با سلام
چه جوری میشه وارد ویندوز یه لپ تاپ بشیم که finger print داره(sony)
با سلام
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان
بدرد من یکی که خورد بقیه دوستان رو نمی دونم
با وجود چنین برنامه هایی نمیدونم چرا هنوز هم افرادی هستند که به دنبال هک کردن sam میرن ؟!تنها برنامه ای که هم رو XP و هم رو Vista جواب میده و ما داریم تو شرکتمون قانونی ازش استفاده میکنیم Active@ Password Changer هستش
اگه سنسورش سیستم تشخیص بافت زنده رو نداشته باشه (که به احتمال 99 % نداره !) به راحتی میشه با قالب زدن اثر انگشت ادمین ، این مانع رو دور زد ، فقط یه کم هزینه و وقت لازم داره و مقداری پلی اتیلن ویژه (نوعی پلاستیک ویژه که خاصیت الاستیکی شبیه به پوست انسان داره با همان قوام و سفتی و البته تهیه اون هم ساده و بی دردسره). البته برخی سیستم های جدید از نوعی واکنشگر الکتریکی نیز استفاده می کنند چرا که پوست انسان بر خلاف مواد پلاستیکی خاصیت رسانایی ضعیفی داره و این عامل میتونه دقت بیشتری رو برای سیستم تامین کنه که البته اون هم راه حل مخصوص به خودش رو داره !!با سلام
فایل sam سالهاست که هک شده فقط چون نحوه هک کردنش بالاتر از دیپلمه یه عده از عهده اش برنمیان !مثل اينكه اين فايل sam قصد هك شدن نداره!
احتمالآ پورت 21 شما از طرف isp بر روی سایت های خاصی بسته است.ووقتی می خوام دانلود کنم مثلا با IDM یا FDM یا مستقیم ازم username و pass ادمین رو می خواد
چکار کنم از این رد بشم و بتونم دانلود کنم
ممنون می شم کمک کنید
سلام
سایت استقلال تهران
توسط هکر جوانرودی بنام Route هک شد
یوزر و پاسوردش رو هم برملا کرده،خوب اسقلالیها ناراحت نشن
یوزر : abiazeen
پسورد: 123
چرا گیرش دادید به sam مگه با sam همه چیه حله !!!!!!!!!!!!!!
تازه بعد از وارد شدن به sam بایدبتوید اون decod کنید که من لاف کرک رو پیشنهاد میدم !!!!!
در ضمن بهار خانم خواهشن مغرور نشید.
ممنون از همتون به خصوص بهاره که تا حالا ندیده بودم یه خانم از هک بگه
جا نداره از مجید که این یحث ها رو پارسال شروع کرد تشکر کنیم ؟؟؟
من خودم از دوست خوبم majeed که چند ساله با هاشم ممنونم (واقعا تلاش میکنه)
سلام کامل و مفید بود
با تشکر از شما...می خواستم ببینم روش برای شکستن پسورد آدمین ویستا نیست؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)