دوست عزیز تو پوشه کرک من فایل help وجود نداره ولی همه کرک ها رو از اینترنت دانلود و امتحان کردم. در ضمن من از وستا پک 1 استفاده می کنم که کارت گرافیک و نت فریم ورکم کاملا آپدیته.
دوست عزیز تو پوشه کرک من فایل help وجود نداره ولی همه کرک ها رو از اینترنت دانلود و امتحان کردم. در ضمن من از وستا پک 1 استفاده می کنم که کارت گرافیک و نت فریم ورکم کاملا آپدیته.
سلام دوست عزیز من بازی رو توی ویندوز xp کرک کردم چون این کرک فکر کنم توی xp جواب میده حالا
اگر xp داری بگو تا فایلها رو برات upload کنم و طریقه کرک کردن هم بهت بگم در ضمن شما سعی کن که روی سیستمت هر دو تا ویندوز رو داشته باشی تا بازیهای که توی vista جواب نمیده توی xp اجرا کنی![]()
ممنون که جوابم رو میدید. من xp sp2 رو هم دارم و تو اون هم کرک کردم ولی فرقی نداشت. اگر فایل رو برام بذاری ازت ممنون میشم ولی یه احتمالم میدم که یه فایل رو تو پوشه w32 بازی نداشته باشم.بازم ازت ممنونم
شما اول کرک بازی رو از توی از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن وpatch 1.01 بازی رو هم از سایت gamespot دانلود کن البته ببخشید که آدرس لینک میدم چون در
حال حاضر امکان upload فایلها برام نیست تا روز شنبه اگه بتونی صبر کونید در ضمن باید برای دانلود پچ بازی توی سایت گیم اسپات عضو باشی که عضو شدنم کاری نداره سریع میتونی انجام بدی چون برای کرک کردن بازی باید اول این پچ رو نصب کنی بعدا بازی رو طبق راهنمای کرک اونو کرک کنی
دوست عزیز معذرت میخوام باز مزاحمت میشم. من پچ 1.1 رو قبلا هم دانلود کرده بودم. وقت اجراش می کنم بعد از دوبار نکست کردن ارور میده. میگه بازی درست نصب نشده، آیا باید از جای خاصی نصب کنم؟. متوجه شدم که وقتی بازی رو نصب میکردم یه فایل تو w32 سیستم که به نام dvma72f.rrg هست رو ویروس میشناسه و پاک میکنه. ویروس کشم رو هم غیر فعال کردم ولی باز اون فایل نصب نشد. اگر زحمتی نیست اون فایل رو برام بزارید. من تو فایل w32 بازی 10 تا فایل دارم اگر میشه برای خودتون رو ببینید فکر کنم 11 تا باشه. باز ازت تشکر میکنم
من اینجا گیر کردم با همه صحبت می کنم اخر سر می رسم اینجا ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم
شما فکر کنم ویندوزت مشکل داره جون وقتی بازی بطور کامل روی سیستم نصب میشه ریجستری باید اونو
بشناسه پس زمان نصب پچ نباید هیچ اروری بده باید شما بتونید کامل پچ رو نصب کنید پس سعی کن ویندوزت رو عوض کنی اگر میتونی سرویس پک 3 نصب کنی بهتره چون این کرک حتما بعد از نصب پچ کار میکونه اگر پچ نصب نشه یکی از مراحل ناقص می مونه![]()
واسه شما چرا بالا و پايينش سياه نيست؟
دوستان تو یه مرحله باید یک ماسک گاز رو برای یه پیرمرد ببیریم که وقتی ماسک رو پیشش میبریم میبینیم کشتنش.
بعد خودمون رو میرسونیم به اونور رودخانه و اونجا بعد از یک درگیری با یک غول که دو تا اسلحه دستش هست مواجه میشیم .
من اون غول رو کشتم اما بعدش کمی گیج شدم و یه مقدار که گشتم نتونستم راهی پیدا کنم .
بعد از کشتن اون غول باید چی کار کنیم ؟
کسی میدونه چه جوری میشه اون زنه که دشمن اصلی ریددیک هست و تو یه لباس زره مانند رفته رو کشت . ؟
من هر چی تیر داشتم زدم ولی نمرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)