ایول خیلی خوبه .
دوست عزیز میشه لینک دانلود اون فایل هایی رو که رو گوشی زدی رو بدی ، ما هم دانلود کنیم ؟
یه توضیح هم بده چطور اینارو رو گوشی فلش کردی ؟
ممنون
ایول خیلی خوبه .
دوست عزیز میشه لینک دانلود اون فایل هایی رو که رو گوشی زدی رو بدی ، ما هم دانلود کنیم ؟
یه توضیح هم بده چطور اینارو رو گوشی فلش کردی ؟
ممنون
این تغییرات و این فریمور واسه کدوم گوشی هستش
در ضمن علی جون کدوم گوشیهای سامسونگ تا به حال هک شده؟؟؟؟؟؟؟؟
توی فریمورهای جدید یو600/700 و یا همین جی800 چه امکاناتی اضافه شده
شاید دوباره یو700 بگیرم
ایشون باکس دارن قیمت حدود 100 - 140 تومنی هست (نوع های مختلف)
هک کردنش راحت نیست ولی لینک رو در صفحات قبل بگردی پیدا می کنی
--------------------------
راستی کسی اون کابلی رو که گذاشته بودم تو علاالدین ندیده؟
خوب باشه بیرون 5 تومن بدیم میزارن که از باکسشون استفاده بکنیم و گوشیرو خودمون فلش کنیم .
اگه مراحل کار رو واضح توضیح بدن و لینک دانلود رو بدن ممنون میشم خیلــــــــــــــــــــــ ـی زیاد .
دوستان تا به حال کدام یک از گوشیهای سامسونگ هک شده و چه تغییرات رو تونستن توش اعمال کنند؟یو600 و یو700 چطور؟
سلام به همگی ...
احتیاجی به باکس نیست ...
شما اینارو دیدین ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینها همگی تمهایی هستن که روی فریمورهای جدید G600 نصب شدن ... حال میکنین ؟ بعد هی بگین سامسونگ تم نمیخوره ... دواش فقط اینه :
20 هزار تومان !
این گوشی هم واسه یکی از دوستام بود که نصب کرده بود ...
موفق باشین ...
سامسونگ جون یه نگاه به پست قبلی ام بکن من فقط تا فردا توی این فروم هستم بعدش به شدت کمرنگ میشم جای خالیم توی قسمت مشاوره واقعا احساس میشه
من آخرش این جی600 رو میخرم
فقط یه سوال آیا این گوشی وارد بازار خاورمیانه با فونت و زبان فارسی اومده یا نه ؟
احتمال داره که توی افغانستان یا تاجیکستان پیدا بشه ؟اگه از اونجا بیارم با سیم کارت اینجا مشکل داره یا نه؟با ایرانسل یا تالیا چطور؟
Last edited by zimka_14162; 03-04-2008 at 00:44.
این کابل تو ایران هست
تم هاش چطور؟
در ضمن تم ها رو g800 کار میکنن؟
مسلما باید کار کنن دزسته؟
تنها مشکل g800 فقط همینه
چون مشکلات عمومی سامسونگ مثل انتخاب زنگ اس ام اس و نداشتن اسپیکر استریو جدا از گوشی و... در g800 حل شده
میمونه همین که اگه بشه عالی میشه
سلام کاظم جان ...
شما تا فردا هستی ... منم سه شنبه هفته آینده دارم برمیگردم آلمان و مطمئنم تا 6 ماه آینده نمیتونم بیام توی فروم ...
همه گوشیهای سامسونگ فریمور جدید دارن مثل همون D900 که دوستمون گفت ... حتی فریمور G810 هم من الان دارم ... نیم ساعت طول میکشه آپدیت بشه .... خودمم دارم آموزش میبینم ولی فکر نکنم برسم واسه بچه ها توضیح بدم ... یکی از دوستام U600 با فریمور U600BXEGL3 آپدیت کرده بود میگفت فثط باید بیاین ببینین ...
G600 توی افغانستان به احتمال %90 باید باشه ...
موفق باشی ...
خب چرا این مایکروتل لعنتی با آپدیت جدید وارد ایران نمیکنه؟اصلا چرا خود سامسونگ با فریمور جدید نمیفرسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)