تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

می دانید من فکر می کنم هر کس از دید خودش به مسئله نگاه کرد . یکی خونشون خوب انتن می داد می گفت ایرانسل خوبه یکی آنتن نمی داد می گفت بده اما من ندیدم کسی به صورت کارشناسی به مسئله نگاه کنه.
    خلاصه اگر خواستید درباره ایرانسل نظر بدین قیمتش را هم نگاه کنین . قیمت این کارت خیلی پایین تر از همراه اوله پس نباید فکر کنیم بهترین خط دنیاست.
    باریکلا تفسیر!خسته نباشید.
    اون قسمت اول رو خوب اومدی ولی قسمت دوم کولاک کردی!
    پس اگه اینجوری باشه باید دولتی کد 1 بهترین خط دنیا باشه....ولی همین چند روز چیش یه نفر توی همین فروم زده بود که کد 1 باباش سوخته!!!!
    نمیخواید درمورد کلاسش نظری بدید؟
    یه جدول بکشید که خطها رو از نظر کلاسش و از نظر قیمت توش مقایسه کنید.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

کد یک که اخر کلاسه پر از سرویسهای ارزش افزوده .الان شنیدم اپراتورهای دنیا دست به دامن مخابرات شدن

تا روشهای سر کیسه کردن مردم و کلاهبرداری را تو 10 جلسه تضمینی بشون اموزش بده.

اگه ابرانسل کلاهبرداره باشه.مخابرات اخر دزدی یا سر کیسه مردم.نمونه بی بدیلش اختلاف قیمت بین کدهای 1

تا 8.در صورتی که سر سوزن با هم فرق ندارند.فقط برای ادمهای ندید بدید ایجاد کلاس می کنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

در صورتی که سر سوزن با هم فرق ندارند.فقط برای ادمهای ندید بدید ایجاد کلاس می کنه
    شرمنده دیدم طرفدارهای ایرانسل بدجوری تاپیک رو گرفتند دستشون گفتم یک کم روغن داغ تاپیک رو زیاد کنم.مخصوصا این پست آخری.یاد یک sms افتادم:

میدونی MTN ایرانسل یعنی چی؟
    Mardome Telephone Nadide

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

شرمنده دیدم طرفدارهای ایرانسل بدجوری تاپیک رو گرفتند دستشون گفتم یک کم روغن داغ تاپیک رو زیاد کنم.مخصوصا این پست آخری.یاد یک sms افتادم:

Mardome Telephone Nadide
    خیلی جالب بود تایید میشه

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Mardome Telephone Nadide
    دوستان شما حق ندارید به انتخاب یک آدم توهین کنین . ماشالا همتون یه بیست سالی تلفن دیدین مثل اینکه؟
    البته میدونم همه ی همراه اولیا یه سیم پیام رسان میگیرن تا تو عمرشون 2 دقیقه با موبایل برن اینترنت !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من فکر می کنم دیگه بعضی ها دارن از حد ظرفیت می زنن بالا بهتره دیگه این تاپیک مسخره هرچه زودتر بسته شه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چطور میگین ایرانسل نمایندگی نداره؟

منم همین مشکل متالیکا رو داشتم سیم کارت هدیم نیومد وقت ثبت نام هم تموم شد. رفتم به 140 زنگ زدم با نهایت احترام گفتن که مشکلتون رو حل میکنیم. بعدش یه اس ام اس اومد گفت تا یه هفته دیگه فرصت دارین ثبت نامتون رو تصحیح کنید.(به خاطر این سیم کارت هدیه نیومد چون ثبت نامم اشتباه بود نباید برا کد پستی خط فاصله می گذاشتم.)بعدش رفتم به نمایندگیش (سنندج) اونجا تویه یه سیستم همه اطلاعات ثبت نام رو ذخیره کرده بودن. ثبت نام من رو هم تصحیح کردن. بعد از 3 روز هم سیم کارت هدیه رو گرفتم.

به نظر من الان تنها مشکل ایرانسل آنتن دهیشه. اونم به خاطر تازه تاسیس بودنشه و تا چند سال دیگه کسی نیست که از سیم کارتهای همراه اول استفاده کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p 3 0 world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد آنتن ديش بايد بگم كه در شهر من(اصفهان )خيلي خوب نيست اما در مشهد واقعا عاليه هيچ مشكلي هم من آنجا نداشتم

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تهران هم عالیه. فقط اصفهان رسمی نشده.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوستان شما حق ندارید به انتخاب یک آدم توهین کنین . ماشالا همتون یه بیست سالی تلفن دیدین مثل اینکه؟
    البته میدونم همه ی همراه اولیا یه سیم پیام رسان میگیرن تا تو عمرشون 2 دقیقه با موبایل برن اینترنت !
    من فکر می کنم دیگه بعضی ها دارن از حد ظرفیت می زنن بالا بهتره دیگه این تاپیک مسخره هرچه زودتر بسته شه !!!
    دوستان اصلا دوست ندارم تاپیک رو به انحراف بکشونم و نظم انجمن رو برهم بزنم ولی خودتون یکبار پستها رو بخونید و ببینید چه کسانی اول شروع به مسخره کردن و به قول شما توهین کردن نمودند. شما که میگید حق ندارید به انتخاب یک آدم توهین کنید خط دوم خودتون رو بخونید.یکجورایی به امضای من میخوره.
    دوست دیگر هم که در مورد ظرفیت میگه.بازهم میگم یکبار دیگه پستها رو بخونید تا متوجه بشید.چطور تا یکی میگه ایرانسل اخه هزار تا لیچار بارش میکنند(چه اینجا چه در پ.خ) ولی وقتی یکی جوابی میده همه دم از ظرفیت و ... میزنند.فکرم نکنید من کشته مرده همراه اول هستم.اینم بگم که تو خونه ما هم همراه اول هست هم ایرانسل. پس هر روز با این دو اپراتور سرکار دارم و با مقایسه اونا فهمیدم که فعلا همراه اول در منطقه ما بهتره. ایرانسل هم فعلا با تبلیغاتش بدجوری هوادار دو اتیشه واسه خودش جمع کرده.
    Last edited by iman_s; 16-09-2007 at 03:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •