خودمم اول دنبال همین مدل بودم ولی تو بازار پیدا نکردم... بجاش Asus 1814bl خریدم تا حالا هم که ازش راضی بودم.نمو جان بهتره بری سراغ LITE-ON الان یه چرخی تو بازارهای تکثیر دی وی دی بزنی 90 درصد فروشندگان به این رایتر رو آوردند
مدل A120h
خودمم اول دنبال همین مدل بودم ولی تو بازار پیدا نکردم... بجاش Asus 1814bl خریدم تا حالا هم که ازش راضی بودم.نمو جان بهتره بری سراغ LITE-ON الان یه چرخی تو بازارهای تکثیر دی وی دی بزنی 90 درصد فروشندگان به این رایتر رو آوردند
مدل A120h
دوستان يه دي وي دي رايتر خفن به من معرفي كنين كه لايت اسكريپت هم داشته باشه به جزء لايتون و اِچ پي؟؟؟
ایسوس هم lightscribe داره...دوستان يه دي وي دي رايتر خفن به من معرفي كنين كه لايت اسكريپت هم داشته باشه به جزء لايتون و اِچ پي؟؟؟
asus چطوره دوست عزيز ريدش شما استفاده كردين آخه من چند دي وي دي رايتر استفاده كردم كه هم ريده خوبي نداشت هم بعضي از سي دي هارو باز نميكرد خالي نشون ميداد و بعضيهاشون هم سي دي معمولي رو كمتراز 16 نميزد... حالا اين Asus چطوره و Lg و Ben Q چطورند؟؟؟
والا من چهارشنبه dvd رایترش رو خریدم و تا بحال که راضی بودم... سرعت خوندنش بد نیست ... چندتا DVD داشتم که کمبوی MSI تو خوندنش مشکل داشت ولی اين ایسوسه الان بدون مشکل اجراشون میکنه ... فقط یه DVD قراضه دارم که قبلاً فقط تونسته بودم تو لپ تاپ سونی بازش کنم ولی اين دی وی دی رایتر نتونست بازش کنه ...asus چطوره دوست عزيز ريدش شما استفاده كردين آخه من چند دي وي دي رايتر استفاده كردم كه هم ريده خوبي نداشت هم بعضي از سي دي هارو باز نميكرد خالي نشون ميداد و بعضيهاشون هم سي دي معمولي رو كمتراز 16 نميزد... حالا اين Asus چطوره و Lg و Ben Q چطورند؟؟؟
در کل ازش راضیم.
مر30 دوست عزيز ميشه بكي چند ايكس هست؟؟؟ و چند خريديش؟؟؟ و مدلش چيه دقيق؟؟؟
راستي كسي BenQ و Lg و Samsung استفاده كرده چطوره كارائيش؟؟؟
Asus بهتره؟ Lg بهتره؟ BenQ بهتره؟ samsung بهتره؟ كدومش خوبه و لايت اسكريپت داره و چند ايكس دارند و قيمتاشون چنده ممنون ميشم راهنمائيم كنين من يه دي وي دي رايتر خوب بخرم...
سرعت رید و رایت DVD رو زده 18X ... و در مورد قیمتش هم 34 تومن از بازار کامپیوتر ایران خریدم ... مدل دقیقش هم Asus DRW 1814bl هستش و لایت اسکرایب هم داره ولی من هنوز از اين قابلیتش استفاده نکرده ام.مر30 دوست عزيز ميشه بكي چند ايكس هست؟؟؟ و چند خريديش؟؟؟ و مدلش چيه دقيق؟؟؟
راستي كسي BenQ و Lg و Samsung استفاده كرده چطوره كارائيش؟؟؟
Asus بهتره؟ Lg بهتره؟ BenQ بهتره؟ samsung بهتره؟ كدومش خوبه و لايت اسكريپت داره و چند ايكس دارند و قيمتاشون چنده ممنون ميشم راهنمائيم كنين من يه دي وي دي رايتر خوب بخرم...
مر30 دوست عزيز كه به سوالهام جواب ميده راستي يه خواهشي ازت دارم ميخوام يه فايل تصويري شو به يه سي دي معمولي بزني ببيني با چه سرعتهائي ميزنه از پائين تا بالا با چه سرعتهاي سي دي معمولي رو نه دي وي دي رو مر30...
دوستان سامسونگ چطوره خوبه آيا لطفاً راهنمائي كنين من ميخوام به همين زودي اگه شما بگين كدوم رايتر بهتره اونو بخرم samsung/.benQ/asus/ lg/ ميخوام لايت اسكريپت هم داشته باشه...
دوستان سی دی درایو ساتا چه مارک هایی هست ؟اصلا سرعتشون از نوع Ide بهتره ؟چون بهر حال سرعت
لنز محدود و پایینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)