تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 19 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 186

نام تاپيک: تیم ملی فوتبال ایــــــــران (اخبار و حواشی)

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در نشست خبري صبح امروز
    دايي: تيم ملي بايد يازده بازيكن شماره 10 داشته باشد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: تيم ملي ما بايد يازده بازيكن شماره 10 داشته باشد.
    به گزارش خبرنگار فارس، علي دايي در نشست خبري اظهار داشت: غيرمنتظره به سمت سرمربيگري تيم ملي انتخاب شدم. اولين كاري كه انجام مي‌دهم، انتخاب همكاران خوب است. از افكار تمام مربيان كمك مي‌گيرم و دوست دارم در تيم ملي اتحاد ايجاد شود. از نظرات پيشكسوتان نيز استفاده خواهم كرد.
    وي افزود: نظم و انضباط در تيم ملي سرلوحه كارم است. تيم اكنون از انضباط فاصله گرفته است. نظم مي‌تواند زمينه‌سازي خوبي براي موفقيت اين تيم باشد. دوست دارم از نظر فني تيم بهتر كار كند و بهتر نتيجه بگيرد. تمام سعي‌ام چنين خواهد بود.
    دايي در خصوص دو شغله بودن خود در تيم ملي، گفت: من هم مي‌دانم كه اگر در يك سمت تمركز كنم، مي‌توانم بهتر نتيجه بگيرم. تلاش خواهم كرد آراي مثبت 87 درصدي مردم را به 100 درصد برسانم. فراز و نشيب زياد ديده‌ام و مي‌دانم كه چطور و چقدر راحت مي‌شود آدم‌ها را پائين آورد يا بالا برد.
    وي افزود: در مدت اخير اكثريت رسانه‌ها عليه من بودند؛ اما به كارم ايمان داشتم و ماندم. همه ديديد كه چگونه از تيم ملي خداحافظي كردم؛ اما آبروي ورزشي خودم را بيشتر از همه دوست دارم. كمي حوصله داشته باشيد. فقط دو روز است كه سرمربي تيم ملي شده‌ام و اكنون بدون توجه به كارهاي تجاري، به موفقيت سايپا و تيم ملي فكر مي‌كنم.
    دايي با بيان اينكه شايد خدا مرا دوست داشته كه در 5 ماه اين اتفاقات برايم رخ داده است، تاكيد كرد: هميشه منافع ملي را به هر چيزي ترجيح داده‌ام. تلاشم را خواهم كرد تا تيم ملي و سايپا از اين مرحله با موفقيت عبور كنند.
    علي دايي در مورد رويارويي با الكويت در مرحله ليگ قهرمانان گفت: اين تيم هفت بازيكن ملي پوش دارد. از بازي مقابل اين تيم مي‌توانم شناخت خوبي براي ديدار با كويت به دست آوردم و از اين بازي نكات مثبتي ياد بگيرم.
    وي در خصوص اينكه چقدر از شرايط سايپا راضي است، عنوان كرد: نتيجه به من مربوط مي‌شود. چه آن زمان كه اين تيم را بستم و چه حال كه در ليگ قهرمانان آسيا مي‌خواهيم شركت كنيم، بهانه‌اي ندارم. تيم خوبي را آماده كرده‌ايم و تمام نتايج به من برمي‌گردد. از روزي كه آمده ام هاشمي، مديرعامل باشگاه همكاري خوبي با من داشت و در حد توان، تمام امكانات سخت افزاري و نرم افزاري را در اختيارم قرار داد و از اين بابت مشكلي ندارم. مطمئنم سايپا از گروه خود به مرحله بعدي ليگ قهرمان صعود خواهد كرد.
    كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال در مورد اينكه شماره 10 تيم ملي را به چه كسي خواهد داد، گفت: قرار نيست شماره 10 جانشين علي دايي شود. شماره بازي نمي‌كند و اين بازيكنان هستند كه مي‌توانند شايستگي‌هاي خود را ثابت كنند. تيم ملي بايد 11 بازيكن با شماره 10 داشته باشد. تيم ما بايد با اين تفكر به ميدان برود.
    دايي در پاسخ به اينكه اگر علي دايي بازيكن بود، او را به تيم ملي دعوت مي‌كرديد؟ گفت: مطمئن باشيد دايي آماده و سر حال را به تيم ملي دعوت مي‌كردم.
    وي در خصوص اينكه قراردادي با فدراسيون امضا نكرده و احتمال وقوع شرايط كلمنته وجود دارد، عنوان كرد: قرار نيست همه چيز را روي كاغذ بياوريم؛ اما زماني كه بخواهم به صورت رسمي امضا كنم، تمام شرايطم را خواهم گفت. به كفاشيان قول داده‌ام و به قولم عمل خواهم كرد. مي‌دانم بين ما چه چيزي‌هايي رد و بدل شده است. وي نيز به توافق خود عمل مي‌كند. نمي‌دانم حضور كلمنته به چه شكلي بوده است؛ اما مي‌دانم حضور من قطعي است.
    سرمربي تيم ملي در خصوص جوانگرايي اظهار داشت: بازيكنان شايسته را دعوت مي‌كنم؛ اما براي جوانگرايي نبايد اينگونه فكر كرد كه كل تيم ملي را عوض مي‌كنم. براي آمدن نسل جديد به زمان نياز داريم، البته سن و سال براي من ملاك نيست.
    دايي در خصوص دعوت از لژيونرهاي نيمكت نشين در باشگاه‌هاي اروپا گفت: براي شما آندرانيك تميوريان را مثال مي‌زنم. تمريناني كه او در انگليس انجام مي‌دهد، هيچكدام از بازيكنان ما در ايران انجام نمي‌دهند؛ هر تمرين در انگليس مانند يك بازي است. 5 سال در اروپا بوده‌ام؛ با اين حال اگر تيموريان در تمرينات تيم ملي آماده باشد، از او در تيم ملي استفاده مي‌كنم.
    دايي در خصوص دعوت از وحيد هاشيمان براي حضور در تيم ملي گفت: وحيد دوست من است. با تمام بازيكناني كه در تيم ملي بوده‌اند رفيق هستم. هر شخصي كه به درد تيم ملي بخورد دعوت مي شود. تيم ملي احتياج به بازيكناني دارد كه با جان و دل در خدمت تيم باشند. هاشميان انگيزه‌ بالايي بر حضور در تيم ملي دارد؛ اما اجازه بدهيد اول دستيارانم را انتخاب كنم.
    دايي در خصوص دستياران خارجي خود گفت: از هيچ شخصي نام نمي‌برم؛ اما حداقل از دو گزينه خارجي كه با آنها كار كرد‌ه‌ام و شناخت دارم استفاده مي‌كنم، البته از دستياران ايراني نيز بهره خواهم برد؛ اما تا اين لحظه با هيچ كسي صحبت نكرده‌ام.
    علي دايي در خصوص واكنش تند خود نسبت به انتقادهاي از او در سال هاي اخير عنوان كرد: انتقادات را مي‌پذيرم؛ اما صحبتي كه روي غرض‌ورزي باشد را رد مي كنم. بعد از جام جهاني عنوان كردند مردم شيشه‌هاي مغازه مرا شكستند. يا گفته شد به لاس وگاس رفتم و استراحت مي‌كنم يا اينكه عنوان كردند با عادل فردوسي پور درگيري فيزيكي پيدا كردم در حالي كه هيچ كدام از آنها صحت نداشت.
    دايي در خصوص راي مخالف 22 درصد مردم در خصوص حضور وي در تيم ملي گفت: هيچ كسي نمي‌تواند 100 درصد آراي مردم را به دست آورد، اين يك مدينه فاضله است. برخي از نحوه مربيگري و شخصيت علي دايي خوششان نمي‌آيد و بايد به نظر آنها احترام گذاشت.
    علي دايي در خصوص دعوت از بازيكنان دو رگه‌ ايراني شاغل در اروپا به تيم ملي گفت: هر كسي كه دلش براي ايران مي‌تپد مي‌تواند به ما كمك كند.
    وي در مورد اخراج علي عشوري زاد و حبيب هوشيار از تيم سايپا گفت: اين تنبيه‌ها به نفع خود آنها بود. در تيم منافع جمع بر فرد ارجح است.
    علي دايي در خصوص حساسيت بازي با تيم ملي كويت در ششم فروردين ماه گفت: يك زمان كوتاه مي‌خواهم تا دستيارانم را انتخاب كنم، آنها بايد نفراتي باشند كه در اين ديدار براي من مفيد باشند. كسي نيستم كه كار را آسان بگيريم. كار سخت و بزرگي در پيش داريم و با كمك تمام رسانه‌هاي گروهي و مردم مي‌خواهم اين كار را انجام دهم.
    وي افزود: بازي با كويت حساس ترين بازي من خواهد بود، زيرا براي اولين بار است كه به عنوان مربي روي نيمكت مي‌نشنيم.
    دايي در خصوص حضور سايپا در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما در اهواز نشان داد كه به بلوغ كافي رسيده است و در ليگ قهرمانان نگراني نداريم.
    مهاجم سابق تيم ملي در خصوص بازي خداحافظي براي خودش گفت: خيلي زود است كه به اين سوال جواب بدهم؛ اما من به عنوان سرمربي نمي‌خواهم براي خودم بازي خداحافظي بگذارم. بازي حرفه‌اي همين است. ما ايراني‌ها در بسياري از موارد خوش استقبال و بد بدرقه هستيم؛ اما من عاشق تيم ملي بوده‌ام و آدم وقتي كه چيزي را دوست دارد حاضر است بسياري از مشكلات را قبول كند. چه اكنون كه سرمربي هستم و چه در گذشته انتظار بازي خداحافظي ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ابراهیم‌زاده : حاضرم به دایی کمک کنمساعت خبر: 18:26 - تاريخ خبر: 13/12/1386 منصور ابراهیم‌زاده در خصوص انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی جدید تیم‌ملی گفت: وی یک فرد شناخته ‌شده در دنیاست و امیدوارم همه از دایی حمایت کنند تا در تیم‌ملی موفق شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، ابراهیم زاده اظهار داشت : دایی در سال‌های گذشته خیلی زحمت کشید تا تبدیل به یک اسطوره شود و حالا جهان فوتبال وی را می‌شناسد.
    وی اظهار داشت : در این چند سال دیدیم که تیم‌های ملی آلمان، برزیل، هلند و... از مربیان جوان که قبلا جزو ستاره‌های فوتبال کشورشان بودند، استفاده کردند و امیدوارم دایی در مربیگری هم موفقیت‌های دوران بازیگری‌اش را تکرار کند.
    ابراهیم‌زاده گفت : بیشتر مربیان ایرانی توانایی این را داشتند تا هدایت تیم‌ملی را بر عهده بگیرند ولی دایی جهانی‌تر از همه گزینه‌ها بود که این یک عامل مهم محسوب می‌شود.
    مربی سابق تیم ‌ملی در پاسخ به این سئوال که اگر دایی بخواهد حاضر هستید با او همکاری کنید، گفت: برای همه وظیفه است که به مربی تیم‌ملی کمک کنند و مهم نیست این کمک در چه پستی انجام شود ، من هم به عنوان یک مربی ایرانی حاضرم به سرمربی تیم‌ملی کمک کنم و مشکل خاصی وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مهدى تاج اعلام كرد: اسكاتلند، اكوادور و نيجريه حريفان تيم ملى ايران </SPAN>
    تهران IranSport.Net - نايب رئيس فدراسيون فوتبال از احتمال برگزارى ديدار با تيم هاى ملى اسكاتلند، اكوادور و نيجريه با تيم ملى فوتبال كشورمان خبر داد. مهدى تاج از دريافت دعوتنامه براى برگزارى ديدارهاى دوستانه با تيم هاى ملى فوتبال اكوادور، اسكاتلند و نيجريه خبر داد و اظهار داشت: تيم ملى اكوادورخواستار سفر به تهران و برگزارى يك ديدار دوستانه با تيم ملى كشورمان در خردادماه سال آينده شده است. ضمن اينكه در همين ماه تيم اسكاتلند خواستار برگزارى دو ديدار رفت و برگشت با ايران شده كه در صورت موافقت سرمربى تيم ملى با انجام برنامه ريزى هاى لازم در اين زمينه اقدام خواهيم كرد. وى همچنين از علاقه مندى فدراسيون فوتبال نيجريه براى ديدار با ايران خبر داد و افزود: نيجريه خواستار برگزارى ديدار با ايران در ارديبهشت ماه آينده شده است و در صورتى كه اين ديدار لطمه اى به مسابقات ليگ وارد نكند، به درخواست اين كشور نيز پاسخ مثبت خواهيم داد. نايب رئيس فدراسيون فوتبال در پايان تصريح كرد: برگزارى اين ديدارها به نظر كادر فنى و برنامه هاى آماده سازى تيم ملى بستگى دارد و در صورتى كه شرايط براى برگزارى اين ديدارها مهيا باشد، به تمامى اين درخواستها پاسخ مثبت خواهيم داد.

تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 15 اسفند 1386

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزارى PA شايد همكارى «دايى» با تيم ملى ايران خيلى زود قطع شود! </SPAN>
    تهران IranSport.Net - خبرگزارى آلمان (DPA) در گزارشى مفصل درباره سرمربيگرى تيم ملى فوتبال كشورمان نوشت: با انتخاب على دايى همچنان مناقشه درباره سرمربى تيم ملى ايران ادامه دارد. پس از آنكه دوشنبه على دايى نپذيرفت كه براى كمك به تيم ملى، تيم باشگاهى اش را رها كند، همچنان بحث جنجال برانگيز در مورد سرمربى تيم ملى ايران ادامه دارد. بر اساس مقررات فدراسيون فوتبال ايران، مربى تيم ملى نبايد ۲ شغله باشد اما گويا براى دايى استثنا قائل شده اند. دايى گفته كه سخت كار خواهد كرد تا سايپا، قهرمان ليگ برتر ايران در ليگ قهرمانان آسيا تنها نماند: ما در ايرانى زندگى مى كنيم كه فدراسيون فوتبال آن بيش از يك سال بدون رئيس بوده است. در چنين كشورى ملاك ها طبيعى است كه بايد متفاوت باشد. او بر اين مهم تأكيد مى كند كه حداقل تا پايان بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا به صورت همزمان در تيم ملى و سايپا كار خواهد كرد. على كفاشيان هم گفته كه فدراسيون به دايى اجازه خواهد داد همچنان در سايپا كار كند. برخى بر اين باورند كه اگر دايى نتواند تيم ايران را به مرحله دوم رقابت هاى مقدماتى جام جهانى برساند، فشار رسانه ها باعث خواهد شد كه او و فدراسيون به همكاريشان پايان بدهند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کويت/ واحد مرکزي خبر/ ورزشي (تصوير دارد) 15/12/1386

مسئولان تيم ملي فوتبال كويت امروز از انتخاب "علي دايي" به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران استقبال كردند.
    "اسامه حسين" مدير تيم هاي ملي كويت، در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزي خبر، با اشاره به رويارويي تيم ملي اين كشور با تيم ملي ايران در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني فوتبال، خاطرنشان كرد: "علي دايي" از اسطوره هاي فوتبال به شمار مي رود كه تجربه هاي وي مي تواند براي ايران موثر باشد و من اين انتخاب فدراسيون فوتبال ايران را انتخابي صحيح و مناسب مي دانم.
    وي تيم ملي ايران را متشكل از بازيكناني حرفه اي و خلاق ارزيابي و تاكيد كرد: تلاش خواهيم كرد در فرصت باقيمانده، با برگزاري ديدارهايي دوستانه با تيم هاي فوتبال ژاپن و عراق، سطح آمادگي تيم ملي كويت را بالا ببريم و به جايگاهي مناسب براي ديدار با تيم ايران برسانيم.
    "رايون گاسنين رادان" سرمربي كروات تيم ملي فوتبال كويت نيز گفت: انتخاب دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كار ما را در بازي بعد دشوار مي کند.
    وي تيم ملي ايران را تيم برتر آسيا خواند و افزود: حضور لژيونرهاي حرفه اي در تيم ايران، قدرت و توانمندي اين تيم را دوچندان کرده است.
    "رادان" با اشاره به شكست تيم ملي كويت در مقابل امارات در نخستين ديدار خود، اظهار داشت: ما بايد همه امكانات خود را براي مقابله با تيم ملي ايران به كار گيريم تا بتوانيم به صعود به دور بعد اميدوار شويم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ارسال نمابر براي فدراسيون ايران
    تيم ملي فوتبال به مصاف اسكاتلند و كامرون مي‌رود
    خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در 2 بازي دوستانه با تيم‌هاي ملي اسكاتلند و كامرون ديدار مي كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان فدراسيون ملي اسكاتلند و كامرون با ارسال نمابر به فدراسيون فوتبال خواهان انجام ديدار دوستانه‌اي با تيم ايران شده‌اند.
    روز گذشته در جلسه كميته تيم‌هاي ملي موضوع انجام ديدار دوستانه با تيم‌هاي ملي اسكاتلند و كامرون ارزيابي قرار گرفت و براي نهايي شدن مذاكرات اين موضوع به كميته روابط بين‌الملل سپرده شد تا مقدمات انجام ديدارهاي دوستانه فراهم شود.
    نهايي شدن رويارويي با اسكاتلند و كامرون به تصميم علي دايي، سرمربي تيم ملي ايران نيز بستگي دارد و اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون با سرمربي تيم ملي در اين مورد مشورت خواهند كرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبيري در گفت و گو با فارس:
    در سيستم اشتباه فوتبال ما بكن بائر هم موفق نمي شود
    خبرگزاري فارس: عضو سابق كميته انتقالي گفت: در سيستم اشتباه فوتبال ما چه علي دايي و چه بكن بائر با مشكل مواجه مي شوند.
    مهدي خبيري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص فرآيند انتخاب سرمربي تيم ملي ايران اظهار داشت: در همه جاي دنيا براي يك انتخاب راهكارهاي مختلفي وجود دارد و تيم‌هاي حرفه‌اي و فدراسيون‌هاي فوتبال از اين روش علمي پيروي مي‌كنند. در واقع همه مديران حرفه‌اي اول دنبال اين هستند كه بدانند از تيم ملي خود چه مي‌خواهند.
    عضو كميته آسيا ويژن در AFC ادامه داد: بحث مديريت در فدراسيون چند وجهي است و فقط به تيم ملي منحصر نمي‌شود، اما تيم ملي در اين پازل بخش پررنگ‌تري دارد.
    خبيري با بيان اين مطلب كه در ايران به اين مسائل توجه نمي‌شود، تصريح كرد: تقريبا استراتژي نانوشته‌اي را تنظيم كرده‌ايم و بدون توافق و سند به اجراي آن مي‌پردازيم. فوتبال ما از پايه دچار مشكل است.
    عضو سابق كميته انتقالي تصريح كرد: متاسفانه در حال حاضر تمام مسئولان و دست‌اندركاران ورزش قصد دخالت در اين كار را دارند حتي اگر ورزشي هم نباشند و بتوانند، اظهار نظر و اعمال نظر مي‌كنند و حتي در پاره‌اي از موارد كار هدايت را بر عهده مي‌گيرند.
    خبيري با تشبيه فوتبال به قطار تاكيد كرد: همه دوست دارند سوار اين قطار شوند و البته در واگن جلويي مستقر شوند؛ اما وقتي مي‌بييند عرصه سخت است، عقب‌تر مي‌آيند و اگر جا نباشند آويزان مي شوند. اگر هم نتوانند آويزان شوند به دنبال قطار مي‌دوند. در هر حال آنها مي‌خواهند حضور داشته باشند. به همين دليل است كه لوكوموتيورانان اصلي اين قطار نمي‌توانند جايگاهي داشته باشند.
    وي اذعان داشت: اين موضوع نشان مي‌دهد ما معادله هزار مجهولي فوتبال را در يك مجهول قرار داده‌ايم و آن هم انتخاب سرمربي تيم ملي است، بنابراين بدون اينكه به شخص خاصي نظر داشته باشم، معتقدم در اين سيستم چه علي دايي و چه بكن‌بائر به مشكل مي‌خورند.
    در واقع آنها ريسك مي كنند. چه كسي كه علي دايي را انتخاب كرده و چه دايي كه اين مسوليت را پذيرفته است.
    خبيري تاكيد كرد: اين حرف ها به معناي حمايت نكردن از تيم ملي نيست. همه ما موظف هستيم از تيم ملي و شخص انتخاب شده حمايت كنيم؛ اما با سوالاتي روبرو هستيم.
    عضو سابق كميته انتقالي اظهار داشت: نه تنها دايي شايد به هر كسي ديگري اين پيشنهاد مي‌شد آن را قبول مي‌كرد، چرا كه سرمربيگري در تيم ملي براي هر مربي افتخار است، اما در همه جاي دنيا به همه مديران حرفه‌اي ثابت شده كه بازيگري با مربيگيري تفاوت آشكاري دارد.
    وي تصريح كرد: براي مربيگري بايد مهارت‌هاي لازم كسب شود. همه مردم فوتبال را مي‌فهمند؛ ولي الزاما ياد نمي‌گيرند. مي‌توان در يك كلاس تئوري شنا شركت كرد؛ اما تا زماني كه در آب اين آزموده‌ها امتحان نشود، بي فايده است.
    خبيري اضافه كرد: سوال اين است كه علي دايي تا چه ميزان مسايل را در اين سطح ياد گرفته است؟ توانايي بالقوه ايشان بسيار بالاست و نه تنها وي بلكه تمام كساني كه در اين سطح فوتبال بازي كردند، از نيروهاي بالقوه ما هستند و براي استفاده از آنها بايد با نگاهي مديريتي برخورد كرد.
    وي ادامه داد: سوال دوم اينجاست كه آيا مي توانيم بگوييم چون دايي نيروي بالقوه‌اي است پس كارها را ياد گرفته و اختيار را دست او دهيم و انتظار نتيجه‌ هم داشته باشيم؟ مسئله مهم‌تر اينجاست كه بايد ديد چنين تفكراتي در دنيا موفق بوده‌اند يا نه.
    خبيري در پاسخ به اين سوال كه چرا اعضاي كميته انتقالي در زماني كه اختيار داشتند سرمربي تيم ملي را انتخاب نكردند، گفت: قصد داشتيم با انتخاب سرمربي تيم ملي اين معادله كوچك را حل كنيم. حتي با آرتور جرج، هم به توافق رسيديم؛ اما با جريان‌سازي‌هايي كه در اين راه شد نتوانستيم به اهدافمان برسيم. در ايران هزار كلمه را مي‌نويسيم تا يك جمله را نگوييم.
    وي تاكيد كرد: مربيان داخلي ما از توان بالايي برخوردار هستند؛ ولي ما قصد داشتيم براي تيم ملي از مربي استفاده كنيم كه تجربه حضور در جام جهاني را داشته باشد و در بين مربيان ايراني فقط ذوالفقار نسب اين شرايط را داشت.
    وي در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر وضعيت رسانه‌ها نگران‌كننده است. هزاران نفر به يك موضوع مي پردازند، در حالي كه معادلات ديگر هنوز حل نشده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل ملوان
    دايي: تا پايان سال اسامي تيم ملي را اعلام نمي‌كنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال و تيم سايپا گفت: تا زمان برگزاري آخرين ديدار ليگ برتر در سال 86 اسامي تيم‌ ملي را اعلام نخواهم كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي دو بر يك سايپا برابر ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي انجام شد. انتظار نداشتم ملوان اينقدر خوب بازي كند. در نيمه اول شاهد يك بازي متعادل بوديم؛ اما فرصت هاي گلزني ما بيشتر بود.
    وي افزود: قبل از آنكه گل مساوي را دريافت كنيم، مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به اين تيم بزنيم و در نيمه دوم بازي را در كنترل خود داشتيم. كسب اين سه امتياز به جايگاه سايپا در جدول خيلي كمك خواهد كرد.
    دايي در خصوص اينكه چرا كمتر در جريان مسابقه به لب خط مي‌رود، عنوان كرد: بازيكنان ما به بلوغ فكري رسيده‌اند و ديگر نياز زيادي به توصيه‌هاي من در جريان بازي ندارند.
    سرمربي تيم ملي در مورد اينكه فهرست تيم ملي را چه زماني اعلام خواهد كرد گفت: اسامي را تا آخرين ديدار ليگ برتر در سال 86 اعلام نمي‌كنم، زيرا مي‌خواهم رقابت بين بازيكنان ليگ وجود داشته باشد و انگيزه‌هاي لازم را براي انجام بازي بهتر داشته باشند.
    دايي در مورد دستيارانش در تيم ملي گفت: منتظر اعلام نظر دو دستيار خارجي هستم و با آنها مذاكره كرده‌ام. تا پايان ليگ قهرمانان آسيا در سايپا سرمربيگري خواهم كرد و پس از آن در مورد ادامه مربيگري در اين تيم تصميم‌گيري مي‌كنم.
    دايي با اشاره به تغيير رفتارش پس از حضور در تيم ملي به عنوان سرمربي گفت: نماينده مردم ايران هستم و مي‌خواهم كمتر عصباني شوم و قصد دارم به‌گونه‌اي رفتار كنم تا همه اخلاقم را بپسندند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاریخ بازی دوستانه با ایران اعلام شد تیم ملی فوتبال اسكاتلند 7 خرداد به تهران می آید

17 اسفند 1386 10:22
    منابع خبری اسكاتلند اعلام كردند: تیم ملی فوتبال این كشور، دوشنبه 7 خرداد به تهران سفر می كند.
    به گزارش شبكه خبر ، به نقل از خبرگزاری فرانسه ، تیم ملی فوتبال اسكاتلند كه خود را برای ادامه رقابت های یورو 2008 و نیز مقدماتی جام جهانی 2010 آماده می كند ، از فدراسیون فوتبال ایران درخواست كرده است ،دیدار دوستانه ای با تیم ملی كشورمان برگزار كند.
    خبرگزاری فرانسه امروز به نقل از منابع خبری اسكاتلند گزارش داد این تیم روز 28 ماه می (7 خرداد سال 1387) جهت انجام بازی دوستانه با تیم ایران به تهران سفر خواهد كرد.
    مسئولان فوتبال اسكاتلند در درخواست خود، پیشنهاد برگزاری 2 بازی رفت و برگشت را داده اند، اما فدراسیون فوتبال ایران پاسخ مثبت به این پیشنهاد را منوط به نظر كادر فنی تیم ملی كرده است .
    دو تیم ایران واسكاتلند ،پیشتر ،یك بار در بازی های جام جهانی 1978 مقابل هم قرار گرفته و به تساوی 1 - 1 رسیدند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سخنگوی فدراسیون فوتبال : ایران اسکاتلند هفتم خرداد ؛ یکشنبه معرفی دستیاران دایی

17 اسفند 1386 12:58
    رئیس كمیته تیم های ملی فدراسیون فوتبال اعلام كرد: تیم ملی فوتبال ایران، هفتم خرداد سال 87 به مصاف تیم ملی اسكاتلند خواهد رفت.
    مهدی تاج در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بر برگزاری بازی دوستانه با اسكاتلند تاكید دارد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال افزود: مشكلی برای بازی دوستانه مقابل اسكاتلند نداریم و مقابل این تیم به صورت رفت و برگشت بازی می كنیم.

تاج اعلام كرد: فدراسیون فوتبال اسكاتلند قول داده است با تركیب اصلی خود به مصاف تیم ملی فوتبال ایران بیاید.

نائب رئیس اول فدراسیون فوتبال تاكید كرد: هفتم خرداد با توجه به تایید سرمربی تیم ملی، به مصاف اسكاتلند خواهیم رفت.

تاج با بیان اینكه "فقط بازی با اسكاتلند قطعی است"، گفت: دیگر بازی های تداركاتی تیم ملی نیز روز یكشنبه در كمیته تیم های ملی تصویب می شود.

رئیس كمیته تیم های ملی فدراسیون فوتبال درباره بازی تداركاتی تیم ملی فوتبال با "بحرین" هم گفت: قرار است تاریخ این بازی تغییر كند و تاریخ نهایی این بازی، یكشنبه نهایی می شود.

تاج درباره ادامه فعالیت علی دایی در تیم سایپا همزمان با سرمربیگری تیم ملی فوتبال تصریح كرد: تا زمانی كه باشگاه سایپا نتواند گزینه مناسبی برای هدایت این تیم پیدا كند، دایی هر دو سمت را بر عهده خواهد داشت.

رئیس كمیته تیم های ملی فدراسیون فوتبال درباره معرفی دستیاران سرمربی تیم ملی خاطرنشان كرد: دایی در صحبت هایش، دو دستیار خارجی برای هدایت تیم ملی درخواست كرده است و روز یكشنبه این مسئله هم نهایی می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •