو پکش....حداقل سری اولش که اینطوریه....حالا شاید بعدا بزاره...![]()
همین هندز فریکه مدلش مثل مدل w960 هست تو بازار به قیمت 100 هزار تومان دارن میفروشن
دوست عزیز شما میتونی منبع رو ذکر کنی؟؟
راستی دوستانی که زبانشون خوبه یه ایمیل به سونی اریکسون بزنن یا متنشو اماده کنن من خودم میزنم که ببینیم پکیج اسیا یا همون( میدل ایس) چه چیزایی داره من تو سایت نگاه کردم به نظرم هندز فری بلوتوسشو زده بود 42 دلار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)