تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 135

نام تاپيک: ریموت کنترل برای گوشی N73 اومد

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    دوست عزیز من شما به این تاپیک ها مراجع کن.
    در این تاپیک ها هم لینک رپید هست و هم لینک دیگر از هر یکیشون خاستی دانلود کن اموزش هم در این تاپیک ها هست.
    این تاپیک را من زدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این تاپیک را اقای بیلچه عزیز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی

داره خودمونی میشه sk8or's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

10 دانلودش کردم

[SIZE="4"]دوستان بالاخره برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای گوشی n73 اومد[/
    SIZE]
    آقایون و خانوما بالاخره این برنامه رو که ماهها آرزوی داشتنش رو داشتم دانلود کردم.20

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا من رو n73 خودم كه مي خواهم نصب كنم از همون فايل اولي ارور ميده.........چيكار كنم.........

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام hossein_operator عزیز
    دوست من چه اختاری می دهد؟
    دوست عزیزم شما به ان دو تا تاپیک که من در پست 101 معرفی کردم سر بزن ان دوتاپیک را مطالع کن بیشتر دوستان مشکل داشتن وحل شده وترقع حل مشکل را نوشتن.
    در تاپیک خودم هم تریق درست نصب را نوشتم.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام sajey جون من فايل رو از همون مسيري كه داده بودي گرفتم و اولي رو كه ميخواهم نصب كنم اين پيام رو ميده.............

به نظرت مشكل از چيه مي شه حلش كرد(اعصابم خورد شده)............

در ضمن sajey جان اگر برنامه هك با بلوتوس واسه n73 با پسوند سيس داري تو اين تاپيك واسم بزار....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by H.Operator; 21-12-2007 at 15:51.

داره خودمونی میشه ER11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقایون و خانوما بالاخره این برنامه رو که ماهها آرزوی داشتنش رو داشتم دانلود کردم.20

عزيزم ! قربون شکلت من هرکار کردم نتونستم تو (راپيد شير ) دانلودش کنم. ميشه يه کوچولو راهنمايي کني ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان من ميدونم كه اينجا جاي مطرح كردن اين سوال نيست ولي من هر جا زدم بچه ها نفهميدن مشكل چيه(خواهش ميكنم كمكم كنيد)
    در مورد نصب فايلهاي jar
    من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........
    اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............

در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...

Last edited by H.Operator; 21-12-2007 at 18:46.

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام sajey جون من فايل رو از همون مسيري كه داده بودي گرفتم و اولي رو كه ميخواهم نصب كنم اين پيام رو ميده.............

به نظرت مشكل از چيه مي شه حلش كرد(اعصابم خورد شده)............

در ضمن sajey جان اگر برنامه هك با بلوتوس واسه n73 با پسوند سيس داري تو اين تاپيك واسم بزار....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزيزم ! قربون شکلت من هرکار کردم نتونستم تو (راپيد شير ) دانلودش کنم. ميشه يه کوچولو راهنمايي کني ؟
    ممنون
    سلام hossein_operator جان
    این تور که این پیغام نوشته شما تاریخ گوشی خود را به میالادی تنظیم کن و اگر در کامپیوتر خود نرم افزارها را ساین می کنی تاریخ کامپیوتر هم باید به میلادی باشه.شما بعد از ساین نرم افزار را به گوشی انتقال دهید
    و گوشی حتما باید تاریخ میلادی باشد بعد شروع به نصب نرم افزار کن و اگر دیدی دوباره همین اختار را داد تاریخ گوشی خود را به چند ماهاعقب ببر و اقدام به نصب کن و اگردوباره اختار داد دوباره به تاریخ میلادی تنظیم کن انشا ا..
    درست می شود.
    من خودم همین جوری روی گوشی های 5700 و n95 نصب کردم.
    موفق باشی

سلام
    دوست عزیز من شما اول ادرسی که من در پست 84 دادم را کپی کرده و یک صفحه جدید در انترنت اکسپلور باز کن و
    ادرسی که من در پست 84 دادم را انجا پیس کن و به سایت رپیدشیر که رفتی روی کلمه free کلیک کن و بعد در صفحه که باز می شود یک چند تا کلمه به شما میدهد که شما ان را باید در جای خالی بنویسید و روی کلمه download کلیک کنی.
    این اموزش رای فقط برای اینکه دوستاان با دانلود کردن از سایت رپیدشیر اشنا بشن گفتم.
    ولی اگردوست نداری از این سایت دانلود کنی شما به این تاپیک که دوست عزیز مان اقای بیلچه زحمت معرفی و اپلود نرم افزار را کشیده برو و از ان جا دانلود کن.
    مرسی
    Last edited by sajey; 21-12-2007 at 22:51.

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان من ميدونم كه اينجا جاي مطرح كردن اين سوال نيست ولي من هر جا زدم بچه ها نفهميدن مشكل چيه(خواهش ميكنم كمكم كنيد)
    در مورد نصب فايلهاي jar
    من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........
    اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............

در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...

سلام hossein_operator جان
    شما فکر کنم باید یا تاریخ گوشی خود را به میلادی تنظیم کنی که اگر حل نشد با ید گوشی خود را فرمت کنی.
    که حتما با فرمت کردن حل می شود.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امتحان كردم رو n73 نصب شد.............
    دوستان من فايل ها رو دريافت كردم و ميتونم فايل سومي رو هم خودم ساين كنم فقط اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خواهم برم فايل رو آپلود كنم يوزر نيم و پسورد ميخواهد آقاي بيلچه عزيز دو تا داده بود ولي اعتبارشون تمام شده بود و خودم هر چي كه مي خواستم 1 اكانت بسازم واسم ميل سند نمي كرد مي خواستم ببينم كسي 1 يوزر نيم و پسورد داره به من بده...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون ميشم(فوري)
    Last edited by H.Operator; 22-12-2007 at 12:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •