تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 119

نام تاپيک: فمنیسم چیست ؟ فمنیست کیست ؟

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

بهتون پیشنهاد میزنم عمیق تر به مسایل توجه کنید

ی مثال ساده میزنم که ربطی به مووع تاپیک نداره

جنبش مدنی امریکا چطور به وجود اومد ؟ یک زن سیاه پوست از روی صندلیش بلند نشد و با همین بلند نشدنش از حقوقش دفاع کرد ! بازم میگم از
    حقوقش دفاع کرد ! سه باره میگم از حقوقش دفاع کرد !

این مملکت شیرین عبادی زیاد داره ولی میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاس که کسی نیست از روی صندلیش بلند نشه ...
    کاش زنان این مملکت به جای شیک حرف زدن روی صندلی هاشون محکم بشینن ..

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما خبر داری در نقل قول دوم و سوم حرف من و تایید کردی ؟
    بیاین ی بعد سیاسی و ایزوله کنیم . میمونه سایر موضوعات شما میگی اگر یک زن بخواد چنین کاری کنه، باید آزادی انتخاب و انجامش رو داشته باشه.
    چرا نباید ازادیش و داشته باشه؟ مثلا تو بغد فرهنگی چون جامعه تعریف ثابتی از یک دختر داره ؟ ی دختر خوب دختری هس که بشینه خونه باباش منتظر شازده سوار بر اسب سفید باشه
    این میشه شار ولی ی چیزی عزت نفس اون خانوم کجای این بازیه ؟ همیشه برای دیگران زندگی کردن که چیز خوبی نیست خود و قربانی فشار جامعه کردن خود رو به دست جامعه کردن . زیر
    سوال بردن استقلال خودش به قیمت دختر خوب بودن ! ازادی این انتخاب دست جامعه هست یا یکم باید عمیقتر بررسی بشه موضوع
    قبل از اینکه به جامعه برسیم باید به خود شخص برسیم اون شخصی که از فردیت خودش به عنوان یک انسان قبل از موضوع زن نمیتونه دفاع کنه میتونه از حقوق زنان دیگه به عنوان ی فمینیست هم دفاع کنه؟ ( به فرض اینکه من فمینیست و قبول دارم )
    جناب اینا شعاره ببخشید اون خانومی که حتی نمیتونه استقلال خودش و تامین کنه با خودش در سازگاری نیست به خودش احترامی نمیزاره میشه بگین چند درصد زنان این جامعه این پوین ها رو دارن .. ایا دختر خانومی که تمام عمرش گوشه خونه منتظزه ی bmw سواره که بیاد تمام تلاش نکرده ای که خودش باید برای زندگیش بکنه و بریزه به پاش میتونه از خقوق زنان دفاع کنه ؟زنی که پایه های زندگیش و با سکه های مهریش محکم کنه خواهان برابریه ؟ اصلن میدونه برابری یعنی چی ؟
    بله زیاد شعار زنده باد میشونم ولی شعار که مهم نیست به من بگین چند درصد زنان به خودشون احترام میزارن و با مرد متاهل ثروتمند وارد رابطه نمیشن . میگن تک همسری . مرد باید یک همسر داشته ولی خودشون میتونن وارد ی رابطه با مرد متاهل بشن وفتی خود شخص به خودش احترام نمیزاره صحبت از مینیسم حرف خنده داری هست
    زنی که توی محیط کاری کنار کلی همکار خانوم سوالش و از یک مرد میپرسه ایا اصلا به همجنسان خودش به عنوان زن و قبل از اون به خودش به عنوان یک زن اخترام قایله یا خودش و یک موجود دست دوم میدونه که از مرد کمتره از خودش و همکار سطح بالای خودش از لخاظ علمی

هر زن خودش باید به خودش اخترام بزاره و ازاده هر طور که دوست داره زندگیش و بچینه ولی باید یک مساله فراموش نشه .اون احترام به خویشتنه خویش ه

شاید بهتر باشه قبل ازاینکه از فمینیسم صحبت کگنیم ریشه ای تر بررسی کنیم بیایم از عزت نفس صحبت کنیم
    زنی که عزت نفس نداشته باشه نمیتونه از طبیعی ترین حقوق خودش به عنوان یک انسان نه صرفا زن دفاع کنه و به خودش احترام بزاره چه برسه به دفاع از حقوق زنان دیگه : )

اگه من در صحبتم حرف شما رو تایید کرده بودم که حرفی نبود، ولی همین پاسخ نسبتا طولانی شما و برداشت من از صحبت هاتون نشون میده که من صحبت شما رو تایید نمی کنم.

این حرف ها همش بهانه است... "زن ها حقوق برابر با مردها میخوان؟؟؟ بهتره برن عزت نفس خودشون رو درست کنن". و از حرف هاتون مشخصه شما عزت نفس زنان رو "طوری که من میخوام یک زن باشه" تعریف می کنید. فمینیسم یعنی احترام به انتخاب زنان... شاید یک زن انتخابش این باشه که در خانه پدرش بنیشنه و منتظر شوهرش با اسب های سفید باشه، یک زن دیگه هم انتخاب دیگه ای داشته باشه... ذهنیت شما که میگه یک زن باید اول خودش انتخاب هاش رو عوض کنه تا من بهش حقوق برابر بدم دقیقا نقطه تضاد فمینیسم است.

حقوق چیزی است که افراد باید داشته باشند، بطور مستقل از هر چیز دیگه... وقتی یک نفر صحبت از حقوق برابر می کنه و طرف مقابل در پاسخ توضیح میده اشکالات فردی که حقوق برابر میخواد چیست، فرد دوم همیشه در سمت اشتباه تاریخ قرار گرفته.

شما چرا جبهه گرفتی؟ در مورد مردان هم صد در صد این موضوع صادقه کسی انکار کرد ؟ لطفا کمی بیشتر به عنوان تاپیک توجه کنید موضوع در مورد خانوم هاست درسته ؟ تمام
    جالبه که چطور مسایل رو بهم ربط میدین باز هم میگم تاپیک در مورد زنان هست نه مردان /لطفا ارامش خودتون و حفظ کنید : )
    میشه لطف کنید بگید در مورد اون مثال با فرض اون مساله که اون خانوم ها همه فمینیست بودند چرا همه باید سرشون و برن پایین ؟ میشه لطف کنید بگید غیر از عدم سازگاری با خودشون چه چیز دیگه ای اونا رو کشونده پایین ؟ ( اینم جوابتون در مورد سطر اخرتون )
    وقتی مسائلی که در جامعه برای همه صحیح هست رو بیاریم و در یک بحث خاص که مربوط به افراد خاصی است بکار ببریم، در جبهه ای که افراد رو مقصر می دونه و نه سیستم رو، کارمون خیلی واضح دفاع از سیستم به طوری که هست، هست.

مثل اینه که وقتی یک کشور در بحران اقتصادی است و 40 درصد بیکار هستند و ... ، بیایم و بگیم چون زنانی که حقوق برابر میخوان اکثرشون اشتغال ندارند پس بحث ها رو بهتره برگردونیم به لیاقت و زرنگ بودن و ... /// چیزهایی که شما گفتید ویژگی های کلی جامعه هستند که بطور یکسان برای مرد و زن صدق می کنه.

بهتون پیشنهاد میزنم عمیق تر به مسایل توجه کنید

ی مثال ساده میزنم که ربطی به مووع تاپیک نداره

جنبش مدنی امریکا چطور به وجود اومد ؟ یک زن سیاه پوست از روی صندلیش بلند نشد و با همین بلند نشدنش از حقوقش دفاع کرد ! بازم میگم از
    حقوقش دفاع کرد ! سه باره میگم از حقوقش دفاع کرد !

این مملکت شیرین عبادی زیاد داره ولی میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاس که کسی نیست از روی صندلیش بلند نشه ...
    کاش زنان این مملکت به جای شیک حرف زدن روی صندلی هاشون محکم بشینن ..
    بله ولی اون اتفاق در روز اول اتفاق نیفتاد... اینقدر تغییراتی که به دنبال اصلاحات بودن و ... سرکوب شد تا بالاخره به مرحله انفجار رسید. اینطور نبوده که اولین زنی که این چیزها به ذهنش رسید در همون اولین روز شروع به مبارزه کنه. شما چیزهایی مثل آزادی یواشکی رو هم ببینید معادل نقطه شروع جنبش های حقوق برابر در غرب است.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما چرا جبهه گرفتی؟ در مورد مردان هم صد در صد این موضوع صادقه کسی انکار کرد ؟ لطفا کمی بیشتر به عنوان تاپیک توجه کنید موضوع در مورد خانوم هاست درسته ؟ تمام
    جالبه که چطور مسایل رو بهم ربط میدین باز هم میگم تاپیک در مورد زنان هست نه مردان /لطفا ارامش خودتون و حفظ کنید : )
    میشه لطف کنید بگید در مورد اون مثال با فرض اون مساله که اون خانوم ها همه فمینیست بودند چرا همه باید سرشون و برن پایین ؟ میشه لطف کنید بگید غیر از عدم سازگاری با خودشون چه چیز دیگه ای اونا رو کشونده پایین ؟ ( اینم جوابتون در مورد سطر اخرتون )
    من در برابر چه چیز جبهه گرفتم دقیقا ممکنه بفرمایید؟!
    بله مشخصا موضوع این تاپیک در مورد خانم هاست اما این دلیل میشه هرچیز بی ربط به بحث فمینیسم این وسط گفته بشه؟
    حرف شما کلا در این خلاصه شده که زنی که به خودش احترام نمیذاره و عزت نفس نداره حرف از حق و حقوق هم نزنه بره اول خودش رو درست کنه و بعد بیاد بگه من مدافع حقوق زنانم!
    بچه ها هم نه میفهمن احترام به خود چیه نه عزت نفسی دارن ولی نباید از حقوقشون دفاع بشه؟! حیوانات چطور؟!
    این شمایین که بی ربط ترین موضوع به حقوق رو بهش مربوط میدونین یا من؟!
    هرچند من توی دو پست پیش خودم گفتم که اصلا متوجه نمیشم مثال شناور چه ربطی به فمینیسم داره ولی به هرحال اگر تمام اون خانم ها هم فمینیسم بوده باشن عدم سازگاری با خودشون هیچ معنایی نداره! شما به شخص خودتون مراجعه کنین و ببینین که کل زندگی شما بر اساس باورها و عقایدتون بوده یا مواقعی هم پیش اومده که بر اساس شرایط مجبور بودین طور دیگه ای زندگی کنین؟! شما چه تصور شاهنامه وار و غیر واقعی ای از زندگی دارین یا چقدر انقدر خوش شانس بودین که همیشه بر اساس عقاید و باورها و خواسته هاتون زندگیتون پیش رفته و هیچوقت مجبور نشدین بر اساس شرایط تغییر موضع بدین؟!!
    در تئوری یک مشت حرف خوب زدن یا بقول خودتون شعار یک چیزه و سنجیدن واقعیت پیاده شدن این شعار تو زندگی واقعی یک بحث کاملا جداست!
    یک زن چقدر میتونه خلاف شرایط اطرافش عمل کنه یا چقدر باید از دست بده در برابر چیزهایی که بدست میاره؟! همین الان در کشور ما زنانی هستن که اگه بخوان به تنهایی مستقل زندگی کنن باید قید کل خانواده و اشنایانشون رو بزنن چون از دید اون ها یک عمل غیر قابل بخشش انجام دادن بعد شما به سادگی تمام میگین خب از دست بدن!! مگه چه اتقافی میفته؟! عوضش یه خونه ی مستقل بدست میارن!!!
    اگه بفرض از 20 نفر زن داخل شناور دو نفر روی عرشه باقی بمونن و دلشون نخواد پایین برن اولین حرفی که اکثریت مردان روی عرشه میزنن بدون تفکر درمورد فمینیسم و باورهای شخصی و سازگاری یک نفر با خویشتن!! اینه که این زن بی شخصیت اینجا میان یک مشت مرد چه میکنه و به چه منظوری ایستاده؟!
    قضاوت بی رحمانه در مورد افکار و اعمال زنان و مردان همیشه در شدید ترین حالت خودش در جامعه ی ما وجود داشته و در مورد کوچکترین مسائل شخصی هر فردی وجود داره و در نتیجه عملی که انجام میدیم یک ارزیابی لحظه ای از مجموع این قضاوت هاست نه فقط اون چیزی که بهش عقیده داریم! بهتره درک واضحی از این جمله داشته باشین و دستورالعملی رو ارائه بدین که بشه اجراش کرد نه اینکه نگاهش کرد و گفت خوب میشد اگه واقعی بود!
    Last edited by Ar@m; 04-01-2016 at 10:26.

5. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

من در برابر چه چیز جبهه گرفتم دقیقا ممکنه بفرمایید؟!
    بله مشخصا موضوع این تاپیک در مورد خانم هاست اما این دلیل میشه هرچیز بی ربط به بحث فمینیسم این وسط گفته بشه؟
    حرف شما کلا در این خلاصه شده که زنی که به خودش احترام نمیذاره و عزت نفس نداره حرف از حق و حقوق هم نزنه بره اول خودش رو درست کنه و بعد بیاد بگه من مدافع حقوق زنانم!
    بچه ها هم نه میفهمن احترام به خود چیه نه عزت نفسی دارن ولی نباید از حقوقشون دفاع بشه؟! حیوانات چطور؟!
    این شمایین که بی ربط ترین موضوع به حقوق رو بهش مربوط میدونین یا من؟!
    هرچند من توی دو پست پیش خودم گفتم که اصلا متوجه نمیشم مثال شناور چه ربطی به فمینیسم داره ولی به هرحال اگر تمام اون خانم ها هم فمینیسم بوده باشن عدم سازگاری با خودشون هیچ معنایی نداره! شما به شخص خودتون مراجعه کنین و ببینین که کل زندگی شما بر اساس باورها و عقایدتون بوده یا مواقعی هم پیش اومده که بر اساس شرایط مجبور بودین طور دیگه ای زندگی کنین؟! شما چه تصور شاهنامه وار و غیر واقعی ای از زندگی دارین یا چقدر انقدر خوش شانس بودین که همیشه بر اساس عقاید و باورها و خواسته هاتون زندگیتون پیش رفته و هیچوقت مجبور نشدین بر اساس شرایط تغییر موضع بدین؟!!
    در تئوری یک مشت حرف خوب زدن یا بقول خودتون شعار یک چیزه و سنجیدن واقعیت پیاده شدن این شعار تو زندگی واقعی یک بحث کاملا جداست!
    یک زن چقدر میتونه خلاف شرایط اطرافش عمل کنه یا چقدر باید از دست بده در برابر چیزهایی که بدست میاره؟! همین الان در کشور ما زنانی هستن که اگه بخوان به تنهایی مستقل زندگی کنن باید قید کل خانواده و اشنایانشون رو بزنن چون از دید اون ها یک عمل غیر قابل بخشش انجام دادن بعد شما به سادگی تمام میگین خب از دست بدن!! مگه چه اتقافی میفته؟! عوضش یه خونه ی مستقل بدست میارن!!!
    اگه بفرض از 20 نفر زن داخل شناور دو نفر روی عرشه باقی بمونن و دلشون نخواد پایین برن اولین حرفی که اکثریت مردان روی عرشه میزنن بدون تفکر درمورد فمینیسم و باورهای شخصی و سازگاری یک نفر با خویشتن!! اینه که این زن بی شخصیت اینجا میان یک مشت مرد چه میکنه و به چه منظوری ایستاده؟!
    قضاوت بی رحمانه در مورد افکار و اعمال زنان و مردان همیشه در شدید ترین حالت خودش در جامعه ی ما وجود داشته و در مورد کوچکترین مسائل شخصی هر فردی وجود داره و در نتیجه عملی که انجام میدیم یک ارزیابی لحظه ای از مجموع این قضاوت هاست نه فقط اون چیزی که بهش عقیده داریم! بهتره درک واضحی از این جمله داشته باشین و دستورالعملی رو ارائه بدین که بشه اجراش کرد نه اینکه نگاهش کرد و گفت خوب میشد اگه واقعی بود!

شما متوجه هستید چی دارید میگید ؟

اولا که با شما چه اجازه ای بحث شخصی من و میکنید ؟ میشه لطف کنید کی به شما یک همچین اجازه ای داده ؟ با این حال چرندیاتتون و نادیده میگرم

میشه لطف کنید بفرمایید چقدر اعتماد خانوادشون جلب کردن ؟ بعدشم استقلالی که به قیمت از دست دادن خانواده باشه به نظرتون استقلاله یا فرار ؟ میشه لطفا یکم منطقی رفتار کنید
    تغریف استقلال این نیست که فقط از بعد مکانی شخص از خانوادش جدا باشه
    لازمه اصلی ی زندگی پویا داشتن یک اندیشه مستقل هستش اگه کسی افکارش مستقل باشه در قبال خودش هم مسیول خواهد بود و برای داشتن مسیولیت باید استقلال فکر داشت
    عزیزم این به قول شما شلم شوربایی که هست نتیجه همین عدم استقلاله .. نتیجش زوال اعتماد به نفس و سپردن سکان زندگی به دست بقیه اس خواه اقوام خواه دوستان خواه سوپر محل . چون با کوچکترین جرف به شک میافته که نکنه ...
    استقلال دو تا بعد اساسی هم داره یکیش میشه شناخت اون یکی ارزشیابی با شناخت جوهرش و شناسایی میکنیم و با ارزشیابی دقت میکنیم اون جوهره چقدر برای ما نفع داره و چقدر ضرر و در نهایت معنی استقلال جدایی از خانواده نیست

[QUOTEاگه بفرض از 20 نفر زن داخل شناور دو نفر روی عرشه باقی بمونن و دلشون نخواد پایین برن اولین حرفی که اکثریت مردان روی عرشه میزنن بدون تفکر درمورد فمینیسم و باورهای شخصی و سازگاری یک نفر با خویشتن!! اینه که این زن بی شخصیت اینجا میان یک مشت مرد چه میکنه و به چه منظوری ایستاده؟!
    ![/QUOTE]

افرین ..دقیقا همینه ملت چی میگن ؟ فرضم میگیریم یکی از اون ها یکم خوش تیپ و ... به اصطلاح تو چشم
    ولی خوب چرا باید بر اساس قضاوت اشخاص بیاد پایین ؟ و چرا باید مبنای زندگیش بر اساس قضاوت اشخاص بچینه ..خوب این شخص اصلن خودبیانگری در زندگیش داشته ؟ خودبیانگری یکی از 4 تا ستون اخلاق هس در کنار 3 مورد دیگه که ایل اخلاقی مثل شراافت و... شک دارم موجودی که بر اساس دیدگاه یا احساسی که به واسطه ترس از قضاوت به وجود اومده (حتما شما بهتر از من میدونبی که احساس یک حالت روان تنی هسش که به واسطه تجربه و برداشت خوب یا بدش نسیت به خودشه ) تونسته باشه به معنای واقعی کلمه از زندگیش لذت برده باشه و خودت بهتر از من میدونی که ویزگی اصلی بیماری روحی اینه که انسان ( هر انسانی زن یا مرد ) ترس ها و احساس ها و تصورهاش تعیین کننده اعمال و رفتارش بشند این کار نه تنها باعث بیماری روحی میشه بلکه تو دراز مدت باعث زوال عقلی میشه .. و ترس از قضاوت ریشه تو عزت نفس داره کسی که 6 تا بعد غزت نفس و نداره همیشه نگران قضاوت دیگرانه چون اساسا ...
    ( بحث بالا کلیتش در مورد موضوع انسان هست لطفا باز نگید زنان و...

اما در مورد اون موضوع خانوم و عرشه کشتی ( مثال ما ) بخوایم از بحث روانشناسی بیایم بیرون هر کسی خو.ب میدونه که یک زن حتی اگه تو بدترین پوشش و یا حتی در یک جای نامناسب باشه اگه اون به اصطلاح چراغ سبز و نشون نده مردان اساسا جرات نمیکنن بهش نزدیک بشن پس شایدم از خودشون ترسیدن : )

+

اما استریم بحثی تو این نیست که این مساله شدیدا زمان بر هست کسی هم ادعا نکرد که تو یک روز اتفاق افتاده ازادی های یواشکی مثال جالبی بود امیدوارم این موضوعات این چنینی زیاد بشن تا شاید چیزی حوالی نیم قرن بیشتر بعدتر با چاشنی احترام به خود برابری و تجربه کنن .ارزو میکنم

در نهایت نظرم و گفتم و نظرات و شنیدم ممنون بابت نظراتتون / هر نظری یک روزنه به یک دنیای تازس .. مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما متوجه هستید چی دارید میگید ؟
    بله مشخصا! کجای حرفهای من نامفهوم بوده؟ بفرمایید تا مفهومش کنم

اولا که با شما چه اجازه ای بحث شخصی من و میکنید ؟ میشه لطف کنید کی به شما یک همچین اجازه ای داده ؟ با این حال چرندیاتتون و نادیده میگرم
    کسی که از عزت نفس حرف و احترام میزنه خیلی راحت به حرف های یک نفر دیگه میگه چرندیات!!
    اینکه یک نفر از شما بپرسه برای خودت هم پیش اومده چنین شرایطی یا نه میشه شخصی کردن بحث؟!!
    شما در مورد دیگران نظر بدید ولی دیگران حق ندارن در مورد شخص شما نظر بدن! تحسین برانگیزه واقعا!
    میشه لطف کنید بفرمایید چقدر اعتماد خانوادشون جلب کردن ؟
    به جلب اعتماد خانواده مربوط میشه واقعا؟!
    زمانی بود که خانواده ها اجازه نمیدادن دخترانشون برای تحصیل به مدرسه برن این هم به جلب اعتماد ربط داشت؟!
    بسیاری از خانواده های مخالف با استقلال مکانی دخترانشون صراحتا این موضوع رو بد و مایه ی ابروریزی میدونن نه اینکه به علت عدم اعتماد داشتن به دخترانشون مانع بشن بلکه مسئله براشون یک تابو و باعث پایین آمدن شان و منزلت خانواده هست بعد شما میگید اعتماد جلب کنن! من تعجب میکنم!

بعدشم استقلالی که به قیمت از دست دادن خانواده باشه به نظرتون استقلاله یا فرار ؟ میشه لطفا یکم منطقی رفتار کنید
    حرف من توی پست قبلی دقیقا این بود که یک زن خیلی وقت ها ممکنه پا روی خواسته های واقعیش از جمله مستقل بودن بذاره برای از دست ندادن خانواده اش بعد شما به من میگی منطقی رفتار کنم؟! کجای این حرف الان غیرمنطقیه؟!

تغریف استقلال این نیست که فقط از بعد مکانی شخص از خانوادش جدا باشه
    یک مرحله ی مهم در شکل گیری استقلال فکری داشتن استقلال مالی و مکانیه. زمانی که یک انسان به بلوغ میرسه بهترین حالت اینه که برای ایجاد یک زندگی مستقل به شکل دلخواه خودش از خانواده اش جدا بشه. این در مورد تمام موجودات صادقه و قابل مشاهده!
    جملاتی که صفحه ی پیش بیان کردین:
    جناب اینا شعاره ببخشید اون خانومی که حتی نمیتونه استقلال خودش و تامین کنه با خودش در سازگاری نیست به خودش احترامی نمیزاره میشه بگین چند درصد زنان این جامعه این پوین ها رو دارن .. ایا دختر خانومی که تمام عمرش گوشه خونه منتظزه ی bmw سواره که بیاد تمام تلاش نکرده ای که خودش باید برای زندگیش بکنه و بریزه به پاش میتونه از خقوق زنان دفاع کنه ؟
    شما اینجا واقعا به استقلال فکری اشاره داشتین؟!

استقلال دو تا بعد اساسی هم داره یکیش میشه شناخت اون یکی ارزشیابی با شناخت جوهرش و شناسایی میکنیم و با ارزشیابی دقت میکنیم اون جوهره چقدر برای ما نفع داره و چقدر ضرر و در نهایت معنی استقلال جدایی از خانواده نیست
    میشه با یک مثال منظور خودتون رو از دو بعد اساسی مشخص کنین؟

افرین ..دقیقا همینه ملت چی میگن ؟ فرضم میگیریم یکی از اون ها یکم خوش تیپ و ... به اصطلاح تو چشم
    ولی خوب چرا باید بر اساس قضاوت اشخاص بیاد پایین ؟ و چرا باید مبنای زندگیش بر اساس قضاوت اشخاص بچینه ..خوب این شخص اصلن خودبیانگری در زندگیش داشته ؟ خودبیانگری یکی از 4 تا ستون اخلاق هس در کنار 3 مورد دیگه که ایل اخلاقی مثل شراافت و... شک دارم موجودی که بر اساس دیدگاه یا احساسی که به واسطه ترس از قضاوت به وجود اومده (حتما شما بهتر از من میدونبی که احساس یک حالت روان تنی هسش که به واسطه تجربه و برداشت خوب یا بدش نسیت به خودشه ) تونسته باشه به معنای واقعی کلمه از زندگیش لذت برده باشه و خودت بهتر از من میدونی که ویزگی اصلی بیماری روحی اینه که انسان ( هر انسانی زن یا مرد ) ترس ها و احساس ها و تصورهاش تعیین کننده اعمال و رفتارش بشند این کار نه تنها باعث بیماری روحی میشه بلکه تو دراز مدت باعث زوال عقلی میشه .. و ترس از قضاوت ریشه تو عزت نفس داره کسی که 6 تا بعد غزت نفس و نداره همیشه نگران قضاوت دیگرانه چون اساسا ...
    ( بحث بالا کلیتش در مورد موضوع انسان هست لطفا باز نگید زنان و...
    انسان سالم انسانیه که به قضاوت اطرافیانش اهمیت بده, تیپ های شخصیتی ناهنجار مثل انسان های border line کسانی هستن که اعمالشون رو بر اساس خواست خودشون تنظیم میکنن و برای قضاوت سایرین اهمیتی قائل نمیشن از اونطرف شخصیت های وابسته (dependent) هم وجود دارن که بیش از هرچیز در زندگیشون به قضاوت سایرین اهمیت میدن.
    یک انسان سالم سعی میکنه بین این دو سر افراطی و تفریطی حرکت کنه یعنی تعادلی بین قضاوت دیگران و قضاوت خودش برقرار کنه و گاهی به میل دیگران و گاهی به میل خودش شرایط رو پیش ببره.
    اینکه دیگران چی میگن؟ به خودی خودش مسئله ی مهمی نیست ولی اینکه من خودم ممکنه در این لحظه گرفتار چه برخوردهایی بشم؟ سوال مهمیه

در مثال شناور فرض کنین خانمی بین جمعیت مردان قرار میگیره و بیان میکنه مهم نیست دیگران چی میگن. ولی مردی که این خانم رو مورد قضاوت قرار داده ممکنه به خودش اجازه بده که پا فراتر بذاره و برخوردی نامناسب ایجاد کنه. مسئله اگه فقط و فقط قضاوت بود خیلی راحت تر حل میشد اما همیشه رفتارها و اعمال بسیاری بر اساس این قضاوت ها شکل میگیرن که مایه ی دردسرن!
    Last edited by Ar@m; 04-01-2016 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

اینکه دیگران چی میگن؟ به خودی خودش مسئله ی مهمی نیست ولی اینکه من خودم ممکنه در این لحظه گرفتار چه برخوردهایی بشم؟ سوال مهمیه
    و انسان سالم شرایط و کنترل میکنه ..

بازم میگم این گفت و گوی من و شما به جایی نمیرسه پس چرا وقتمون و هدر کنیم ؟ بحث سر درست بودن نظر من یا شما نیست ( این و گفتم سوتفاهم نشه )/ ممنون بابت نظراتت

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بازم میگم این گفت و گوی من و شما به جایی نمیرسه پس چرا وقتمون و هدر کنیم ؟ بحث سر درست بودن نظر من یا شما نیست ( این و گفتم سوتفاهم نشه )/ ممنون بابت نظراتت
    این جملات روتین که شما میفرمایید کوچکتربن معنایی ندارن. گفتگو و بحث نه در این تاپیک و نه هیچ جای دیگه به جایی قرار نیست برسه، هدف اشنایی با نقطه نظرات متفاوته نه اثبات درستی نظر شما یا من یا رسیدن به نقطه ای که برای یکی از طرفین مباحثه راضی کننده باشه!
    اینکه شما تمایلی به ادامه ی بحث ندارین مشکلی نیست ولی برای خاتمه دادنش لازم نیست کل بحث رو بیهوده جلوه بدین.
    Last edited by Ar@m; 05-01-2016 at 12:20.

10. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منطق فمنیست ها :

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چند روزی از 8 مارس میگذره ، الان بیش از هر وقت دیگه ای نیاز به فمنیست کلاسیک در جوامع مختلف حس میشه. برابری زن و مرد چیزی نیست که بندازیم گردن خانم ها یا آقایان یا دولت ها و بگیم وظیفه اون قشر خاصه. یه نیاز و وظیفه همگانی هستش که باید با مشارکت همگانی صورت بگیره.
    حقوق و آزادی های بنیادین هیچ شخصی نباید در گرو جنسیت باشه. اگر امروز در برابر تبعیض جنسی سکوت بشه فردا در برابر سایر تبعیض ها هم سکوت میشه.
    ولی از اونجایی که مخالف موج سوم فمنیسیم هم هستم باید اضافه کرد نباید یه روش و سبک زندگی خاص به زنان دیکته بشه باید بر اساس احترام به تصمیم خود زن اجازه داد راهی رو که به صلاحدید خودش مناسبه انتخاب کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

14. 2 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •