کاربرد ptt روی 6300 چی هست روی گوشی های دیگه من ندیدمش!!! لطفا در این مورد توضیح بدین.
کاربرد ptt روی 6300 چی هست روی گوشی های دیگه من ندیدمش!!! لطفا در این مورد توضیح بدین.
سلام.مجددا
باتریشو اگه شک بزنی 2 یا 3 بار اول.دیگه تا آخر خفن جواب میده.
میشه باتریشم عوض کنی .خودش 860 میلی آمپر هست اگه اشتباه نکنم.تو بازار تا 2200 میلی آمپر
از شرکت کانکشن هست.
مال من مجار اصلیه قطب نما نداره.ولی 1 سال وارانتی داره.
هندزفریشم راحت جا میره ولی باس نمیزنه خیلی خوب. میخوام هندزفری A1200 موتورولا بگیرم
اونم جک 2.5 میلیمتری میخوره.
در مورد ptt .این تکنولوژی که گوشی رو تقریبا به یه واکی تاکی کار میکنه .وقتی فعال میشه که
سیم کارت شما سرویس GPRS فعال باشه.مثل ایرانسل.
البته تو بعضی شبکه ها بایک خود PTT هم جدا فعال کنی و تنظیم.
Push To Talk
سلام
من 6300 دارم و از مشکل شارژ باتریش نمیدونم کجا فرار بکنم !!
جریان این باتری های 2200 میلی آمپری چیه؟ میشه راحت جایگزین باتری 860 میلی آمپری فعلی کرد؟ مشکلی پیش نمیاره سر شارژ مثلا؟
قیمتشون چقدره؟
والا من يكي دارم خريدم 6000 تومن.ساخت شركت connection .
از لحاظ جايگزين كردن كه مشكلي نيست.ولي به اندازه 2200 ميلي آمپر هم جواب نميده ولي بهتر
از مال خودشه
خوب میتونید بگید چند روز بدون شارژ کردن باتری دارید؟
چقدر شارژش طول میکشه؟
راستی .. مدل باتریتون رو هم میشه بگید؟
کسی بلد نیست اینترنت 6300 رو
سلام.گوشی من خاور میانه هست ولی زبان فارسی نداره,که فکر میکنم با تغییر پروداکت کد و آپ دیت درست بشه فقط پروداکت کد ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
شارژشو دقت نكردم.مدلش BL-5C هست.مال خود گوشي BL-4C هستش.
ميخوام يه چنتا نكته خفن راجع به 6300 بنويسم،لطفا اگه كسي نكته ديد بگه:
1: هنگام دريافت MP3 با بلوتوث اگه به پوشه Received Files بريد ميتونين قبل از رسيدن كامل فايل
به اون گوش بدين ، تا هرجاش كه رسيده.(دقيقا مثل Download Maneger هاي اينترنت)
2: شما ميتونين از متني كه مينويسين كپي بگيرين تا اگه لازم بشه تو يه مسج ديگه يا تو Note Pad
ازش استفاده كنين.(دقيقا كار دكمه pen تو سري 60 نوكيا.يا مثل گوشي هاي موتورولا)
به اين صورت: مثال:: Note>type konin>option>Mark Text>start>note ro select konin>copy
بعدش مثلا برين تو Write New SMS يه مسج جديد:
new text messege>options>paste
خيلي خفن.....
تا خاموش و روشن نكني تو Clip Board (حافظه مخصوص ذخيره كپي) ميمونه...
3: من وقتي با بلوتوث كامپيوتر ور ميرفتم تو امكانات گوشي ديدم PAN(Personal Area Network
هم ساپورت ميكنه!!!! تازه چنتا مقاله داشتم ميخوندم ببينم چيه كه مادر بردم سوخت!!!
هالا يه پنتيوم 2 دارم كه USB نداره بخام ادامه بدم.اگه كسي اطلاعاتي داره به بنده هم لطف كنه...
4: تو CD همراه گوشي يه نرم افزار Nokia Wireless Presenter هست كه به علت نداشتن USB
از تست آن جا مانديم.اونم Bluetooth USB ميخواد.لطف كنين تست كنين يه حالي هم به ما بدين...
آخه جسارتا بنده هر وسيله ايم كه شبكه ميشه مو به تنم سيخ ميشه(خوره شبكه)...
ميخامتون اساسي....
ببينم چيكار ميكنين.......
من تقریبا 2ماهی هست که گوشی 6300 خریدم با توجه به اینکه خودم 4سالی هست تو بازار کامپیوتر هست ام وبا بجه های بازار موبایل ارتباط کاری نزدیک دارم ازبین گوشی های که تابه حال خریدم این گوشی متناسب باقیمتی که دارد در نوع خود کم نظیراست .اقا رضاهم کم لطفی میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)