مرد :
معين
سياوش قميشی
ابی
زن :هايده
مرد :
معين
سياوش قميشی
ابی
زن :هايده
رسما باید امروز رای گیری تموم شه یکی برادری کنه نتیجه رو بگه
سلام
من فردا نتيجه نهايي رو اعلام مي كنم.
مهدی جان عزیز منتظریم ولی با این حجم انتخاب فکر کنم سیاوش قمیشی و هایده اول بشند
مرد:
1-ابي
2-معين
3-فرهاد
4-فرامرز اصلاني
زن:
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووق
نوشته شده توسط Gangster_Benington
آقاي Gangster_Benington اگر پست اول آقا مهدي را ميخواندي متوجه ميشدي كه بايد فقط 3 نفر را انتخاب كني و نفر چهارم رايي نمي آورد.
نوشته شده توسط Mehdi Best
آقاي مهدي بست ممنون ميشيم هر چي زودتر نتايج را اعلام فرماييد . طبق قولتون گفتيد كه آخر شهريور نتايج را اعلام ميكنيد.
ممنون و متشكر
Last edited by mostafaeshghi; 24-09-2005 at 20:34.
سلام
بالاخره موقع اعلام نتايج نهايي نظرسنجي بهترين خواننده مرد و زن رسيد.
بدون هيچ مقدمه اي به سراغ اعلام نتايج مي رم:
خواننده هاي مرد:
1 - سياوش قميشي با 139 راي (34 راي اول)
2 - ابراهيم حامدي (ابي) با 57 راي (7 راي اول)
3 - شادمهر عقيلي با 39 راي (7 راي اول)
4 - معين با 33 راي (6 راي اول)
5 - داريوش با 29 راي (5 راي اول)
خواننده هاي زن:
1 - مرحوم هايده با 75 راي (22 راي اول)
2 - گوگوش با 53 راي (10 راي اول)
3 - هنگامه با 26 راي (5 راي اول)
4 - شكيلا با 25 راي (6 راي اول)
5 - مهستي با 24 راي (3 راي اول)
با عرض پوزش به دليل اينكه بايد الان آفلاين بشم بقيه نفرات از نفر ششم و به بعد را فردا به طور كامل اعلام مي كنم.
مهدي خان عزيز سلام
من الان به يقين رسيدم كه شما از اين كساني هستي كه فقط ادعاي مسلماني دارند و فقط براي ريا و تظاهر به اينطور مسايل گير مي دهند اما خودشون از همه بدتر هستند.
شما اگه واقعا اهل عمل بودي اصلا در اين تاپيك وارد نمي شدي. اما گويا شما بيشتر از همه (حتي اون دوستاني كه در اين تاپيك راي دادند) به اين تاپيك و نتايجش علاقه مند هستي كه از همه بيشتر در اين تاپيك پست مي دهي!
يك نكته رو هم بگم و اون اينكه مطمئن باش به اندازه اي از اصطلاحات و معاني آنها آگاهي دارم كه بدونم چه چيزي رو در كجا دارم مي نويسم.
شما هم اگه ادعاي مسلماني داري بهتره به جاي پشت سر مرده حرف زدن! طلب مغفرت و بخشش براي ايشون بكني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)