فقط می توونم بگم آره![]()
فقط می توونم بگم آره![]()
آخه تو محیط های علمی هم بحث های دوستانه باعث می شه بچه ها با هم بیشتر آشنا بشن و بیشتر مراجعه کنن انین یه سیاسته که تو همه جا برقرارهحتی تو آموزش پرورشه لرستان
![]()
چرا والا می توونی همون کتابه آمادگی برای المپیاد نجوم رو بخونی ته هر فصل سوالای خوبی واسه مرحله اول داره ولی بعضی از حلاش تخیلیه![]()
پرنیان جان من سر حرفم هستم ... اما شما حتما یه نکته رو رعایت نمی کنی . اینکه احتمالا مطالبی رو که می خونید رو برای خودتون تحلیل نمی کنید . فقط می خونید . اگه این کار رو بکنید حتما ذهن شما اون مطلب رو برای خودش نگه می داره .سلام
دسته شما درد نکنه دیگه
ما چرت و پرت می گیم ؟؟؟
یعنی فصله دو رو یه بار دیگه بخونم ؟؟من همین امروز تمومش کردم ...(لان باید برم خلاصه ی چیزایی که از فصله 2 یاد گرفتم رو بنویسم)
راستی یعنی هیچ راهی نداره من چندتا مسئله پیدا کنم که با این فرمولایی که تازه یاد گرفتم حل شه ؟
بچه ها ,من هم نکته هایه مهم رو می نویسم, هم همه رو می خونم, همه کار می کنمااا ولی نمی دونم چرا نمی تونم به یه سری سوالایه آخره فصل جواب بدم( مخصوصا سوالاته تشریحی رو) یکی که اینجا برا المپیاده نجوم می خونه بگه چه کارایی می کنه ؟؟؟(الان محمد حسین می گه >>بچه چه قد بهت بگم از روشه دیگران استفاده نکن خودت عقل داری فک کن یه روشی پیدا کن...مگه نه؟(شوخی بودااا یه وخ ناراحت نشین )راستی یه سواله دیگه راسته میگن مرحله ی دوم سوالا همه تشریحی هستن؟؟؟(اگه باشه که خیلی بد می شه )
سوالات تشریحی در مرحله ی اول هم هست ... تو اون سوالاتی که من گذاشتم بود ... ندیدی ؟!
به محمد حسین هم بگم که آقا شما وقت زیاد داری یا اینترنته مفت که این همه مطلب میدی ؟ بابا ایول ما چاکریم
فغلا ...دوستان خواهشا این بحث ها رو کنار بگزارید اینجا یک محیط علمی هست!!!
سواله تشریحی ندیدم ..می رم یه بار دیگه خوب نگاه کنم ببینم پیدا می کنم
راستی دیگه اونقدا مشکل ندارم از دیشب تا حالا 3بار فصله 2رو خوندم الان دیگه قاط زدم
راستی چندتا مشکل داشتم که حالا قراره بیام اینجا بزارمشون ...
-*-*-*-*-*-*
بچه ها شما ها چرا اینقد دعوا می کنین باهم ..بابا بیخیال ..
خب بابا بيخيال
ببخشيد
از همه معذرت مي خوام
کمک....!
هر چی فک می کنم نمی تونم جوابه اینارو بدم .کمکم می کنین ؟؟
1.چرا آسمان فروسرخ با آسمانی که با نور مرئی دیده می شود فرق دارد ؟
2.گفته>>> اندازه ی تصویر یک ماه پر (به قطر 0.5 درجه ) را بیابید که در کانون اصلی یک تلسکوپ 5متری (200 اینچی)گرفته شده باشد ; فاصله ی کانونی آن 16.8m است (پاسخ 14.6cm)
ببینید من هر کاری می کنم 14.6 نمی یارم !جوابه من یه چیزه دیگه اومده ؟ می شه یکی با راه حل اینو برام حل کنه ؟
3.اگر ستاره ی مفروضی در فضا با همان سرعت خورشید و هم جهت با آن حرکت کند ,انتظار نداریم که در طیف آن جابه جایی دوپلر را مشاهده کنیم اما چون زمین با سرعت 30km/s خورشید را دور می زند , حرکت زمین یک جابه جایی متناوب آبی در هنگام نزدیک شدنش به این ستاره و یک جابه جایی قرمز را در هنگام دور شدن از آن پدید می اورد .حداکثر جابه جایی دوپلر را که حرکت زمین ایجاد می کند بیابید.
(آخه اینو با چی باید حل کرد ؟ )
ماشالله من آخرشمبه هیچ کدوم از مسئله ها نتونستم جواب بدم
![]()
این کاملا طبیعیه که نمی تونی جواب بدی چون این کتاب بعضی از سوالاش خط به خط ازت توضیح می خواد یعنی باید کامل بلد باشی ولی اون سوال جا خالیاش آسونه با سوال تشریحیاش
این بگم که محاسباتی ها رو حتما با ماشین حساب مهندسی بزن که 2 خطه یا تمام ماتریکس باشه چون دستت واسه مرحله اول راه بیفته
اینم بگم که مرحله اول جواب کوتاه داره مرحله دومه که تشریحی داره
بهتره دیگه نجوم کروی هم شروع کنی که یه وقت دیر نشه
آسمان فرو سرخ به خاطر طول موج پبلند فرو سرخ راهتر تر از مرئی قابل رویته چون راهتر تر از جو و محیط های میان ستاره ای عبور می کنه "چراشو الان با این سطحت نمی شه توضیح داد " و آشکار ساز های قوی تری هم برای این طول موج وجود داره . این هم بگم که تلسکوپ های رادیویی که هم اکنون وجود داره بسیار قدرت تفکیک بالایی دارند "البته با استفاده از تداخل سنجی هاا" بنابرااین می توان این آسمان را بهتر و راحتر از آسمان مرئی رصد کرد امید وارم که درست و صریح گفته باشم
فعلا . . .
آره !سوال تشریحی یاش با جاخالیاش خیلی باحالن...آسون هم هستن !
ولی مسئله ها دهن صاف می کنه
....یعنی از الان نجوم کروی رو بخونم ؟؟من که هنوز 2فصل از نجوم دینامیکی خوندم؟؟
اساتید بیاین بگین چه کار کنم ؟؟ همزمان 2تا کتابو بخونم؟؟
از توضیحتون ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)