سرانجام الکس دل پیرو کاپیتان اسطوره ای یوونتوس تورین که این روزها حرف و حدیث های زیادی در مورد او شنیده می شد قرارداد خود با باشگاه یوونتوس تورین را تا سال 2010 میلادی تمدید کرد و بر تمامی شایعات اخیر خط قرمز کشید و موجبات خوشحالی طرفداران یوونتوس در سر تا سر جهان را فراهم کرد . امروز از صبح خیلی زود برنامه ویژه الکس با حضور مسوولین و اشخاص مهم مربوط به بانوی پیر شروع شد اما در کل حوادث اصلی جلسه به بیرون درج نشد. ولی نتایج و چهره اشخاص نشان می داد که همه راضی هستند .و در پایان روز نیز نتیجه چنین شد که همه خوشحال و سرخوش شدند. کارشناسان معتقدند که هواداران یووه نقش موثر و بی اندازه ای در ماندگاری دل پیرو در یووه داشتند ، عده بسیار زیادی که با نظر سنجی های بسیار خود از ارزوی خود برای ماندن کاپیتان و پرچم دار باشگاه خبر دادند. البته در این میان نقش مدیران فیات و خانواده انیلی که علاقه وافری به الساندرو دل پیرو دارند نیز بسیار مهم و حائز اهمیت بود. . یادمان نرود که اسطوره بیانکونری ها این روزها لحظات را برای تولد فرزندش با هیجان و اضطراب خاصی می گذاراند اما همچنان صبور و ارام است. به هر حال پس از مدتها هواداران یووه نفس راحتی کشیدند و از ماندن کاپیتان مطمئن شدند. در واپسین دقایق روز گذشته الساندرو دل پیرو با قراردادی دوساله با دستمزدی که مسولین یووه توافق کردند (تعیین شد که در سال اول 4 میلیون یورو و سال دوم 7/3 میلیون یورو دریافت کند) با یووه باشگاه محبوببش تمدید کرد و در این تیم بزرگ ماندگار شد.جان کلوده بلانک با رضایت خاصی از توافق به عمل امده صحبت می کند از توافقی که باید زودتر این حاصل می شد، توافقی که نشان از دوستی و صمیمیت فراوان در باشگاه بزرگ یووه می دهد، ما به او و وفاداریش ایمان داریم او یک بازیکن ویژه به شمار می رود این روزها تمام تیفوسی های بانوی پیرو از او و سرنوشتش می پرسیدند. ازا اینکه باید تایید کننده این توافق بزرگ باشم خوشحالم از اینکه هیجان زیبایی را به میلیون ها تیفوسی یووه هدیه دادیم. دل پیرو یک قهرمان در جهان است یک مثال واقعی از قهرمان و ستاره .، یک فوتبالیست بزرگ و سطح بالا که همچنان با امید و شادابی به بازی خود ادامه می دهد. ادامه فعالیت او در کنار ما یک برگه زرین و مهم در حیات باشگاه به حساب می اید. وی در ادامه از همکاری یوونتوس برای پرداخت دستمزد دل پیرو تشکر می کند و انان را در توافق حاصله بسیار موثر می داند. کوبولی مدیر بانکونری ها نیز خوشحالی خود را به وضوح نشان می دهد و می گوید: همگی از ته وجود راضی و خشنودیم ، این یک پیروزی واقعی بود، با شناختی که از الکس داشتیم به او و تصمیمش ایمان داشتم اما باید اعتراف کنم که وفاداری بزرگ کاپیتان به ما ثابت شد. دل پیرو برای ما بسیار ارزش داشت و دربرنامه های اینده ما نقش مهم و با ارزشی ایفا خواهد کرد. ادامه بازی او برای بسیاری یک لذت است ، لذتی که بسیاری از هوادارانش از بازی او می برند، کسانی که به او افتخار می کنند او افتخار بزرگ ما است و ما نیز افتخار می کنیم او با پیراهن باشگاه ما بازی خواهد کرد. همه باور داریم که او در سال اینده برای ما و یووه نقش بسیار تعیین کننده ای را خواهد داشت. این سخنان مدیران بانوی پیر است ، مسولینی که سرانجام درک کردند یوونتوس بدون الکس چندان خوشایند نیست و همه تیفوسی های بیانکونری خواهان بازی الساندرو دل پیرو در یوونتوس هستند و چشم بازی کاپیتان با رنگی به جز سیاه وسفید یووه را ندارند. باید بگویم طرفداران یووه بیش از هر مدیران از ماندن الکس خوشحالند ،حتی شاید بیشتر از خود الکس! الکس نیز پس از تمدید قرارداد دو ساله با یووه اظهار داشت: امروز یک روزمهم و کاملا متفاوت را بار دیگر تجربه کردم ، روزی که با انتخاب قطعی خود را نشان دادم، این یک انتخاب شایسته و قاطع در زندگی و دوران بازیگری ام به شمار می رود.امروز یک شوق وهیجان را درخود حس می کنم،در لحظاتی که منتظر تولد فرزندم هستم. یوونتوس به من چیزهای بسیار زیادی داده است و می خواهم با این تیم و در کنار این تیم به پیروزی ها ی خود ادامه دهم و با یووه ادامه دهم تا پیروز شوم. امضای قرارداد من طولانی شد اما ما در نهایت در کنار هم ماندیم و انها نیز مرا نگاه داشتند. از تمام کسانی که با من بودند و در این مدت تلاش کردند مانند بلانک ، سکو ، برادرم استفانو و داریوتوستتی مدیر دفتر فامیلی و مدیری که ده سال است با هم کار می کنیم تشکر دارم. من ارام و مطمئن بودم برای اینکه یک برنامه واقعی داشتیم و می خواهیم برگردیم ورضایت بزرگ هوادارنمان را سبب شوی