اینا فوق العاده بودن ...
نشستم کل تاپیک رو خوندم ، واقعا تاپیک خوبیه .
اینا فوق العاده بودن ...
نشستم کل تاپیک رو خوندم ، واقعا تاپیک خوبیه .
جمله ی زیبا که بسی زیاد هست یکیش که من باهاش حال میکنم اینه:
«انسان از آغاز وجود، خود را بسی کم شاد کردهاست. برادران، «گناه نخستین» همین است و همین! هرچه بیشتر خود را شاد کنیم، آزردن دیگران و در اندیشهٔ آزار بودن را بیشتر از یاد میبریم.»فکر کنم نیچه گفته
و اینم یکی از شعرهای محبوبم از سعدی:
هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم ......................نبود بر سر اتش میسرم که نجوشم
به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم......................شمایل تو بدیدم نه صبرماند و نه هوشم
حکایتی زدهانت به گوشِ جان من امد...........................دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم
مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی.........................که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم
من رمیده دل ان به، که در سماع نیایم...............................که گر به پای در ایم به در برند به دوشم
بیا به صلح من امروز در کنار من امشب...............................که دیده خواب نکردست از انتظار تو دوشم
مرا به هیچ بدادی و من هنوز برانم........................................ ....که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم
به زخم خورده حکایت کنم زدست جراحت.................................که تندرست ملامت کند،چو من بخروشم
مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن...............................سخن چه فایده گفتن چو پند می ننیوشم؟
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل........................و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
Last edited by Alireza Taji; 10-07-2008 at 01:09.
زندگي رياضيات است :
شاديها را ضرب کنیم ،
اندوه ها را كم کنیم ،
علائق را تجزيه کنیم ،
عيوب را زير راديكال ببریم ،
انديشه را جمع کنیم ،
خوبيها را تقسيم کنیم ،
عشق را به توان برسانیم ،
نفرتها را فاكتور بگیریم...
Last edited by moji643; 10-07-2008 at 14:12.
از گابريل گارسيا ماركز مي پرسند: اگه بخواي يه كتاب
صد صفحه اي در مورد اميد بنويسي، چي مي نويسي؟
مي گه 99 صفحه رو خالي مي ذارم. صفحه ي آخر سطر آخر مي نويسم :
اميد آخرين چيزي است كه مي ميرد !!!!!!
.
Last edited by moji643; 10-07-2008 at 14:10.
هیچ خوشی در دنیا نیست مگر این که یک نا خوشی در کنار آن باشد
سخن حضرت علی (ع) که به من ثابت شده و هیچ موقع یادم نمیره.
قشنگترین سخن.
توی نگاه کسی که پرواز رو نمیفهمه هر چی بیشتر اوج بگیری کوچیکتر میشی
ما فقیر نیستیم
فقط بچههامان را
به اندازه لباسهای زمستانی پارسال
کوچک کردهایم
قشنگترین جمله ای که شنیدم همین بود . چون توش اخلاص به کار رفته بودنشستم کل تاپیک رو خوندم ، واقعا تاپیک خوبیه .![]()
آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم
احساس سوختن که به تماشا نمی شود
قشنگترین جمله : پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)