والا یه چیزایی میپرسید که ادم شاخ در میاره
در مورد سوال قبلی هم فکر کنم اگه نسخه ی قبلی نصب باشه نسخه ی جدید روش میشینه و به اصطلاح اپگرید میشه. البته مطمئن نیستم
والا یه چیزایی میپرسید که ادم شاخ در میاره
در مورد سوال قبلی هم فکر کنم اگه نسخه ی قبلی نصب باشه نسخه ی جدید روش میشینه و به اصطلاح اپگرید میشه. البته مطمئن نیستم
دوست عزیز شما گرافیکت پایینه و به این بازی نمی خوره برای همین وقتی فیلم پخش میکنه این طوری میشه
سلام دوستان من اين بازي رو از shop همينجا خريدم 2 تا dvd هست حالا نصبش كردم غير از خودش چيز ديگه اي هم بايد نصب كنم يا نه؟ از بين ابنا بايد كدوم رو برم؟ابنا كه خيلي قديميند؟
![]()
این که Kane's Wrath نداره!
برو تو همون آخری که با فونت کوچیکتر نوشته! Zero Hour بازی کن !![]()
يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم![]()
Ariak جان خوب نداره دیگه
قشنگ با پرویی کامل میری واسه مغازه هم یه چیزی طلبکار میشی و پس میدی درستش رو میگیری میای
اینم تجربه :
دیدی که پس نداد سر صدا راه بنداز به طوری که مشتری جذب حرف تو بشه و کلا مغازه صدای تو رو برداره
عزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...يعني چي كه نداره من به خاطر اون اينو خريدم
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...
بابا من از شاپ p30 world خريدمعزيز دقيقا همان كاري رو بكن كه alizshah گفت ...
البته اين سري كه خريدي مال خود شركت ea هست و بازيهاي قديمي رو شامل ميشه ، توجه كن Kane's Wrath يك پچ هست و قبل از نصب اون بايد خود tiberum wars رو داشته باشي كه روي هم ميشه 4 دي وي دي ...![]()
ما تا الان Command and Conquer 3 : Tiberium Wars این رو بازی میکردیم این نسخه جدیدش dx 10 هست؟؟
دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)