این هم برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای شما
عزیزم من تاپیکی که گفته بودی میشه الان تو symbian اکانت درست کرد یا نه رو خوندم آره میشه فقط تو باید یک ایمیل شخصی داشته باشی ( بغیر از یاهو . گوگل ....... ) تا بتونی عضو شی حالا اگه برات کاری نداره که هیچی ولی اگه نه من برات میسازم مشکلی نیست ولی چون فقط روزی 4 تا میتونم بسازم میترسم مشکل ساز بشه از طرف بچه ها و صداشون دربیاد اگه می تونی راضیشون کنیمن حرفی ندارم مثل گذشته به ترتیب درخواست ها میسازم حالا خودت می دونی ولی از طرف من همه چیز اکی اکیه
درباره فایل درخواستیتم من امروز سهمیم پر شده فردا حتمآ تو ولین فرصت برات میسازم پس حتما جوابمو بده![]()
با سلام خواهش میکنم برای من هم بسازید خیلی ضروری هست تا عصر لازم دارم هر کی میتونه بسازه سرمست جان دمت گرم.:357652012477961
خیلی ممنون
مرسی
ممتونم جوون خیر ببینی.
شماره سریال گوشی 357651015396459
با تشکر
سرمست جون مي دونم محدوديت داري و سرت شلوغه ،ولي اگه مي شه كار مار يه كم زودتر راه بنداز .خيلي مخلصيم. در ضمن من يه سوال داشتم ، اين فايل cer فقط برا يه برنامه استفاده مي شه يا مي تونيم به دفعات زياد ازش استفاده كنيم؟
این هم برای شما عزیز
درباره حرف هایی که دیشب بهت زدم باید در ادامش توضیح بدم که من برای ایمیل توی سایت mail2world.com ثبت نام کردم می تونی تو این سایت هم ثبت نام کنییک ایمیل بگیری و توی symbian ثبت نام کنی کار سختی نیست ولی همونطوری که بهت گفتم اگه مشکلی برای بچه ها نباشه من در خدمتت هستم و خودم برات میسازم همینجا درخواست بده من به ترتیب درخواست ها میسازم هر جور که خودت مایلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارتی بازی نداریمامن به ترتیب درخواست ها فایل میسازم الان نوبتت شد واستم ساختم
عزیز این فایل cer که برات ساختم تا تاریخ 07.06 2008 اعتبار داره و یک بار مصرف نیست
این هم برای شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)