تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 228

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما مگه توی پوشه کرک بازی یک فایل help نداری که راهنمایی کرده چه جوری باید بازی رو کرک کنی یه کم دقت کن در ضمن بیشتر ارور هیایی که بازیهای امروزی رو دوستان باهاش برخورد میکنن مال به روز
    نبودن سیستمتونه شما باید حداقل ایکس پی پک 3 یا ویستا پک 1 رو داشته باشید نرم افزار های مثل نت فریم ورک و آخرین نسخه دایرکت ایکس و جاوا اگه باش خوبه در ضمن آخرین آپدیت کارت گرافیک که توی روند اجرای بازی ها خیلی تاثیر داره حالا اینا رو همیشه کجا میشه گیر اورد خوب معلومه از طریق اینترنت که بیشترکاربرهای
    عزیز کشورمون به نوع پر سرعتش دسترسی ندارن که هر ماه یا حداقل سه ماهی یک بار اون رو دانلود کنن تا همیشه به روز باشن در ضمن من که از سبک بازی خیلی خوشم مییاد مثل سری قبلش عالی از کار در اومده صدا گذاری عالی اما گرافیک چندان پیشرفتی نداشته روند بازی تا حدودی خطی شما اول باید کاری رو برای یک نفر انجام بدید تا بتونید بازی رو طی کنید باید تا حدودی زبان انگلیسیتون هم خوب باشه

دوست عزیز تو پوشه کرک من فایل help وجود نداره ولی همه کرک ها رو از اینترنت دانلود و امتحان کردم. در ضمن من از وستا پک 1 استفاده می کنم که کارت گرافیک و نت فریم ورکم کاملا آپدیته.

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز تو پوشه کرک من فایل help وجود نداره ولی همه کرک ها رو از اینترنت دانلود و امتحان کردم. در ضمن من از وستا پک 1 استفاده می کنم که کارت گرافیک و نت فریم ورکم کاملا آپدیته.

سلام دوست عزیز من بازی رو توی ویندوز xp کرک کردم چون این کرک فکر کنم توی xp جواب میده حالا
    اگر xp داری بگو تا فایلها رو برات upload کنم و طریقه کرک کردن هم بهت بگم در ضمن شما سعی کن که روی سیستمت هر دو تا ویندوز رو داشته باشی تا بازیهای که توی vista جواب نمیده توی xp اجرا کنی

3. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

12

سلام دوست عزیز من بازی رو توی ویندوز xp کرک کردم چون این کرک فکر کنم توی xp جواب میده حالا
    اگر xp داری بگو تا فایلها رو برات upload کنم و طریقه کرک کردن هم بهت بگم در ضمن شما سعی کن که روی سیستمت هر دو تا ویندوز رو داشته باشی تا بازیهای که توی vista جواب نمیده توی xp اجرا کنی
    ممنون که جوابم رو میدید. من xp sp2 رو هم دارم و تو اون هم کرک کردم ولی فرقی نداشت. اگر فایل رو برام بذاری ازت ممنون میشم ولی یه احتمالم میدم که یه فایل رو تو پوشه w32 بازی نداشته باشم.بازم ازت ممنونم

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

ممنون که جوابم رو میدید. من xp sp2 رو هم دارم و تو اون هم کرک کردم ولی فرقی نداشت. اگر فایل رو برام بذاری ازت ممنون میشم ولی یه احتمالم میدم که یه فایل رو تو پوشه w32 بازی نداشته باشم.بازم ازت ممنونم
    شما اول کرک بازی رو از توی از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود کن وpatch 1.01 بازی رو هم از سایت gamespot دانلود کن البته ببخشید که آدرس لینک میدم چون در
    حال حاضر امکان upload فایلها برام نیست تا روز شنبه اگه بتونی صبر کونید در ضمن باید برای دانلود پچ بازی توی سایت گیم اسپات عضو باشی که عضو شدنم کاری نداره سریع میتونی انجام بدی چون برای کرک کردن بازی باید اول این پچ رو نصب کنی بعدا بازی رو طبق راهنمای کرک اونو کرک کنی

6. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما اول کرک بازی رو از توی از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود کن وpatch 1.01 بازی رو هم از سایت gamespot دانلود کن البته ببخشید که آدرس لینک میدم چون در
    حال حاضر امکان upload فایلها برام نیست تا روز شنبه اگه بتونی صبر کونید در ضمن باید برای دانلود پچ بازی توی سایت گیم اسپات عضو باشی که عضو شدنم کاری نداره سریع میتونی انجام بدی چون برای کرک کردن بازی باید اول این پچ رو نصب کنی بعدا بازی رو طبق راهنمای کرک اونو کرک کنی
    دوست عزیز معذرت میخوام باز مزاحمت میشم. من پچ 1.1 رو قبلا هم دانلود کرده بودم. وقت اجراش می کنم بعد از دوبار نکست کردن ارور میده. میگه بازی درست نصب نشده، آیا باید از جای خاصی نصب کنم؟. متوجه شدم که وقتی بازی رو نصب میکردم یه فایل تو w32 سیستم که به نام dvma72f.rrg هست رو ویروس میشناسه و پاک میکنه. ویروس کشم رو هم غیر فعال کردم ولی باز اون فایل نصب نشد. اگر زحمتی نیست اون فایل رو برام بزارید. من تو فایل w32 بازی 10 تا فایل دارم اگر میشه برای خودتون رو ببینید فکر کنم 11 تا باشه. باز ازت تشکر میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اینجا گیر کردم با همه صحبت می کنم اخر سر می رسم اینجا ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز معذرت میخوام باز مزاحمت میشم. من پچ 1.1 رو قبلا هم دانلود کرده بودم. وقت اجراش می کنم بعد از دوبار نکست کردن ارور میده. میگه بازی درست نصب نشده، آیا باید از جای خاصی نصب کنم؟. متوجه شدم که وقتی بازی رو نصب میکردم یه فایل تو w32 سیستم که به نام dvma72f.rrg هست رو ویروس میشناسه و پاک میکنه. ویروس کشم رو هم غیر فعال کردم ولی باز اون فایل نصب نشد. اگر زحمتی نیست اون فایل رو برام بزارید. من تو فایل w32 بازی 10 تا فایل دارم اگر میشه برای خودتون رو ببینید فکر کنم 11 تا باشه. باز ازت تشکر میکنم
    شما فکر کنم ویندوزت مشکل داره جون وقتی بازی بطور کامل روی سیستم نصب میشه ریجستری باید اونو
    بشناسه پس زمان نصب پچ نباید هیچ اروری بده باید شما بتونید کامل پچ رو نصب کنید پس سعی کن ویندوزت رو عوض کنی اگر میتونی سرویس پک 3 نصب کنی بهتره چون این کرک حتما بعد از نصب پچ کار میکونه اگر پچ نصب نشه یکی از مراحل ناقص می مونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من اینجا گیر کردم با همه صحبت می کنم اخر سر می رسم اینجا ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم

واسه شما چرا بالا و پايينش سياه نيست؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو یه مرحله باید یک ماسک گاز رو برای یه پیرمرد ببیریم که وقتی ماسک رو پیشش میبریم میبینیم کشتنش.
    بعد خودمون رو میرسونیم به اونور رودخانه و اونجا بعد از یک درگیری با یک غول که دو تا اسلحه دستش هست مواجه میشیم .
    من اون غول رو کشتم اما بعدش کمی گیج شدم و یه مقدار که گشتم نتونستم راهی پیدا کنم .
    بعد از کشتن اون غول باید چی کار کنیم ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری میشه اون زنه که دشمن اصلی ریددیک هست و تو یه لباس زره مانند رفته رو کشت . ؟
    من هر چی تیر داشتم زدم ولی نمرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •