منظورم اينه 7zip هم مي تونه 500 مگ رو بكنه 2 مگ؟؟؟ مثل kgb
منظورم اينه 7zip هم مي تونه 500 مگ رو بكنه 2 مگ؟؟؟ مثل kgb
هه هه ههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولاً اين فايل کاملاً خرابه و فقط الکي الکي 6 گيگ جا رو اشغال ميکنه
ثانياً تا دلت بخواد کاراکتر تکراري داره که برنامه هاي فشرده سازي کارشون خذف همين کاراکتر هاي تکراريه با 7zip فشرده کردم شد 50 کيلو بايت
بستگي به فايلت دارهمنظورم اينه 7zip هم مي تونه 500 مگ رو بكنه 2 مگ؟؟؟ مثل kgb
مثلاً اين 250 مگ رو کرده 32 کيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . ميخواستم بدونم چطور ميشه تعدادي فايل رو به فرمت jar فشرده كرد ؟
سلام
من دو قمست(اول و دوم) از چند قسمت فشرده شده یک فیلم را دارم که پسورد دارد و پسورد آن را هم دارم و میخواهم پسورد را از روی اونها حذف کنم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
سلام اگه اشتباه نکنم ميخواي فايلهاي اديت شده jar رو که مربوط به تلفن همراهه دوباره به صورت jar در بياريسلام . ميخواستم بدونم چطور ميشه تعدادي فايل رو به فرمت jar فشرده كرد ؟
براي اين کار بايد يه آرشيو سالم jar رو با وينرار يا هر برنامه ديگه اي که بتونه بخونه باز کنيد بعد همه فايلها رو به جز يکي پاک کنيد چون اگه همه رو پاک کنيد آرشيوتون کلاً پاک ميشه حالا دکمه add files to archive رو بزنيد و فايلها رو ايمپورت کنيد
به همين سادگي!
نوع آرشيو رو بگيد تا عرض کنم خدمتتون(zip rar يا هر چيز ديگه)سلام
من دو قمست(اول و دوم) از چند قسمت فشرده شده یک فیلم را دارم که پسورد دارد و پسورد آن را هم دارم و میخواهم پسورد را از روی اونها حذف کنم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
سلام فکر نکنم با zip بشه با rarراهی هست؟
سلام پوریا جان
آرشیوش RAR هست.
سلام
سال نو شما هم مبارک
من فایل ها رو هم با win.zip و win.rar و حالا هم هم با powerzip باز کردم ولی تو هر سه تاش همون پیغام رو میده. چطور باید مطمئن شم که فایل ها درست دانلود شدن؟ با نرم ازار خاصی هم دانلود نمیکنم
سلام ممنون مژده جان بابت رعایت مورد
پس احتمالا همون چیزیه که اونجا گفتم چون شما گفتی نرم افزارها رجیستر شده اند فایل ها باید به هم متصل می شدند یعنی پارت پارت بودن؟ و آیا رمز داشتن؟
یک بار ریپیر کن ببین چی می شه پس مشکلتون همینه:
The archive is damaged, usually - truncated
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)