تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 11 از 2014 اولاول ... 78910111213141521611115111011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض اخبار باشگاه : شرط قطبي براي خارجي ها

بعد از اينكه چند بازيكن خارجي در تمرين سرخپوشان تست دادند و مورد پسند كادر فني قرار نگرفتند، اين ركورد شكسته شد ولي هنوز قطعي نشده!
    چند روزي است كه يك بازيكن صربستاني و يك بازيكن آفريقايي در تمرين پرسپوليس تست مي دهند كه بالاخره ديروز بعد از تمرين، قطبي اين دو بازيكن را كنار كشيد و به آن ها گفت كه روي آن ها نظر دارد اما براي عقد قرارداد از آن ها فرصت خواست و براي ثبت قرارداد شرطي براي آن ها گذاشت و به آن ها گفت اگر تا چند روز بازيكن خارجي ديگري مورد پسند كادر فني قرار نگرفت، اين دو بازيكن مي توانند به پرسپوليس بپيوندند.

لازم به ذكر است كه قطبي در آخر تمرين در پاسخ به خبرنگاران گفت: بازيكن خارجي كه در پرسپوليس بازي مي كند بايد از بقيه بازيكنان يك سر و گردن بالاتر باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض اخبار باشگاه : قطبي: مى‌دانيم‌ چگونه‌ بايد پگاه‌ گيلان‌ را ببريم‌ کارى‌ به‌ حرف‌ مردم‌ ندارم، من‌ در

افشين‌ قطبى‌ در آستانه‌ ديدار هفته‌ دوم‌ تيمش‌ برابر پگاه‌ گيلان‌ در مورد وضعيت‌ کنونى‌ پرسپوليس‌ و برنامه‌هاى‌ آتى‌اش‌ در رقابتهاى‌ ليگ‌برتر به‌ سئوالات‌ ما پاسخ‌ داد.
    بحث‌ حضور بازيکنان‌ جديد در پرسپوليس‌ به‌ کجا کشيد؟
    براى‌ تقويت‌ بيشتر و آمادگى‌ تيم‌ براى‌ مسابقات‌ آتى‌ در نظر داريم‌ سه‌ بازيکن‌ جديد ديگر را به‌ خدمت‌ بگيريم. در اين‌ مورد با مسئولان‌ باشگاه‌ صحبت‌ کرده‌ام‌ و موافقت‌ آنها نيز براى‌ حضور اين‌ سه‌ بازيکن‌ جديد گرفته‌ شده‌ است.
    شرايط‌ پرسپوليس‌ را چگونه‌ مى‌بيني؟
    تيم‌ شرايط‌ بسيار خوبى‌ دارد. ما تمام‌ تلاش‌ خود را به‌ کار گرفته‌ايم‌ تا در بازيهاى‌ آينده‌ موفق‌ باشيم.
    براى‌ ديدار با پگاه‌ گيلان‌ چه‌ تمهيداتى‌ انديشيده‌ايد؟
    اصلاً‌ مهم‌ نيست‌ که‌ تيم‌ حريف‌ چگونه‌ بازى‌ مى‌کند بلکه‌ مهم‌ اين‌ است‌ که‌ ما مى‌دانيم‌ چگونه‌ بايد اين‌ تيم‌ را ببريم. از نظر فنى‌ هم‌ بايد بگويم‌ مى‌خواهيم‌ فضاى‌ بين‌ خطوط‌ را به‌ حداقل‌ رسانده‌ و خط‌ دفاع‌ و هافبک‌ را با هم‌ هماهنگ‌تر سازيم‌ تا با کمترين‌ تغيير، بهترين‌ نتيجه‌ را بگيريم. شخصاً‌ دوست‌ دارم‌ فورواردها اولين‌ خط‌ دفاعى‌ پرسپوليس‌ باشند تا بازى‌ براى‌ حريف‌ دشوارتر شود.
    خط‌ دفاعى‌ شما مشکل‌ دارد؟
    اگر منظورتان‌ ديدار با صنعت‌ نفت‌ آبادان‌ است، درست‌ مى‌گوييد. در آن‌ بازى‌ واقعاً‌ گلهاى‌ مفتى‌ خورديم. پرسپوليس‌ برابر صنعت‌ نفت‌ سازماندهى‌ خوبى‌ نداشت‌ اما در بازى‌ آينده، اين‌ مشکل‌ ديگر وجود ندارد. اگر بخواهيم‌ اول‌ باشيم، نبايد در زمين‌ حريف‌ دو گل‌ بخوريم‌ البته‌ بازى‌ در زمين‌ حريف‌ دشوار است‌ اما بايد کارى‌ انجام‌ دهيم‌ تا دشوارى‌ها به‌ حداقل‌ برسد. خدا را شکر مى‌کنم‌ که‌ بازيکنان‌ ما مى‌خواهند بهتر شوند.
    در کار مربيگرى‌ ظاهراً‌ سخت‌گير هستيد.
    گاهى‌ اوقات‌ بله، براى‌ بازيکنان‌ سخت‌ مى‌گيرم‌ و بعضى‌ وقتها نيز با آنها راحت‌ هستم. من‌ نمى‌خواهم‌ بازيکن‌ مرا دوست‌ داشته‌ باشد بلکه‌ مى‌خواهم‌ بهترين‌ بازى‌اش‌ را انجام‌ دهد. براى‌ من‌ مهم‌ نيست‌ که‌ بازيکن‌ در مورد من‌ چگونه‌ فکر مى‌کند بلکه‌ برايم‌ مهم‌ است‌ که‌ چگونه‌ بازى‌ مى‌کند.
    در بازى‌ قبلى‌ حميد استيلى‌ با اختيار تام‌ ارنج‌ کرد؟
    کارى‌ به‌ حرف‌ مردم‌ ندارم، من‌ در پرسپوليس‌ حرف‌ اول‌ و آخر را مى‌زنم. اگر هم‌ در بازى‌ صنعت‌ نفت‌ آبادان‌ با ساير مربيان‌ مشورت‌ کردم‌ چون‌ تازه‌ آمده‌ بودم‌ و بر اوضاع‌ اشراف‌ نداشتم. اصلاً‌ اين‌ مشورت‌ از تيزهوشى‌ من‌ بود.
    چند درصد احتمال‌ پيروزى‌ مقابل‌ پگاه‌ را مى‌دهيد؟
    من‌ با درصد کار نمى‌کنم، اميدوارم‌ موفق‌ شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض اخبار باشگاه : واعظي: مقابل‌ پگاه‌ گيلان‌ گل‌ نمى‌خوريم!

فعلاً‌ حسن‌ رودباريان‌ مصدوم‌ بوده‌ و سنگربان‌ شماره‌ يک‌ پرسپوليسى‌ها مهدى‌ واعظى‌ است‌ که‌ از لحاظ‌ آمادگى‌ نسبت‌ به‌ دو نفر ديگر ارجحيت‌ دارد.
    واعظى‌ در خصوص‌ بازى‌ فردا ادعاى‌ جالبى‌ کرده‌ و در حاشيه‌ تمرين‌ ديروز خطاب‌ به‌ خبرنگاران‌ گفته‌ است: مقابل‌ پگاه‌ گيلان‌ گل‌ نمى‌خوريم!
    واقعيت‌ مطلب‌ اين‌ است‌ که‌ با توجه‌ به‌ ضعف‌هاى‌ پرسپوليسى‌ها در خط‌ دفاعي، اين‌ ادعا کمى‌ دور از ذهن‌ به‌ نظر مى‌رسد مگر اينکه‌ واقعاً‌ در طول‌ اين‌ يک‌ هفته‌ مدافعان‌ پرسپوليس‌ متحول‌ شده‌ باشند و آنقدر هماهنگى‌ بين‌ حاضران‌ در اين‌ خط‌ به‌ وجود آمده‌ باشد که‌ قفل‌ دروازه‌ پرسپوليس‌ باز نشود

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كريم باقري و رودباريان به دليل مصدوميت اين هفته غايب هستند .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : ليت سينكى (آقاي گل كامرون) در يكقدمي پرسپوليس

در صورت توافق مدير برنامه هاى ليت سينكى با حبيب كاشانى بر سر مسائل مالى، اين بازيكن رسماً به پرسپوليس خواهد پيوست.

ليت سينكى اهل كنگو پس از چند روز حضور در تمرينات پرسپوليس مورد تأييد قطبى قرار گرفت و از لحاظ فنى مشكلى براى پيوستن به اين تيم ندارد اما ظاهراً طرفين هنوز درخصوص مسائل مالى با هم به توافق نرسيده اند و به گفته مدير برنامه هاى ليت سينكى درصورتى كه در اين خصوص توافقاتى حاصل شود اين فوروارد ۲۱ ساله سرخپوش خواهد شد. گفته مى شود اين مهاجم اهل كنگو در ۲ فصل اخير آقاى گل ليگ كامرون بوده است

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشالا فردا ببریم تا ۶ امتیازی بشیم. تا اینجا که ۶ امتیازی نداریم تا ببینیم فردا چی میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض شیث رضایی: به خاطر بازوبند كاپیتانی موهایم را كوتاه كردم!

پس از مصدومیت باقری در بازی اول، بازوبند كاپیتانی پرسپولیس به شیث رضایی سپرده شد تا در بازی مقابل پگاه این بازیكن ۲۳ ساله جلوتر از سایر بازیكنان پرسپولیس به زمین بیاید.

پس از مصدومیت باقری در بازی اول، بازوبند كاپیتانی پرسپولیس به شیث رضایی سپرده شد تا در بازی مقابل پگاه این بازیكن ۲۳ ساله جلوتر از سایر بازیكنان پرسپولیس به زمین بیاید.
    ● وضعیت تیم چطور است؟
    ▪ بسیار خوب. پس از برد شیرین هفته اول مقابل صنعت نفت در بازی مقابل پگاه گیلان با روحیه بهتر و شاداب تری بازی خواهیم كرد.
    ● شرایط بازی با پگاه چگونه است؟
    ▪ در این هفته تمام تمركزمان را به بازی با پگاه معطوف كرده ایم و این حریف شمالی را دست كم نمی گیریم. بازی راحتی مقابل این تیم نداریم و باید از دقایق اول به فكر زدن گل برتری باشیم تا با جمع كردن امتیاز در هفته های اول بار خود را برای قهرمانی ببندیم.
    ● سال گذشته پرسپولیس در ۴ هفته اول بد كار نكرد اما در ادامه امتیازات زیادی را نیز از دست داد.
    ▪ نمی خواهیم اشتباهات فصل قبل تكرار شود. سال گذشته حسرت امتیازات از دست رفته در میانه های فصل را در هفته های پایانی خوردیم. مطمئناً اگر بخواهیم امسال قهرمان می شویم.
    ● در سیستم ۲-۵-۳ راحت تر هستید یا ۲-۴-۴؟
    ▪ سال گذشته نمی توانستم خوب بازی كنم چون در سیستم ۲-۴-۴ نمی دانستم در زمین چه كاره ام! اما امروز در پست دفاع راست كه پست اصلی ام است احساس ناراحتی نمی كنم و وظیفه ام را به خوبی می دانم.
    ● تفاوت كار با قطبی و دنیزلی در چیست؟
    ▪ هر مربی تفكرات خاص خودش را دارد و نمی توان ۲ مربی را با هم مقایسه كرد چون نوع تمرین مربیان با هم متفاوت است.
    ● برخی بازیكنان می گویند قطبی از تاكتیك های پیچیده ای استفاده می كند كه نمی توان به سادگی با آن كنار آمد؟
    ▪ به نظرم بازیكنی كه به پرسپولیس می آید باید تاكتیك پذیر بوده و بتواند با هر وضعیتی در تیم كار كند.
    ● بازوبند كاپیتانی در بازی فردا به شما سپرده شده، چه احساسی دارید؟
    ▪ افتخار می كنم در سن ۲۳ سالگی موفق به بستن بازوبند كاپیتانی پرسپولیس می شوم. وظیفه سنگینی برعهده ام گذاشته شده و باید رفتارهایم تغییر كند. حتی موهایم را نیز كوتاه كرده ام چون معتقدم كاپیتان پرسپولیس باید مثل یك الگو رفتار كند. امیدوارم وظیفه ام را به خوبی انجام دهم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خدا کنه مثل پارسال نشه

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به به آقا امیر شما هم پرسپلیسی هستین ؟ چه خبر ؟

من میگم نیمه اول 2 تا میزنه
    Last edited by dark fear; 24-08-2007 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

12 اخبار باشگاه : پرسپوليس امروز تهران را مي لرزاند ؟!

با نگاهي مختصر به وضعيت دو تيم پرسپوليس وپگاه بدون درنگ هر كسي پرسپوليس را برنده بازي مي داند . پگاه گيلان در دو بازي گذشته ي خود درورزشگاه آزادي مقابل پرسپوليس چهارده گل دريافت كرده است و همين امرموجب ترس و استرس فراوان بازيكنان پگاه از بازي فردا خواهد شد .
    اما نبايد فراموش كرد كه فصل گذشته تيم پگاه در مسابفات ليگ يك حدود ده بازي دروازه خود را بسته نگه داشت . خط دفاع پگاه شايد تنها نقطه ي اتكاي اين تيم شمالي باشد وگرنه اين تيم نه در هافبك و نه درخط حمله تيمي نيست كه بتواند موجب آزار پرسپوليس باشد .
    اما همه ي اين ها يك روي سكه بود و روي ديگرسكه به اتفاقات خود فوتبال مربوط ميشود . مسلما دست كم گرفتن پگاه از سوي بازيكنان و حتي ما تماشاگران بازي فردا مي تواند موجب ناكامي تيم باشد .
    نكته اي كه اميدواريم از سوي كادرفني به بازيكنان يادآوري شده و غرور كاذب از تيم دور شود تا شاهد دومين برد پرسپوليس در ليگ هفتم باشيم.
    نكته اي ديگري كه اميدواريم كادرفني به خوبي آن را تيم جا بيندازند اين هست كه زدن گل زودهنگام به اين تيم شايد باعث گل باران شدن پگاه شود چون همان بحث ترس و دلهره از نام حريف باعث آشفتگي تيم پگاه خواهد شد . اين امر مستلزم حمايت همه جانبه ي هواداران نيز هست .
    مسلما بازنده ي بازي فردا كساني هستند كه فردا به استاديوم نمي روند . زيرا اين بازي اولين بازي خانگي پرسپوليس در فصل جاري است و مي تواند موجب افزايش انگيزه كادرفني و بازيكنان جديد باشد .
    تنها نگراني هواداران غيبت كريم باقري دربازي فردا است كه به نظر من خلا باقري در بازي فردا خيلي احساس نمي شود زيرا كريم در بازي قبلي در پست هافبك دفاعي بازي مي كرد كه از ديد من خود پگاه در آن نقطه ضعف هاي زيادي دارد و نمي تواند باعث آزار پرسپوليس شود .
    واز طرفي وقتي به هافبك هاي شوت زن پرسپوليس نظير آقايي و بادامكي نگاه مي كنيم وضعف ساشا اليچ در دفع توپ هاي داخل چارچوپ را مي بينيم به اين نتيجه مي رسيم كه زدن گل زودهنگام ازاين طريق ممكن مي شود و مي توان خيلي زود دفاع پگاه را ازهم گسست .
    فراموش نكنيم عباس آقايي چهار سال پيش با پيراهن پاس از طريق همين شوت ها به ساشا اليچ دروازه بان وقت پرسپوليس گل زد و راه گل زدن به اين دروازه بان را به خوبي مي داند.
    نبايد فراموش كرد كه پگاه تيم از پيش باخته اي نيست وباخت هفته ي قبل به سپاهان باعث بالا رفتن انگيزه ي بازيكنان اين تيم شده است و پرسپوليس بايد مثل بازي گذشته هوشيارانه و منطقي بازي كند تا اقتدار خود را يك بار ديگر نشان دهد .

احتمال برد پرسپوليس : 50 درصد
    احتمال برد پگاه : 10 درصد
    احتمال مساوي : 40 درصد

به اميد موفقيت ارتش سرخ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •