تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 413 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

ملی پوش کامرونی بارسا، ساموئل اتوو که در بازی دیشب راس دقیقه ۴۳ یک موقعیت بسیار عالی را به راحتی از دست داد، بعد از مسابقه و توقف بارسا برابر راسینگ سانتاندر پشت میز مصاحبه سایت Sport Catalunya نشت و در باره بازی توضیح داد.

چرا در اولین بازی لیگ متوقف شدید؟

آن ها روش مقابله با ما را به خوبی بلد بودند. همچنین می دانستند که چگونه با حیله های فوتبالی تیم ما و خط حمله ما را گمراه کنند. ترکیب دفاعی آن ها خط حمله ما را آزار شدیدی می داد.

آیا دلیل اصلی توقف این بود؟

از نظر من دلیل اصلی توقف ما در اولین بازی لیگ این بود که راسینگ برای شکست بارسا پا به میدان گذاشته بود. همچنین تشویق هواداران حریف روی روحیه ما تاثیر جدی می گذاشت.

نحوه بازی راسینگ چطور بود؟

آن ها هر لحظه در زمین متفاوت بازی می کردند، همین باعث می شد تا تمام اندیشه های رایکارد اشتباه شود. از نظر من آن ها در برابر ستارگان ما بازی خوبی را ارائه دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن بارسا چهار شنبه با اینتر بازی داره.
    بازی بعدی
    چهارشنبه 7 شهریور 1386

جام خوان گمپر

اینتر میلان
    VS
    بارسلونا

ورزشگاه: نیوکمپ

ساعت 23:30 (به وقت ایران)

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دمش گرم عجب بازي اي بشه........تلوزيون نشون ميده؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

9 ...

هميشه بازيهاي بارسا پخش ميشده تعجبم كه پخش نكردن
    اینجور که مجری گفت مربوط میشه به خرید و فروش پخش بازیها که هنوز دقیقا انجام نشده (اسپانسرها).

ربطی به بارسا یا شبکه 3 نداشت. بازی رئال هم پخش نشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

به نظر من این آنری بریا بارسا دردسر ساز خواهد شد.اگه تو زمین باشه به علت تعدد مهاجمین یه دردسره

اگه نباشه هم واسه اونایی که تو زمینن ترس ایجاد میشه.

داره خودمونی میشه 2n.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[خیلی تاپیکه خوبیه با حرفت موافقم متعصب ترین طرفدارا ما بارساست

Only بارسلونا

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بارسلونا در پاسخ به شایعات:رونالدینیو فروشی نیست

باشگاه فوتبال بارسلونا در پاسخ به علاقمندی باشگاه چلسی مبنی بر جذب رونالدینیو اعلام کرد این بازیکن فروشی نیست.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آی تی ان، باشگاه بارسلونا اطمینان دارد که علیرغم پیشنهاد 40 میلیون پوندی باشگاه چلسی، رونالدینیو نیوکمپ را ترک نخواهد کرد. تکسکی بگیریستاین مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا شایعات مربوط به علاقمندی رومن آبراموویچ به رونالدینیو و همچنین ملاقات مالک چلسی با برادر این بازیکن را رد کرده است.

بر پایه این گزارش، مهاجم 27 ساله تیم بارسلونا 3 سال دیگر با این تیم قرارداد دارد . بگیرستاین گفت: رونالدینیو بازیکن ماست و من تردیدی ندارم که او در این تیم می ماند. اینکه باشگاه های بزرگ دنیا به دنبال به خدمت گرفتن رونالدینیو هستند طبیعی است اما موضع باشگاه بارسا هم روشن است. رونالدینیو با ما قرارداد منعقد کرده است.

لازم به ذكر هست كه اين خبر قديمي نيست دوستاني كه اين يكي دو روز خبرهاي بارسا رو دنبال نكردند اينو هم بخونند
    رونالدينيو به دلیل "مالیات" قصد ترك اسپانيا را دارد

"رونالدينيو" مهاجم برزيلي تيم بارسلونا قصد دارد اسپانيا را در پي فشار اداره ماليات اين كشور ترك كند.

روزنامه ورزشي آس چاپ مادريد امروزدوشنبه گزارش داد: برادر رونالدينيو كه مديربرنامه‌هاي وي نيز هست در لندن در جست وجوي تيمي براي آينده اين بازيكن و خروج وي از بارسلوناست .

بنا برگزارش امروز دوشنبه ايرنا از مادريد ، رونالدينيو با اين اقدام تصميم دارد از پرداخت ‪ ۴۳‬درصد از درآمد سالانه خود از امسال كه پنج سال از اقامتش در اين كشور مي‌گذرد به اداره ماليات اسپانيا جلوگيري كند.

رونالدينيو امروز به قانون اساسي اسپانيا سوگند ياد مي‌كند و مليت اسپانيايي كسب خواهد كرد.

درآمد سالانه رونالدينيو در سال گذشته ميلادي ‪ ۲۳‬ميليون يورو بوده است و از امسال بايد ‪ ۹/۹‬ميليون يورو آن را به اداره ماليات پرداخت كند.

به نوشته رونامه آس ، باوجود اين كه مقامهاي باشگاه بارسلونا اين خبر را تكذيب كرده‌اند، اما وي احتمال دارد در چند ساعت آينده با مقامهاي باشگاه چلسي به توافق برسد.

باشگاه چلسي حاضر به پرداخت ‪ ۷۰‬ميليون يورو براي خريداري رونالدينيو است و مقامهاي باشگاه بارسلونا در صورت انتقال بازيكن برزيلي خود تصميم دارند ‪ ۴۰‬ميليون از آن مبلغ را بابت خريداري "دني آلوس" مدافع برزيلي باشگاه سه‌ويا پرداخت كنند.

سايه سنگين آبراموويچ بر سر لاليگا

منابع خبري انگلستان در وب سايت‌هاي خود، از انتقال قريب الوقوع رونالدينييو به چلسي سخن گفتند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، قرار است قراردادي داخلي ميان وكيل اين مهاجم برزيلي و رومان آبراموويچ منعقد شود و اين جادوگر برزيلي در فصل نقل و انتقالات زمستاني، راهي اين باشگاه لندني شود.
    اين بازيكن برزيلي به خاطر قوانين دست و پاگير مالياتي در اسپانيا تصميم به ترك لاليگا گرفته است.
    وي به خاطر از دست ندادن ليگ قهرمانان در لباس چلسي از ريكارد خواسته تا نام وي را در فهرست اوليه يوفا وارد نكند؛ اما بعيد به نظر مي‌رسد اين مربي كه فصل جديد را نيز چندان مطمئن آغاز نكرده، اين درخواست را قبول كند.
    رونالدينييو پس از رسوايي اخلاقي در جام جهاني، افت شديد تكنيكي در كاتالونيا و رد درخواست ميلان براي انتقال در تابستان، انگلستان را تنها جايي مي بيند كه مي تواند براي درخششي دوباره و بازگشت به تيتر اول روزنامه ها، اميدوار باشد.
    اين خبرها رو اينجا نياوردم تا تكذيبيه اش بياد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دمش گرم عجب بازي اي بشه........تلوزيون نشون ميده؟
    تلویزیون بطور مستقیم پخش میکنه.

به نظر من این آنری بریا بارسا دردسر ساز خواهد شد.اگه تو زمین باشه به علت تعدد مهاجمین یه دردسره

اگه نباشه هم واسه اونایی که تو زمینن ترس ایجاد میشه.
    به نظر من شما طرفدار بارسا نیستی....!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اینم جدیدترین اظهار نظر رونی در مصاحبه با سایت گل
    بازیکن 27 ساله می گوید: «من تصمیم گرفته ام که با تلاش زیاد همه را متقاعد کنم که این بهترین فصل من است. من واقعا به خاطر چیز هایی که در پیش فصل اتفاق افتاد خوشحال شدم. وقتی شما در وضعیت خوب فیزیکی قرار دارید، چیزها خیلی آسان تر به دست می آیند و هر روز من انگیزه بیشتری پیدا می کنم.»

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

كسي ميدونه تركيت امشب بارسا چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •