خوب بعد از تموم کردن بازی میشه گفت گرافیک متوسطی داشت و اونم از همچین عنوانی بعید بود . گیم پلی خوب هوش مصنوعی خوب ولی بازی عالی نیست. فقط میشه گفت خیلی خوبه.
خوب بعد از تموم کردن بازی میشه گفت گرافیک متوسطی داشت و اونم از همچین عنوانی بعید بود . گیم پلی خوب هوش مصنوعی خوب ولی بازی عالی نیست. فقط میشه گفت خیلی خوبه.
این شماره 2 بازی هست که بچه ها دارن بحث میکنن دربارش نه شماره 1![]()
ببخشید ایشون کی گفتن بازیو نگیرید ضرر میکنید.؟
عجب سوء تفاهمي شد ، منظور ايشون هم اين بود كه اگر بازي رو نگيريد و انجام نديد ضرر كرديد!ببخشید ایشون کی گفتن بازیو نگیرید ضرر میکنید.؟
من خیلی دوست دارم نسخه ی دو رو هم بازی کنم چون نسخه ی یک جز بهترین و پر خاطره ترین بازی های تو عمرم بود.
ولی کارت گرافیکم سوخته ... الان گرافیک آنبرد 256 دارم.
میتونم بازی کنم؟
فکر کنم شما به نوعی سوتی سال رو دادین!!ببخشید ایشون کی گفتن بازیو نگیرید ضرر میکنید.؟![]()
آقايون نسخه 1و2 چيه؟!اون قبلي هه اسمش بود:Return to the Castle:Wolfenstainاين اسمش فقطWolfenstainهست.
اما سازنده هر دو شون یکیه!!
موضوع هر دو یکیه!!
فضا هر دو بازی یکیه!!
اسم هاشون هم تقریبا یکیه!!
داستان این بازی دقیقا ادامه داستان بازی قبلی هست و باز هم با کاراکتر بازی قبلی یعنی بلازکوویچ (B.J. Blazkowicz) بازی رو شروع می کنین.
تفاوت های مهم این بازی نسبت به قبلی, وجود یک طلسم چهار کاره است و گنجهایی که پیدا می کنین (Secret) رو بر عکس بازی قبلی اینبار خرج آپگرید اسلحه ها می کنین.
سازنده ها یکی نیستن... بلکه ناشر ها یکی هستن.
Gray Matter Interactive سازنده Return to Castle Wolfenstein بود. اما سازنده این بازی, Raven Software هست که امسال بازی موفق X-Men Origins: Wolverine رو ازش دیدیم و سال بعد هم بازی Singularity رو ازش خواهیم دید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)