دوست عزیز اگه اول تاپیک می خوندی امین نوشته بود که دیگه درخواست نشه هر زیرنویسی که تو نت باشه می ذاره
در ضمن امین جان من 100 تا زیرنویس رو تا چند دقیقه دیگه آپلود می کنم واست پخ می زنم
امیدوارم به درد بخوره خودم خیلی چکشون نکردم
دوست عزیز اگه اول تاپیک می خوندی امین نوشته بود که دیگه درخواست نشه هر زیرنویسی که تو نت باشه می ذاره
در ضمن امین جان من 100 تا زیرنویس رو تا چند دقیقه دیگه آپلود می کنم واست پخ می زنم
امیدوارم به درد بخوره خودم خیلی چکشون نکردم
سلام
با استفاده از برنامه sup2sub
پیوست کردم
---------------------------------
برای سوال دوم به این تاپیک مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها میگم اگه کسی زبونش خوبه چه خوبه در هفته روزی نیم ساعت وقت بذاره فیلما رو زیر نویس فارسی کنه...سایتای زیرنویس فارسی ایرانی دیگه کار نمیکنند پس خودمون دست بکار بشیم بهتره متاسفانه فیلمایی زیرنویس میشند که اصلا نیازی به زیر نویس ندارند نه فیلمایی که باید زیرنویس بشند برای مثال فیلم 13 یار اوشن رو نمیبینم کسی زیرنویس کرده باشه یا فیلم The Bourne Ultimatum که از imdb امتیاز 8.6 گرفته (حالا خودتون قضاوت کنید اینا بهترند یا اینکه ما بیایم فیلمی مثل هاستل رو زیرنویس کنیم که به نظرم اصلا نیاز به زبون نداره راحت میشه فهمیدش)
امین جان زیرنویس Running Scared 2006 مشکل داره فقط فایل subش هست و idx نداره
سلام امین جان
1- زیر نویس فیلم she's the man قابل دانلود نیست و error میده.
2- من هنگام تبدیل زیرنویس sub به srt به زبان فارسی از طریق برنامه vobsub 2.23 وقتی تمام حروف فارسی را تایپ میکنم و کار تمام میشه فایل srt شده برعکس شده (مثل: مراد تسود یلیخ را وت نم)(من تو را خیلی دوست دارم) چه کار کنم که درست بشه و من مجبور نشم تمام خطوط رو تایپ کنم.
3- زیر نویس فیلم 8MM_2 را آپلود کرم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
4- زیر نویس فیلم Wicked Little Things یکی از 8 فیلم قربانی گرفته در سینما که ترسناک میباشد
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
5- در آخر امین جان لطفا بگو فیل ها رو از همین طریق بدستت برسونم یا راه دیگری.
موفق باشی
با تشکر
RAYMOND
سلام
من هم موافقممثلا زیرنویسی برای فیلم گلادیاتور نیست (توی نت هر چی گشتم به هر زبونی بود به جز
فارسی ، واقعا حیفه که چنین فیلمی زیرنویسش نباشه)
ممنون![]()
بای
زیر نویس Ocean's Thirteen به دو صورت
هم تک CD هم دو CD.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
1- حق با شما بود ... درست کردم ... ممنون
2- ؟؟؟
3- این زیرنویس موجود بود
4- ممنون الان اضافه میکنم
5- با پیغام خصوصی بهتره
ممنون
ممنون
با پیغام خصوصی میفرستادین بهتر بود
سلام سلام
این زیرنویس ها اضافه شدند به تاپیک
11:14 2003
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Delta Farce 2007
Ocean's Thirteen 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wicked Little Things 2006
زیرنویس 11:14 2003 رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فرستادن
زیرنویس Wicked Little Things 2006 رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فرستادن
زیرنویس Ocean's Thirteen 2007 نسخه "تک سیدی و 2 سیدی" رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فرستادن
زیرنویس فیلم "ترمیناتور نسخه 2 سیدی" هم اضافه شد که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فرستادن
house of fools - 2002
Black Snake Moan -2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بازیه:
Samuel L. Jackson
Christina Ricci
Justin Timberlake
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)