تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 124 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نه پدارم جان، مشکلی نیست.(البته اگه فن کنسولت رو 12 ولت نکردی و تغییرات روش بوجود نیاوردی) .
    نه پیمان جان
    12 ولت نکردم
    ممنون

2. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پیمان جان
    من motherboard ام lan به صورت onboard داره Asus هست مین برد
    lan رو نصب کردم
    مثل پست اول تاپیک همون IP ها رو دادم
    و کابل رو هم به کنسول وصل کردم و ارتباط برقرار شد

و وقتی تو DASHBOARD گزینه JOIN LIVE رو زدم تو PC شروع کرد به وصل شدن به INTERNET

ولی بعدش که رفت تو TEST CONECTION دفعه اول تست ها رو که انجام میداد NETWORK ADAPTER رو شناخت
    و WIRED نوشت
    و خودش IP رو به صورت AUTOMATIC داد و CONFIRM داد که با اون IP که پست اول گذاشته فرق داشت

منم به گفته پست اول MANUAL کردم و همون IP رو دادم

اما حالا هر چی TEST رو میزنم میاد تا IP
    رو IP یکم طول میکشه و FAILED میده و دیگه هم خودش اتوماتیک تماس نمیگره برای وصل شدن به اینترنت تو PC

دوباره همه چیز رو چک کردم درایور LAN رو هم نصب کردم اما همونجوریه

میدونی علت چیه ؟

راستی این که گفته بودن تو پست اول که درایوی که WINDOWS توش نصبه بهتره NTFS باشه این تاثیر داره ؟
    چون ماله من FAT هست

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پیمان جان
    من motherboard ام lan به صورت onboard داره Asus هست مین برد
    lan رو نصب کردم
    مثل پست اول تاپیک همون IP ها رو دادم
    و کابل رو هم به کنسول وصل کردم و ارتباط برقرار شد

و وقتی تو DASHBOARD گزینه JOIN LIVE رو زدم تو PC شروع کرد به وصل شدن به INTERNET

ولی بعدش که رفت تو TEST CONECTION دفعه اول تست ها رو که انجام میداد NETWORK ADAPTER رو شناخت
    و WIRED نوشت
    و خودش IP رو به صورت AUTOMATIC داد و CONFIRM داد که با اون IP که پست اول گذاشته فرق داشت

منم به گفته پست اول MANUAL کردم و همون IP رو دادم

اما حالا هر چی TEST رو میزنم میاد تا IP
    رو IP یکم طول میکشه و FAILED میده و دیگه هم خودش اتوماتیک تماس نمیگره برای وصل شدن به اینترنت تو PC

دوباره همه چیز رو چک کردم درایور LAN رو هم نصب کردم اما همونجوریه

میدونی علت چیه ؟

راستی این که گفته بودن تو پست اول که درایوی که WINDOWS توش نصبه بهتره NTFS باشه این تاثیر داره ؟
    چون ماله من FAT هست
    آی.پی رو روی اتوماتیک نذار. مقدار بده ... راستی، اینترنتت ADSLـه ؟ اگه آره، NAT هست یا همینطوری با یوزر پسورد وارد کانکت میشی؟ اگه نت باشه که مشکلی نیست . اما اگه یوزر و پسوردی هست باید از یوزر نیم و پسورد اینترنتت رو که توی کامپیوتر میزنی، داخل کنسول هم بدی. توجه کن این مورد بستگی مستقیم به آی.پی داره و اگه یوزر نیم و پسوورد رو ندی. باز هم در قسمت آی.پی Failed میزنه.

5. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آی.پی رو روی اتوماتیک نذار. مقدار بده ... راستی، اینترنتت ADSLـه ؟ اگه آره، NAT هست یا همینطوری با یوزر پسورد وارد کانکت میشی؟ اگه نت باشه که مشکلی نیست . اما اگه یوزر و پسوردی هست باید از یوزر نیم و پسورد اینترنتت رو که توی کامپیوتر میزنی، داخل کنسول هم بدی. توجه کن این مورد بستگی مستقیم به آی.پی داره و اگه یوزر نیم و پسوورد رو ندی. باز هم در قسمت آی.پی Failed میزنه.
    سلام پیمان جان
    مشکل از همون ip بود
    همون مقدرا 1 رو که دادم درست شد که تو پست سوم sam fisher گفته بودن باید 2 باشه
    همون 1 رو دادم درست شد
    و الان داره اون update که اولین بار بعد از وصل شدن انجام میشه رو انجام میده

نه ADSL نیست برای بازی نمیخوام
    فقط برای UPDATE میخوام که خیلی هم سریع داره UPDATE میشه با DIAL UP
    ممنون

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

اقا تاپیک رو از اول تا اخر خوندم !! چند تا سوال واسم پیش امد

1.بازیام همه مالزین و از اونجا که save بازی دارم بعد از وصل شدن به XBL بن میشم ؟؟؟؟؟؟؟

2.همچنین اگر حتی فریمور ixtreme نصب کنم بازم نباید با مالزی وصل بشم برای جلوگیری از بن شدن؟؟؟؟؟

3.مقالتون رو خوندم خیلی تپل بود دمتون گرم. ولی XDVDMulleter رو از 4جا دانلود کردم بازم موقع اجرا ارور داد همچنین Microsoft .NET Framework 2.0 رو هم دانلود کرم وقتی میخام instal کنم 2تا گزینه داره یکی remove و یکی repair که من repair رو انتخاب کردم ولی بازم موقع باز کردن XDVDMulleter ارور داد!!!!!!!!!!!!!!

4.برای وصل کردن xbox360 روی مانیتور T1900 کابل vga بهتره یا کابل hdmi ؟؟؟؟میدونم جاش نیس منتها تاپیک مربوطه مدت زیاذی هس کسی نرفته!!!!!!
    فقط بی زحمت جوابارو کامل بدین .ممنون
    Last edited by kod89; 12-10-2008 at 00:27.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان من با يه كابل X360و به مودم وصل كردم وقتي test connection ميزنم به DNS كه مي رسه failed ميده.مشكل چيه؟؟

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من با يه كابل X360و به مودم وصل كردم وقتي test connection ميزنم به DNS كه مي رسه failed ميده.مشكل چيه؟؟
    اگه adsl هستش باید Dns رو دستی وارد کنی از همون شرکتی که اینترنت گرفتی سوال کن فکر کنم مشکل حل بشه

11. این کاربر از hamidreza_b91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام به همگی
    من اینترنت ADSL دارم مودم هم دارم میخواستم ببینم چطور میتونم کنسول رو به مودم وصل کنم.
    تو صفحه ی اول خوندم که باید کابل Cross تهیه کنم.پس این کابل اینترنت که تو جعبه ی کنسول هست چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من اینترنت ADSL دارم مودم هم دارم میخواستم ببینم چطور میتونم کنسول رو به مودم وصل کنم.
    تو صفحه ی اول خوندم که باید کابل Cross تهیه کنم.پس این کابل اینترنت که تو جعبه ی کنسول هست چیه؟؟؟
    من با همین کابل تو جعبه وصل کردم مشکل نداشت یک طرفش رو زدم به مودم یه طرف دیگه هم به xbox360

14. این کاربر از hamidreza_b91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

سلام

اقا تاپیک رو از اول تا اخر خوندم !! چند تا سوال واسم پیش امد

1.بازیام همه مالزین و از اونجا که save بازی دارم بعد از وصل شدن به XBL بن میشم ؟؟؟؟؟؟؟

2.همچنین اگر حتی فریمور ixtreme نصب کنم بازم نباید با مالزی وصل بشم برای جلوگیری از بن شدن؟؟؟؟؟

3.مقالتون رو خوندم خیلی تپل بود دمتون گرم. ولی XDVDMulleter رو از 4جا دانلود کردم بازم موقع اجرا ارور داد همچنین Microsoft .NET Framework 2.0 رو هم دانلود کرم وقتی میخام instal کنم 2تا گزینه داره یکی remove و یکی repair که من repair رو انتخاب کردم ولی بازم موقع باز کردن XDVDMulleter ارور داد!!!!!!!!!!!!!!

4.برای وصل کردن xbox360 روی مانیتور T1900 کابل vga بهتره یا کابل hdmi ؟؟؟؟میدونم جاش نیس منتها تاپیک مربوطه مدت زیاذی هس کسی نرفته!!!!!!
    فقط بی زحمت جوابارو کامل بدین .ممنون
    1. یک بار دیگه دقیق بخون تاپیک رو متوجه میشی
    2. دوست عزیز شما باید تمام دیسک هاتون رو عوض کرده و دیسک های fs جاش بزارید حتی دیسک هایی که در انلاین ازشون استفاده نمیکنید چون که وقتی آنلاین میشید کنسول یک سری اطلاعات کامل از خودش به مایکرو سافت میده
    3. نمیدونم چرا !!!
    4.اینجا باید مطرح کنی شلوق هس هست فقط هفته ی پیش کساد بود !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •