در نشست خبري صبح امروز
دايي: تيم ملي بايد يازده بازيكن شماره 10 داشته باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: تيم ملي ما بايد يازده بازيكن شماره 10 داشته باشد.
به گزارش خبرنگار فارس، علي دايي در نشست خبري اظهار داشت: غيرمنتظره به سمت سرمربيگري تيم ملي انتخاب شدم. اولين كاري كه انجام ميدهم، انتخاب همكاران خوب است. از افكار تمام مربيان كمك ميگيرم و دوست دارم در تيم ملي اتحاد ايجاد شود. از نظرات پيشكسوتان نيز استفاده خواهم كرد.
وي افزود: نظم و انضباط در تيم ملي سرلوحه كارم است. تيم اكنون از انضباط فاصله گرفته است. نظم ميتواند زمينهسازي خوبي براي موفقيت اين تيم باشد. دوست دارم از نظر فني تيم بهتر كار كند و بهتر نتيجه بگيرد. تمام سعيام چنين خواهد بود.
دايي در خصوص دو شغله بودن خود در تيم ملي، گفت: من هم ميدانم كه اگر در يك سمت تمركز كنم، ميتوانم بهتر نتيجه بگيرم. تلاش خواهم كرد آراي مثبت 87 درصدي مردم را به 100 درصد برسانم. فراز و نشيب زياد ديدهام و ميدانم كه چطور و چقدر راحت ميشود آدمها را پائين آورد يا بالا برد.
وي افزود: در مدت اخير اكثريت رسانهها عليه من بودند؛ اما به كارم ايمان داشتم و ماندم. همه ديديد كه چگونه از تيم ملي خداحافظي كردم؛ اما آبروي ورزشي خودم را بيشتر از همه دوست دارم. كمي حوصله داشته باشيد. فقط دو روز است كه سرمربي تيم ملي شدهام و اكنون بدون توجه به كارهاي تجاري، به موفقيت سايپا و تيم ملي فكر ميكنم.
دايي با بيان اينكه شايد خدا مرا دوست داشته كه در 5 ماه اين اتفاقات برايم رخ داده است، تاكيد كرد: هميشه منافع ملي را به هر چيزي ترجيح دادهام. تلاشم را خواهم كرد تا تيم ملي و سايپا از اين مرحله با موفقيت عبور كنند.
علي دايي در مورد رويارويي با الكويت در مرحله ليگ قهرمانان گفت: اين تيم هفت بازيكن ملي پوش دارد. از بازي مقابل اين تيم ميتوانم شناخت خوبي براي ديدار با كويت به دست آوردم و از اين بازي نكات مثبتي ياد بگيرم.
وي در خصوص اينكه چقدر از شرايط سايپا راضي است، عنوان كرد: نتيجه به من مربوط ميشود. چه آن زمان كه اين تيم را بستم و چه حال كه در ليگ قهرمانان آسيا ميخواهيم شركت كنيم، بهانهاي ندارم. تيم خوبي را آماده كردهايم و تمام نتايج به من برميگردد. از روزي كه آمده ام هاشمي، مديرعامل باشگاه همكاري خوبي با من داشت و در حد توان، تمام امكانات سخت افزاري و نرم افزاري را در اختيارم قرار داد و از اين بابت مشكلي ندارم. مطمئنم سايپا از گروه خود به مرحله بعدي ليگ قهرمان صعود خواهد كرد.
كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال در مورد اينكه شماره 10 تيم ملي را به چه كسي خواهد داد، گفت: قرار نيست شماره 10 جانشين علي دايي شود. شماره بازي نميكند و اين بازيكنان هستند كه ميتوانند شايستگيهاي خود را ثابت كنند. تيم ملي بايد 11 بازيكن با شماره 10 داشته باشد. تيم ما بايد با اين تفكر به ميدان برود.
دايي در پاسخ به اينكه اگر علي دايي بازيكن بود، او را به تيم ملي دعوت ميكرديد؟ گفت: مطمئن باشيد دايي آماده و سر حال را به تيم ملي دعوت ميكردم.
وي در خصوص اينكه قراردادي با فدراسيون امضا نكرده و احتمال وقوع شرايط كلمنته وجود دارد، عنوان كرد: قرار نيست همه چيز را روي كاغذ بياوريم؛ اما زماني كه بخواهم به صورت رسمي امضا كنم، تمام شرايطم را خواهم گفت. به كفاشيان قول دادهام و به قولم عمل خواهم كرد. ميدانم بين ما چه چيزيهايي رد و بدل شده است. وي نيز به توافق خود عمل ميكند. نميدانم حضور كلمنته به چه شكلي بوده است؛ اما ميدانم حضور من قطعي است.
سرمربي تيم ملي در خصوص جوانگرايي اظهار داشت: بازيكنان شايسته را دعوت ميكنم؛ اما براي جوانگرايي نبايد اينگونه فكر كرد كه كل تيم ملي را عوض ميكنم. براي آمدن نسل جديد به زمان نياز داريم، البته سن و سال براي من ملاك نيست.
دايي در خصوص دعوت از لژيونرهاي نيمكت نشين در باشگاههاي اروپا گفت: براي شما آندرانيك تميوريان را مثال ميزنم. تمريناني كه او در انگليس انجام ميدهد، هيچكدام از بازيكنان ما در ايران انجام نميدهند؛ هر تمرين در انگليس مانند يك بازي است. 5 سال در اروپا بودهام؛ با اين حال اگر تيموريان در تمرينات تيم ملي آماده باشد، از او در تيم ملي استفاده ميكنم.
دايي در خصوص دعوت از وحيد هاشيمان براي حضور در تيم ملي گفت: وحيد دوست من است. با تمام بازيكناني كه در تيم ملي بودهاند رفيق هستم. هر شخصي كه به درد تيم ملي بخورد دعوت مي شود. تيم ملي احتياج به بازيكناني دارد كه با جان و دل در خدمت تيم باشند. هاشميان انگيزه بالايي بر حضور در تيم ملي دارد؛ اما اجازه بدهيد اول دستيارانم را انتخاب كنم.
دايي در خصوص دستياران خارجي خود گفت: از هيچ شخصي نام نميبرم؛ اما حداقل از دو گزينه خارجي كه با آنها كار كردهام و شناخت دارم استفاده ميكنم، البته از دستياران ايراني نيز بهره خواهم برد؛ اما تا اين لحظه با هيچ كسي صحبت نكردهام.
علي دايي در خصوص واكنش تند خود نسبت به انتقادهاي از او در سال هاي اخير عنوان كرد: انتقادات را ميپذيرم؛ اما صحبتي كه روي غرضورزي باشد را رد مي كنم. بعد از جام جهاني عنوان كردند مردم شيشههاي مغازه مرا شكستند. يا گفته شد به لاس وگاس رفتم و استراحت ميكنم يا اينكه عنوان كردند با عادل فردوسي پور درگيري فيزيكي پيدا كردم در حالي كه هيچ كدام از آنها صحت نداشت.
دايي در خصوص راي مخالف 22 درصد مردم در خصوص حضور وي در تيم ملي گفت: هيچ كسي نميتواند 100 درصد آراي مردم را به دست آورد، اين يك مدينه فاضله است. برخي از نحوه مربيگري و شخصيت علي دايي خوششان نميآيد و بايد به نظر آنها احترام گذاشت.
علي دايي در خصوص دعوت از بازيكنان دو رگه ايراني شاغل در اروپا به تيم ملي گفت: هر كسي كه دلش براي ايران ميتپد ميتواند به ما كمك كند.
وي در مورد اخراج علي عشوري زاد و حبيب هوشيار از تيم سايپا گفت: اين تنبيهها به نفع خود آنها بود. در تيم منافع جمع بر فرد ارجح است.
علي دايي در خصوص حساسيت بازي با تيم ملي كويت در ششم فروردين ماه گفت: يك زمان كوتاه ميخواهم تا دستيارانم را انتخاب كنم، آنها بايد نفراتي باشند كه در اين ديدار براي من مفيد باشند. كسي نيستم كه كار را آسان بگيريم. كار سخت و بزرگي در پيش داريم و با كمك تمام رسانههاي گروهي و مردم ميخواهم اين كار را انجام دهم.
وي افزود: بازي با كويت حساس ترين بازي من خواهد بود، زيرا براي اولين بار است كه به عنوان مربي روي نيمكت مينشنيم.
دايي در خصوص حضور سايپا در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما در اهواز نشان داد كه به بلوغ كافي رسيده است و در ليگ قهرمانان نگراني نداريم.
مهاجم سابق تيم ملي در خصوص بازي خداحافظي براي خودش گفت: خيلي زود است كه به اين سوال جواب بدهم؛ اما من به عنوان سرمربي نميخواهم براي خودم بازي خداحافظي بگذارم. بازي حرفهاي همين است. ما ايرانيها در بسياري از موارد خوش استقبال و بد بدرقه هستيم؛ اما من عاشق تيم ملي بودهام و آدم وقتي كه چيزي را دوست دارد حاضر است بسياري از مشكلات را قبول كند. چه اكنون كه سرمربي هستم و چه در گذشته انتظار بازي خداحافظي ندارم.