پیشنهاد می کنم ویدیوی راهنمای آی فون رو دانلود کنین.
بازم می گم... موبایل کاملا سلیقه ای هست. ممکنه یکی از آی فون بیشتر خوشش بیاد و یکی دیگه از N95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد می کنم ویدیوی راهنمای آی فون رو دانلود کنین.
بازم می گم... موبایل کاملا سلیقه ای هست. ممکنه یکی از آی فون بیشتر خوشش بیاد و یکی دیگه از N95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رو شکر.![]()
update : دوستان عزیز دو تا خبر خوب.
۱. همونجوری که احتمالا می دونین آی فون قابلیت forward کردن SMS نداره. خب مشکل حل شد! Patch فروارد کردن SMS اومده. بعد از کسب اطلاعات کافی حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
۲. اما خبر دوم. آی فون در حال حاضر زبان های کشورهای آسیایی من جمله زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه. خیلی خوشحالم که بهتون اطلاع بدم یکی از اپل باز های قدیمی ایرانی ، موفق شده پشتیبانی زبان فارسی رو به این گوشی اضافه کنه. فردا شب یه سری میرم پیشش ببینم چه خبره !
Last edited by RezaTayebiJ; 22-11-2007 at 23:58.
دوست عزیز بیشتر توضیح بده از خریدت راضی هستی ؟ اگه الان بر میگشتی به لحظه قبل خرید دوباره میخریدی؟ به دیگران توصیه میکنی بخرن؟
وای اپل که داره تند تند اشکالاتش رو بر طرف میکنه گزینه 1 از طریق آپدیت است یا هک؟ گزینه 2 فکر کنم کار پسر عمه شما باشه!۱. همونجوری که احتمالا می دونین آی فون قابلیت forward کردن SMS نداره. خب مشکل حل شد! Patch فروارد کردن SMS اومده. بعد از کسب اطلاعات کافی حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
۲. اما خبر دوم. آی فون در حال حاضر زبان های کشورهای آسیایی من جمله زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه. خیلی خوشحالم که بهتون اطلاع بدم یکی از اپل باز های قدیمی ایرانی ، موفق شده پشتیبانی زبان فارسی رو به این گوشی اضافه کنه. فردا شب یه سری میرم پیشش ببینم چه خبره !
اگه اطلاعات تازه داشتی مارو حتما در جریان بذار ؟ یک سوال حیاتی دیگه چند درصد احتمال میدی با گذشت زمان آیفون دیگه هیچ اشکالی نداشته باشه؟
این سوال مهمه که آیا آیفون برای بازی کردن خوبه؟ من زیاد اهل بازی با گوشی نیستم ولی این سوال تو ذهنم به وجود آمد
آقا با اين نقد كوچولوت كلي كار مارو راه انداختي . ان شالله عروسي پسرت
لطف كن لينك آپديت فريم وير جديد و لينك اينستالر جديد رو بده . منم يه مهندسي بزنم
شايد موقع ريختن فريم وير جديد . چند تا پيچ اضافه اوردم
بله، 100 درصد دوباره iPhone می خریدم.
۱ از طریق هک هست. البته اپل در فایرورم های بعدی این مشکل رو حل خواهد کرد اما برای اونایی که عجله دارن این شیوه ی خوبیه.
۲. آره! کار پسر عممه. الان هم داره روی کیبورد فارسی برای آی فون کار می کنه.
قطعا در همین روزها مشکلاتش حل خواهند شد. فقط قضیه ی فرستادن فایل از طریق بلوتوث یه مقداری مشکوکه. هرچند به خود ما ثابت شده می شه از طریق بلوتوثش فایل فرستاد ، اما در مورد سرعت فایل فرستادن و ... یه مقدار مشکوکیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)