سلام
از دوستان عزیزی که گوشی سامسونگ u600 دارن لطف کنن بفرماین که صداش چطوره دیدم تو همین تاپیک تایید کردن صداش را ولی خیلی هم می گن صداش خیلی ضعیفه
هنگام گوش دادن به موسیقی آیا صدای واضح و بلندی داره یا خیر ؟
ممنون همگی موفق باشید .
سلام
از دوستان عزیزی که گوشی سامسونگ u600 دارن لطف کنن بفرماین که صداش چطوره دیدم تو همین تاپیک تایید کردن صداش را ولی خیلی هم می گن صداش خیلی ضعیفه
هنگام گوش دادن به موسیقی آیا صدای واضح و بلندی داره یا خیر ؟
ممنون همگی موفق باشید .
ببین من خودم u600 دارم ازش هم راضی ام در مورد صداش اینو بگم که کیفیتش خوبه اما زیاد بلند نمیشه یعنی اگه بخوای تو خونه آهنگ گوش بدی خوبه ولی تو فضای باز یکم کمه اگه تو هم گوشی میخوای که صداش هم کیفیت داشته باشه هم بلندی باید بری سراغ w550سونی اریکسون.
...................
راستی کسی می تونه در این موضوع منو راهنمایی کنه من وقتی بعضی از فیلمها رو convertمی کنم به mp4حجمشون زیاد میشه تقریبا40مگابایت بعد وقتی می ریزم تو گوشی فقط 3 -4ثانیه اولو نشون میده مجبورم اینقدر کیفیت فیلم بیارم پایین تاحجمش کم بشه اونوقت بریزم تو گوشی تا بتونه پخشش کنه به نظرتون مشکل چیه![]()
شما رزولشن رو 320*240 انتخاب کن هم کیفتش خوبه هم حجمش کمتر میشه هم توی گوشی میاد
40مگا بایت !!!!!! مگه رمت چه قدر جا داره؟؟؟×؟!!!!!!!!
سلام
مي خواستم بدونم كه u600 مموري با چه ظرفيتي رو قبول مي كنه؟
دوستاني كه u600 دارن لطفا بگن كه مموري با چه ظرفيتي و با چه ماركي را روي گوشيشون انداختند؟
فکر کنم تا 2گیگ رو جواب بده
اگه رم سامسونگ رو پیدا کنی از همش بهتره ولی سان دیسک هم خیلی خوبه
سلام
من قصد خريد u600 رو دارم از دوستاني كه گوشي رو ديدن دو تا سوال داشتم:
1- آيا يو600 هم مثل باقي سامسونگ ها حداكثر 4 تا آلبوم توي music player داره؟
2- تويه يه سايت خارجي خيلي ها از طولاني بودن زمان فشردن كليد وگرفتن عكس در يو 600 ناراضي بودن نظرتون چيه؟
3- بالاخره امكان save عكسو فيلم مستقيما رويه مموري داره ؟
كسي قيمت بدون گارانتي u600 رو تويه شيراز نداره؟ (لطفا با ذكر محل )
اولی رو امتحان نکردم ...
جوری نیست که بشه ازش ایراد گرفت ...
بله . اینو دیگه مطمئنم که میشه ...
گوشی رو از نمایندگی گرفتم توی شیراز حدود 3 هفته پیش بدون گارانتی 268 . با گارانتی هم داشت که میگفت با گارانتی قیمتش 80 تا 100 تومن اضافه تره . ولی در کل خرید از نمایندگی مزیت هایی داره که حوصله ندارم بگم ...![]()
سلام
بلاخره بعد از سه روز گشتن تو این سایت ها u600 گرفتم
با گارانتی پارسه 265 تومان گرفتم
1-گوشی (کره)
2-باتری (چین)
3-کابل usb (چین)
4-هدفون (چین)
5- شارز (چین)
6-کابل تی وی ( که 5000 تومان جدا خریدم )
منشی کار می کرد
پی دی اف می خونه
خوب خریدم
کسی سوال داره بپرسه
کسی هم چیزه آموزشی داره بگه
مبارک ..... (ای ول اولین پست)
عالیه.یعنی با گارانتیش از بدون گارانتیش 2 تومنم ارزونتره؟!میشه بگین با این ضمانت نامه از کجا خریدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)