تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 136

نام تاپيک: p1 يا w960 انتخاب شما كدام است ؟ چرا ؟ نظر بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

گوشیم 810 ولی اگه ...
    ولش اگه من بودم بدون کوچکترین شکی w960 میگرفتم!!!
    کیبرد کیلو چند وقتی صفحه لمسی هست
    واکمن 3 رو بچسب...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

گوشیم 810 ولی اگه ...
    ولش اگه من بودم بدون کوچکترین شکی w960 میگرفتم!!!
    کیبرد کیلو چند وقتی صفحه لمسی هست
    واکمن 3 رو بچسب...
    کی برد خیلی گرونه
    واکمن 3 فقط یه نرم افزار هستش چیز خاصی نیستش که آدم به خاطرش این همه پول بده
    از نظر ظاهر هم پی1 قشنگتره با اینکه این گزینه سلیقه ای هستش ولی دو تاش رو بغل هم بذاری آدم پی1 میگیره.
    قیمت بالای 960 رو هم در نظر بگیر.
    دوربین پی1 هم بهتر هستش
    البته خودم هم بین این دو موندم کدوم رو بخرم

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کی برد خیلی گرونه
    واکمن 3 فقط یه نرم افزار هستش چیز خاصی نیستش که آدم به خاطرش این همه پول بده
    از نظر ظاهر هم پی1 قشنگتره با اینکه این گزینه سلیقه ای هستش ولی دو تاش رو بغل هم بذاری آدم پی1 میگیره.
    قیمت بالای 960 رو هم در نظر بگیر.
    دوربین پی1 هم بهتر هستش
    البته خودم هم بین این دو موندم کدوم رو بخرم

خودتون توی اون تایپک نظر سنجی پی1 و کا810 بودید و نظراتمو تا حالا حتما خوندید و اطلاع پیدا کردید که قصد من از خرید

پی1 بیشتر به چه دلایلی بود. اما یک دلیل مهمی که فکر نمیکنم تا حالا جایی گفته باشم برام وجود داشت و اون اینکه

گوشی پی1 مموری کارت میخوره و این خودش یکی از مزایا و برتری پی1 نسبت به دبلیو 960 است.

دلیل برتریشم اینه که مموری کارت ها رو میشه توی کارت ریدر و یا بعضی کامپیوتر ها که این قابلیت رو دارند گذاشت و

استفاده کرد. حسن این کار در اینه که دارای سرعت بسیار بالای انتقال فایل هستند. اما دبلیو 960 رو فقط میشه توسط

کابل USB 2.0 به کامپیوتر وصل کرد. کابل های یو اس بی هم سرعت انتقال فایلشون نسبت به کارت ریدر ها خیلی

کمه و آدم رو اذیت میکنه.

یک حسن دیگه پی1 در اینه که حافظه مموری کارتش دست خود آدمه. من الان یک کارت 4 گیگ روش انداختم و اگر

بخوام یدونه دیگه 4 گیگ هم میتونم براش بخرم و اضافی داشته باشم. و اگر آدم به فضای بیشتری احتیاج داشته

باشه میتونه 10 تا 4 گیگ و یا بیشتر هم براش بخره و از هر کدوم از مموری کارت ها که دلش خواست میتونه استفاده

بکنه. مثلا یکیش رو کلا بکنه موزیک های فارسی. یدونه دیگه رو کلا بکنه موزیک های انگلیسی و یا لاتین و به این

صورت دسته بندی بکنه.

اما من خودم 4 گیگ برام کافیه و الانم با وجود اینکه موزیک های مورد علاقه خودم رو توش ریختم هنوز نصف کارتم

خالیه.

یک خوبی دیگه گوشی هایی که مموری کارت میخورن در اینه که مثلا شما میخوای بری خونه دوستت و یا یکی از

فامیلات. آیا باید همه وسائل گوشیت رو مانند کابل یو اس بی و سی دی نرم افزار PC Suite رو با خودت برداری تا

بتونی موزیک و یا فایلی رو از کارت به کامپیوتر اون طرف انتقال بدی. خوب مسلمه که اگر کسی پی1 داشته باشه

احتیاجی به این کار نداره و فقط خود گوشی و یا تنها مموری کارتش کافیه. چون الان اکثر کامپیوتر ها قابلیت خواندن

مموری کارت رو دارند. اما این مسئله در مورد دبلیو 960 فرق میکنه. شما باید هم کابل یو اس بی و هم سی دی

نرم افزارش رو بردارید و هم اینکه اجازه طرف رو برای نصب نرم برنامه سونی اریکسون رو از طرف کسب کنید.

البته این محاسن برای من دارای اهمیت خاصی هستند و شاید برای یکی دیگه اصلا اینجور مسائل مهم نباشه.

بهر حال اینو گفتم که اگر خواستید به این مسائل هم فکر بکنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پرشین بوی عزیز درسته اینم میتونه یک حسن باشه. ولی بازم خوبی گوشیهای سونی اینه که وقتی به کامپیوتر متصل کردی دیگه سی دی که بخواد سخت افزار رو بشناسه رو نمیخواد نصبش کنه.
    من به پی1 خیلی علاقه مند شدم البته اونم با توضیحات شما .
    پرشین بوی عزیز میدونی مشکل بیشتر بچه های اینجا چیه؟ من اصلا بلندی صدا برام فرقی نمیکنه و زیاد آهنگ گوش نمیدم که اگرم گوش بدم از هدسفری هستش. ولی وقتی یکی گوشیت رو گرفت بدون اینکه بفهمه فورا به قسمت پلیر میره و یه آهنگ میذاره و می بینه که صداش کمه اونوقت با یه قیافه ی میگه که گوشیت به درد نمیخوره 3250 من از تو بهتره. در این مواقع اعصاب من میریزه به هم . من زمانی که کا800 قیمتش 480 تومان بود خریدم و حتی دبلیو 950رو 500 تومان خریده بودم یارو یه گوشی ذغالی داره که فقط مثل ... بوق میزنه اونوقت به من میگه گوشیت به درد نمیخوره. ایننجاست که اعصابم میریزه به هم .
    میگن که نرم افزار سری uiq کم هستش در سته؟
    در ضمن اینجامموری 8 گیگ m2 نیستش یا اینکه من ندیدم.
    راستی یه سوال داشتم در مورد اینedge میشه توضیحی بدهید . آخه توی دبلیو 960 نیستش.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوربین پی1 هم بهتر هستش
    دوربین پی1 و 960 هیچ فرقی با هم نمیکنن

پرشین بوی عزیز درسته اینم میتونه یک حسن باشه. ولی بازم خوبی گوشیهای سونی اینه که وقتی به کامپیوتر متصل کردی دیگه سی دی که بخواد سخت افزار رو بشناسه رو نمیخواد نصبش کنه.
    من به پی1 خیلی علاقه مند شدم البته اونم با توضیحات شما .
    پرشین بوی عزیز میدونی مشکل بیشتر بچه های اینجا چیه؟ من اصلا بلندی صدا برام فرقی نمیکنه و زیاد آهنگ گوش نمیدم که اگرم گوش بدم از هدسفری هستش. ولی وقتی یکی گوشیت رو گرفت بدون اینکه بفهمه فورا به قسمت پلیر میره و یه آهنگ میذاره و می بینه که صداش کمه اونوقت با یه قیافه ی میگه که گوشیت به درد نمیخوره 3250 من از تو بهتره. در این مواقع اعصاب من میریزه به هم . من زمانی که کا800 قیمتش 480 تومان بود خریدم و حتی دبلیو 950رو 500 تومان خریده بودم یارو یه گوشی ذغالی داره که فقط مثل ... بوق میزنه اونوقت به من میگه گوشیت به درد نمیخوره. ایننجاست که اعصابم میریزه به هم .
    راستی یه سوال داشتم در مورد اینedge میشه توضیحی بدهید . آخه توی دبلیو 960 نیستش.
    خود پرشین بوی گفتن که صدای پی1 خوبه و بیشتر از w810 هستش. پس این مشکلم حل شد. برو بخرش خیالت راحت

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ولی وقتی یکی گوشیت رو گرفت بدون اینکه بفهمه فورا به قسمت پلیر میره و یه آهنگ میذاره و می بینه که صداش کمه اونوقت با یه قیافه ی میگه که گوشیت به درد نمیخوره 3250 من از تو بهتره. در این مواقع اعصاب من میریزه به هم . من زمانی که کا800 قیمتش 480 تومان بود خریدم و حتی دبلیو 950رو 500 تومان خریده بودم یارو یه گوشی ذغالی داره که فقط مثل ... بوق میزنه اونوقت به من میگه گوشیت به درد نمیخوره. ایننجاست که اعصابم میریزه به هم .
    اره اینو خوب اومدی ادم بغض میکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره خب این جور افراد چون از روی نا آگاهی شون این حرفها رو میزنند ممکنه زیاد خوش آیند نباشه. اما من خودم اصلا

به حرف این و اون گوش نمیدم. اون وسیله ای که استفاده میکنم اگر نیاز های منو بر طرف بکنه ازش راضی میشم اما

اگر نیاز هامو برطرف نکنه حتما سعی میکنم که وسیله ای بخرم که برام مناسب باشه. حالا اون وسیله ممکنه هر چیزی

باشه از گوشی تلفن بگیر تا دوربین و حتی یک مداد ساده. بعد از خریدشم اگر کسی بیاد خودنویس خودش رو به رخ

خودکار بیک من بکشه اشکالی نداره. زمانی که این خودکار بیک سر کلاس درس بیشتر بکارم میاد تا یک خودنویس ظریف

اونوقت حرف اون طرف هم خودبخود پس زده میشه.

اما در مورد نرم افزار راستش من تعجب میکنم که بعضی ها میگن برنامه برای سری UIQ3 کمه. البته شاید اون افراد

برنامه هایی رو که انتظار دارند گیر نیاوردند و یا هنوز ساخته نشده. مثلا یکی دنبال برنامه مگس کش و پشه کش برای

تابستون میگرده. یکی هم میخواد فلاش گوشیش مثل لامپ آمبولانس رقص نور بزنه و ...

اما من اون برنامه هایی رو که به کارم میومد رو همه شون رو پیدا کردم و الانم بر روی گوشیم نصبه. مثلا برنامه هایی

که بر روی گوشیم تا حالا نصب کردم اینها هستند ...

نزدیک به 25 تا 30 نوع مختلف Theme های سری UIQ3

دیکشنری انگلیسی به انگلیسی به نام Advanced English Dictionary
    ALON Audio Recorder هم برای ضبط صدا و هم یک پخش کننده ام پی 3 است تقریبا در شکل و شمایل WinAmp
    Best Calc یک ماشین حساب نیمه حرفه ای برای انجام معادلات و کارهای ریاضی.

Dictionary for MIDs یک دیکشنری انگلیسی به فارسی تحت پلاتفرم جاوا هست که عالی کار میکنه.

برنامه Fring یک Chat Client است که قابلیت این رو داره که تمامی اکانت های ICQ, MSN, Yahoo Messenger,
    Skype و Google Talk رو باهاش آنلاین کنی و با دوستان و آشنایان خود چت کنید. اما بیشتر برای استفاده از برنامه
    Skype ساخته شده. به این صورت که شما توسط این برنامه مجانی میتونید با تمام کسانی که این برنامه و یا
    Skype رو دارند در تمام نقاط دنیا صحبت کنید. اونم از طریق Voice . تنها هزینه ای که بابت استفاده و صحبت کردن
    یک نفر باید بده اینه که هزینه مدت زمان اتصال این برنامه به اینترنت رو میده. اما اگر کسی پیدا بشه که اینترنت
    WLan در اختیارش باشه دیگه اون هزینه رو هم نمیده.

Gmail برای چک کردن ایمیل هام استفاده میکنم هر چند که خود پی1 برنامه پاپ3 خیلی خوبی داره.

Handy Day برای برنامه ریزی و یاد داشت های روزانه استفاده میکنم. هم اینکه میتونه یک دفترچه یادداشت مرتب
    برام باشه.

Handy Safe یک گاوصندوقه که رمز ورودی براش میزاری و میتونی اطلاعاتی رو که دوست نداری هر کسی ببینه
    اونجا یادداشت کنی. مثلا شماره حساب بانکی ... شماره تلفن های مخفی... پسورد اکانت های مختلف و غیره ...

IM+ هم یک Chat Client مانند برنامه Fring است اما با این تفاوت که در این برنامه فقط میشه تکست مسج داد و از
    ویس چت خبری نیست. اما برنامه خیلی خوبیه برای همین نصبش کردم.

SlovoED یک دیکشنری سوئدی به انگلیسی و انگلیسی به سوئدی... آلمانی به انگلیسی و برعکس... روسی به
    انگلیسی و انگلیسی به روسی است که قابلیت حدس زدن کلمات رو هم داره. به این صورت که شما وقتی حرف اول
    و دوم رو از یک کلمه مینویسید این دیکشنری بقیه اش رو حدس میزنه.

WayFinder 7 برای کشورهای اروپایی و امریکایی. این برنامه همون جی پی اسی است که بعدا با توجه به توضیحات
    روی این گوشی نصب میشه.

WorldMate Professional یک برنامه آب و هوا شناسی... و نشون دادن ساعت کشورهای مختلف و حتی نشون دادن
    قیمت ارز های مختلف است که برای استفاده از هواشناسی و بعضی قابلیت های دیگه به اینترنت احتیاج داره اما
    برای نشون دادن ساعت کشورهای مختلف احتیاجی به این کار نداره. برنامه خیلی خوبیه و خیلی کارایی برای من
    داره.
    X-Plore رو هم که فکر کنم بشناسید .این برنامه هم یک فایل منیجر خیلی قویه که لازمه بر روی هر گوشی نصب
    بشه.
    Documents2Go یک بسته آفیس است بغیر از اون بسته آفیسی که بر روی خود پی1 نصبه. این برنامه کارایی بیشتر
    و قیافه خیلی باکلاس تری نسبت به بسته آفیس خود پی1 و یا دبلیو 960 داره.

اینها برنامه هایی بودند که خودم بعدا روی پی1 نصب کاردم. اما برنامه هایی که از قبل بر روی پی1 بصورت نصب شده
    وجود دارند رو هم در نظر بگیرید. مانند ماشین حساب و تبدیل کننده های مختلف و یا همون سیستم پاپ3 برای
    چک کردن ایمیل و خبر دادن ایمیل های جدید و یا برنامه پی دی اف و غیره ...

بهر حال برنامه های تخصصی تری هم برای پی1 وجود داره مانند کنترل کردن اس ام اس ها بصورت حرفه ای و یا
    قفل کردن فایل ها و برنامه های شخصی اما چون بکار من نمیاد نصبشون نکردم. فقط این رو بگم تا دلتون بخواد برنامه
    براش وجود داره چون هم میشه تمام برنامه های سری UIQ3 رو روش نصب کرد و هم اینکه برنامه های تحت پلاتفرم
    جاوا رو.

EDGE هم یک قابلیت برای بالا بردن سرعت اینترنت شبکه های GSM است تا از طریق GPRS به اینترنت وصل بشند و
    تا حد 384 کیلوبایت در ثانیه در صورت پشتیبانی اون شبکه میتونه سرعت داشته باشه.

اما گوشی هایی که دارای قابلیت 3G و یا 3G-Turbo هستند تقریبا نیازی به Edge ندارند چون سرعت معمولی یک
    3G نتورک میتونه تا حد 3 مگابایت بر ثانیه باشه و توربو ها میتونند تا خد 7 مگابایت سرعت داشته باشند.

و اگر گوشی دارای قابلیت WiFi و Wlan باشه تقریبا بی نیاز از هر دوتاشه. چون در اکثر مکانها میشه از اینترنت بی
    سیم مجانی استفاده کرد. اما خب EDGE و یا 3G برای مکانهایی که به اینترنت بی سیم دسترسی
    نداریم مورد استفاده قرار میگیره.
    Last edited by Persian.Boy; 22-10-2007 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پرشین بی جان از تمام توضیحاتی که خیلی استفاده کردم ..
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

• یادم رفت در این مورد بگم. بله با شما موافق هستم چون دبلیو 810 خودم که قبلا داشتم همینطوری بود. اصلا نیازی به
    • برنامه خاصی نداشت اما خوب USB Drive حتما باید روی اون سیستم نصب باشه.
    • اما متاسفانه پی1 اینطوری نبود. با وجود اینکه یو اس بی درایو رو نصب کرده بودم بازم نتونست مموری کارت گوشی رو
    • تشخیص بده و آخرش ارور داد و بعد از یخورده کلنجار رفتن ویندوز اکس پی نتونست کامل کنه و گفت احتیاج به فایل های
    • بیشتری داره.
    • بعد اومدم و پس سی سویت سونی اریکسون رو نصب کردم و بعد که دوباره پی1 رو نصب کردم کامل شناخت و
    • مشکلی نداشت. تا اونجایی که پی1 و گوشی دبلیو960 تا حد زیادی سیستمشون دقیقا مثل همه پس اونم
    • احتمالاهمینطوریباشه. کلا سری پی اینطوری هستند چون قبلا یدونه پی 910 رو هم داشتم و الان هم دارمش و تا
    • زمانی که سی دی نرم افزارش رو نصب نکنی و یک رستارت نکنی اونو نمیتونه تشخیص بده. دبلیو 960 هم کلا از
    • روی سری پی و ام ساخته شده.

پرشین بی جان از تمام توضیحاتی که خیلی استفاده کردم ..
    خیلی ممنون
    خواهش میکنم عزیز.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دلیل برتریشم اینه که مموری کارت ها رو میشه توی کارت ریدر و یا بعضی کامپیوتر ها که این قابلیت رو دارند گذاشت و

استفاده کرد. حسن این کار در اینه که دارای سرعت بسیار بالای انتقال فایل هستند. اما دبلیو 960 رو فقط میشه توسط

کابل USB 2.0 به کامپیوتر وصل کرد. کابل های یو اس بی هم سرعت انتقال فایلشون نسبت به کارت ریدر ها خیلی

کمه و آدم رو اذیت میکنه.
    قابل توجه دوستان که W960 1 گیگ رو میتونه در 3 دقیقه منتقل کنه.

* یادم رفت در این مورد بگم. بله با شما موافق هستم چون دبلیو 810 خودم که قبلا داشتم همینطوری بود. اصلا نیازی به
    * برنامه خاصی نداشت اما خوب USB Drive حتما باید روی اون سیستم نصب باشه.
    * اما متاسفانه پی1 اینطوری نبود. با وجود اینکه یو اس بی درایو رو نصب کرده بودم بازم نتونست مموری کارت گوشی رو
    * تشخیص بده و آخرش ارور داد و بعد از یخورده کلنجار رفتن ویندوز اکس پی نتونست کامل کنه و گفت احتیاج به فایل های
    * بیشتری داره.
    * بعد اومدم و پس سی سویت سونی اریکسون رو نصب کردم و بعد که دوباره پی1 رو نصب کردم کامل شناخت و
    * مشکلی نداشت. تا اونجایی که پی1 و گوشی دبلیو960 تا حد زیادی سیستمشون دقیقا مثل همه پس اونم
    * احتمالاهمینطوریباشه. کلا سری پی اینطوری هستند چون قبلا یدونه پی 910 رو هم داشتم و الان هم دارمش و تا
    * زمانی که سی دی نرم افزارش رو نصب نکنی و یک رستارت نکنی اونو نمیتونه تشخیص بده. دبلیو 960 هم کلا از
    * روی سری پی و ام ساخته شده.
    ببخشید ولی فکر کنم اشتباه میکنید.چون هر 2 این گوشی ها قابلیت mass storage رو داره.پس زمانی که به کامپیوتر وصل میشن باید به صورت اتوماتیک شناخته بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •