تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 72 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

اینتر 2-1 تیم سوم جدول یعنی ناپولی رو با 2 گل کروز شکست داد مثه اینکه افتادیم رو نوار پیروزی
    بازم تبریک
    ایول حال کردم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خوبه!اینورا هم میشه 4 تا اینتری پیدا کرد

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بر و بکس هیچ کدوم از شما ناراحت آدریانو نیست؟
    با حال روزی که زلاتان داره همیشه فیکسه فورواردای دیگه فقط باید تلاش کنن تا زوج ایبرا بشن
    به نظر من خیلی زوج خطرناکی می شن ولی مانچو اصلا بهش میدون نمی ده تاره می خواد با جیلاردینو هم عوضش کنه اگه اینجوری بشه کلاه بزرگی سر تیممون می ره!

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بلایی که سر ریوالدو اومد داره سر آدریانو میاد. ولی به نظرم جیلاردینو بازیکن خوبیه . اگه بیاد اینتر به نفعمون میشه.مانچینی هم کلا یه تختش کمه. امیدوارم مورینیو بیاد اینتر

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره اگه عوض کنه کلاه بزرگی سر اینتر میره امیدوارم هر چه زودتر به اوج بر گرده(ولی کلا مانچینی با بعضی از بازیکنان اینتر مشکل داره وهمین امر موجب افت بازیکن میشه نومنش روکوبا انقدر بازیش ندادن که اخرش حاضر شد قرضی به یه تیم دیگه بره)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بابا چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدریانو بازی نکرده؟من یکبار آمار حضورشو تو میدون ثانیه به ثانیه تو این 2 سال در اووردم!به قدری بد بوده که دیگه الان ثابت شده باشه به همه آدریانو دیگه بازیکن نمیشه.آدریانو به این دلایل داغون شد:
    1-مرگ باباش
    2-یک مصدومیت بی موقع
    3-ازدواج بایک مدل(!)
    4-اعتیاد به الکل و ...
    5-شب زنده داری تو نایت کلوپ و خورد و خوراکم بماند

متاسفانه الان انقدر قرق شده که دیگه راهی واسه بازگشت نداره!فقط باید از حالا به خدافظی فکر کنه
    ==========
    جیلا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا بازیکنی دیدی که تو هر بازی یکی مثل کاکا 50 تا موقعیت بسازه اما نتونه یک گل بزنه؟بیچاره زلاتان گلاشو خودش میسازه یا از اون سزار و فیگو پاس میگیره اون کنار کاکا گل نمیزنه!!!(میلانیا می خوان سر به تنش نباشه)
    و البته این فقط یک شیعه بود که فقط یک روز دووم داشت.چون من که دیگه نشنیدم الان 4 ماهه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم از بد شانسی های اینتر هست مطمئن باش اگه تو اینتر بمونه همین جوری میمونه ولی بره یه تیم دیگه دوباره فوق ستاره میشه مثل چند نمونه قبلیش(رونالدو کارلوس ....)

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بلایی که سر ریوالدو اومد داره سر آدریانو میاد. ولی به نظرم جیلاردینو بازیکن خوبیه . اگه بیاد اینتر به نفعمون میشه.مانچینی هم کلا یه تختش کمه. امیدوارم مورینیو بیاد اینتر
    درس صحبت کن یه تخته خودت کمه
    شما عجب ادمایی هستین بعد از این همه سال اومد اینتر رو با اقتدار کامل و بدست اوردن 97 امتیاز, در حالیکه میلان و فیورنتینا رو در بازی رفت و برگشت شکست داد قهرمان شد ,تو جام حذفیم رفت فینال ولی چون انگیزشون بعد از قهرمانی از بین رفته بود , نتونستیم قهرمان شیم , زلات هم نبود

امسالم با وجود یوونتوس و نبودن کسر امتیاز برای تیم ها , اولیم
    خیلی قدرنشناسین شما

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بابا چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدریانو بازی نکرده؟من یکبار آمار حضورشو تو میدون ثانیه به ثانیه تو این 2 سال در اووردم!به قدری بد بوده که دیگه الان ثابت شده باشه به همه آدریانو دیگه بازیکن نمیشه.آدریانو به این دلایل داغون شد:
    1-مرگ باباش
    2-یک مصدومیت بی موقع
    3-ازدواج بایک مدل(!)
    4-اعتیاد به الکل و ...
    5-شب زنده داری تو نایت کلوپ و خورد و خوراکم بماند

متاسفانه الان انقدر قرق شده که دیگه راهی واسه بازگشت نداره!فقط باید از حالا به خدافظی فکر کنه
    ==========
    جیلا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاحالا بازیکنی دیدی که تو هر بازی یکی مثل کاکا 50 تا موقعیت بسازه اما نتونه یک گل بزنه؟بیچاره زلاتان گلاشو خودش میسازه یا از اون سزار و فیگو پاس میگیره اون کنار کاکا گل نمیزنه!!!(میلانیا می خوان سر به تنش نباشه)
    و البته این فقط یک شیعه بود که فقط یک روز دووم داشت.چون من که دیگه نشنیدم الان 4 ماهه
    دوست من حرف های شما رو تایید می کنم البته نه همش رو
    خود آدریانو گفته بود مرگ پدرش ضربه روحی بزرگی بهش وارد کرده و به خاطر همین در اکثر بازیها انگیزه نداشته اما موراتی رو پدرش خطاب کرده و گفته که خلیلی بهم کمک کرده تا از این شرایط خلاص بشم به خاطر همین همه ی تلاشم رو می کنم تا ماسیمو و اینتر موفق باشن
    خود ایبرا هم از طرفدارای آدریانو هست وقتی گل می زنه می ره رو نیمکت و خوشحالیش رو با اون شریک می شه
    مشکل آدریانو روحی هست که تا حدودی بر طرف شده فقط احتیاج داره تا بازی کنه تا دوباره به روزای اوجش برگرده حالا که مانچو باید ازش حمایت کنه بهش میدون نمی ده آدریانو یک مهاجم کامل هست و اگه به اوجش برگرده هیچ دفاعی نمی تونه جلوش رو بگیره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اینم از بد شانسی های اینتر هست مطمئن باش اگه تو اینتر بمونه همین جوری میمونه ولی بره یه تیم دیگه دوباره فوق ستاره میشه مثل چند نمونه قبلیش(رونالدو کارلوس ....)
    رونالدو کجاش خوب شد؟رونالدو فقط فصل اول تو رئال خوب بود تازه فوق ستاره هم نبود!اما اینتر رو یک انگشتش میچروند!
    ولی اگه بخوای از اینا مثال بزنی اینارو بگو:پیرلو،کاناواروو کارلوسی که گفتی!
    اینا رو اینتر نتونست استفاده کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •